Apa Visa Super Kanada?

Yen ora dikenal minangka Parent Visa ing Kanada utawa Parent and Grandparent Super Visa, Iki minangka wewenang perjalanan sing diwenehake khusus kanggo wong tuwa lan simbah warga Kanada utawa penduduk permanen Kanada.

Jasper, Alberta

Visa super kalebu Visa Penduduk Sementara. Iki ngidini wong tuwa lan simbah bisa tetep nganti 2 taun ing Kanada saben kunjungan. Kaya visa multi-entri biasa, Super Visa uga valid nganti 10 taun. Nanging visa multi-entri ngidini tetep nganti 6 sasi saben kunjungan. Super Visa becik kanggo wong tuwa lan simbah sing manggon ing negara sing mbutuhake a Visa Warga Sementara (TRV) kanggo mlebu ing Kanada.

Kanthi entuk visa super, dheweke bakal bisa lelungan kanthi bebas ing antarane Kanada lan negara panggonane tanpa kuwatir lan repot kanthi rutin nglamar TRV. Sampeyan ditanggepi layang resmi saka Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) sing bakal ngidini kunjungan nganti rong taun ing entri dhisikan.

Elinga yen sampeyan pengin ngunjungi utawa tetep ing Kanada suwene 6 wulan utawa kurang, disaranake nglamar Visa Wisata Kanada utawa eTA online Kanada Visa bebasan. Ing eTA Kanada proses Visa otomatis, prasaja, lan rampung online. Bisa rampung ing sawetara menit.

READ MORE:
Kanada eTA Jinis.

Sapa sing Bisa Ndaftar kanggo Visa Super?

Wong tuwa lan simbah saka warga permanen utawa warga Kanada layak kanggo nglamar Super Visa. Mung wong tuwa utawa simbah, bebarengan karo pasangan utawa mitra umum, sing bisa dilebokake ing aplikasi kanggo Super Visa. Sampeyan ora bisa nyakup tanggungan liyane ing aplikasi kasebut

Pelamar kudu dianggep bisa ditampa ing Kanada. Petugas saka Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) bakal mutusake yen sampeyan bisa ditampa menyang Kanada nalika sampeyan njaluk visa. Sampeyan bisa ditemokake ora bisa ditampa amarga sawetara alasan, kayata:

  • Keamanan - Terorisme utawa panganiaya, spionase, upaya nggulingake pamrentahan lsp
  • Pelanggaran hak internasional - kejahatan perang, tindak pidana tumrap kamanungsan
  • Kesehatan - kahanan medis sing mbebayani kesehatan utawa keamanan masarakat
  • Kesalahan - nyediakake informasi sing salah utawa nyekeli informasi

Syarat nduweni hak kanggo Super Visa Kanada

  • Wong tuwa utawa simbah saka warga Kanada lan penduduk permanen - dadi salinan anak utawa putu kewarganegaraan Kanada utawa dokumen penduduk permanen
  • A layang ulem saka bocah utawa putu sing manggon ing Kanada
  • Janji sing ditulis lan ditandatangani saka dhukungan financial saka anak utawa grand anak kanggo kabeh Tetep ing Kanada
  • Dokumen sing mbuktekake bocah utawa putune ketemu Cut-Off Income Low (LICO) minimal
  • Pelamar uga kudu tuku lan nuduhake bukti Asuransi medis Kanada sing
    • nutupi paling ora 1 taun
    • paling ora jangkoan $ 100,000 Kanada

Sampeyan uga kudu:

  • Lunga ing njaba Kanada nalika ndhaptar.
  • Kabeh pelamar kudu menjalani ujian medis.
  • Apa wong tuwa utawa kaki-nini bakal duwe hubungan sing cukup karo negara asal

READ MORE:
Pandhuan kanggo budaya Kanada.

Aku saka negara sing bebas Visa, apa isih bisa ndhaptar Super Visa?

Yen sampeyan kalebu a negara sing dibebasake visa sampeyan isih bisa njaluk visa super kanggo tetep ing Kanada nganti 2 taun. Sawise kiriman sukses lan persetujuan Super Visa, sampeyan bakal diwenehi surat resmi saka Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC). Sampeyan bakal menehi layang iki menyang petugas layanan wewatesan nalika sampeyan teka ing Kanada.

Yen sampeyan arep teka kanthi pesawat, sampeyan uga kudu njaluk Otorisasi Perjalanan Elektronik sing disebut eTA Canada Visa kanthi kapisah kanggo ngidini sampeyan lelungan menyang Kanada. Visa eTA Kanada disambungake kanthi elektronik menyang paspor, dadi sampeyan kudu lelungan nganggo paspor sing digunakake kanggo nglamar eTA, lan surat kanggo nggampangake lelungan menyang Kanada.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Jerman bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.