1. 1. Kirim Aplikasi Online
  2. 2. Priksa lan Konfirmasi Pembayaran
  3. 3. Nampa Visa sing disetujoni

Mangga ketik kabeh informasi ing Inggris

Informasi pribadi

Ketik jeneng mburi sampeyan persis kaya sing dituduhake ing passport
  • Jeneng kulawarga uga dikenal minangka jeneng mburi utawa jeneng mburi
  • Ketik SEMUA jeneng sing ditampilake ing paspor sampeyan.
*
Ketik Jeneng Pisanan lan Tengah sing ditampilake ing paspor sampeyan
  • Nyedhiyakake jeneng ngarep (uga dikenal minangka "jeneng tartamtu") kaya sing dituduhake ing paspor utawa dokumen identitas sampeyan.
*
*
*
Ketik Kota utawa Negara Lair sing ditampilake ing paspor sampeyan
  • Ketik jeneng kutha / kutha / desa sing ditampilake ing papan lair ing paspor sampeyan. Yen ora ana kutha / kutha / desa ing paspor sampeyan, ketik jeneng kutha / desa / desa ing ngendi sampeyan lair.
*
  • Saka menu gulung mudhun, pilih jeneng negara sing ditampilake ing kolom papan lair ing paspor sampeyan.
*
  • Sampeyan bakal nampa email sing negesake panrima saka Aplikasi sampeyan ing alamat email sing diwenehake.
*
*