Babagan awake dhewe

Ana macem-macem jinis Visa Kanada, wewenang perjalanan elektronik lan prosedur aplikasi. Sawetara wewenang lelungan Kanada kudu dijupuk langsung ing konsulat utawa kedutaan Kanada, dene liyane mung bisa dipikolehi nalika tekan lan wiwit Agustus 2015 visa tartamtu bisa, miturut syarat sing ketat, ditrapake kanthi online. Jinis visa apa sing dibutuhake gumantung, antara liya, ing kewarganegaraan lan riwayat perjalanan pelamar. Saben jinis visa dilengkapi karo aturan sing beda. Penting kanggo nyukupi kabeh syarat visa sing ditrapake, yen lelungan bisa cepet rusak.

www.canada-visa-online.org minangka situs web pribadi sing duwe bathi.

Wiwit 2020 www.canada-visa-online.org wis nawakake layanan aplikasi visa khusus kanggo nulung wong sing lelungan sajrone prosedur visa. Agen kita mbantu entuk Izin Perjalanan saka Pamrentah. Layanan kita kalebu, mriksa kabeh jawaban kanthi bener, nerjemahake informasi, mbantu ngisi aplikasi lan mriksa kabeh dokumen kanggo akurasi, jangkep, ejaan lan tata basa. Kajaba iku, kita bisa ngubungi klien liwat email utawa telpon kanggo informasi tambahan supaya bisa ngolah panjaluk kasebut. Sawise ngrampungake formulir aplikasi sing disedhiyakake ing situs web kita, panjaluk ijin lelungan bakal dikirim sawise review ahli imigrasi.

Aplikasi eTA kudu disetujoni saka Pamrentah, nanging keahliane njamin aplikasi 100% bebas kesalahan. Ing pirang-pirang kasus, aplikasi diproses lan diwenehake kurang saka 48 jam. Nanging, yen ana rincian sing salah ngetik utawa ora lengkap, sawetara aplikasi bisa ditundha. Kabeh tindak lanjut saka aplikasi kasebut dikelola dening para ahli, lan dokumen eTA sing disetujoni dikirim liwat email kanthi informasi rinci lan tips babagan cara nggunakake eTA supaya bisa mlebu ing negara tujuan.

Kantor perusahaan iki dumunung ing Asia lan Oceania. Akibate, kita bisa nulungi klien kita kapan wae, ing ngendi wae. email kita punika [email dilindhungi] Kita mbantu klien saka luwih saka 40 negara lan nganggo luwih saka sepuluh (10) basa sing beda. Luwih saka 50 karyawan khusus mriksa, nyunting, mbenerake, nganalisa lan ngolah aplikasi visa saben jam.

Ayo kita mbantu sampeyan nggunakake aplikasi eTA saiki!

www.canada-visa-online.org minangka situs web sing nyedhiyakake pitulungan lan tuntunan kanggo individu lan badan hukum kanthi aplikasi Visa Elektronik Kanada online. Kita minangka situs web pribadi lan ora ana gandhengane karo Pamrentah Kanada. Layanan kita duwe ragad cilik kanggo dhukungan perjalanan profesional. Pelamar bisa ngolah aplikasi kasebut langsung liwat situs web Pamrentah Kanada, nanging kanthi milih ngolah aplikasi liwat situs web iki, pangguna bakal entuk akses menyang layanan bantuan perjalanan pribadi.

kita layanan

  • Kita nyedhiyakake terjemahan dokumen saka 104 basa menyang Inggris
  • Kita nyedhiyakake layanan klerikal kanggo aplikasi sampeyan, yen sampeyan mbutuhake.
  • Kita mriksa aplikasi kasebut sadurunge diajukake

Apa sing ora diwenehake:

  • Kita ora menehi pandhuan utawa konsultasi imigrasi
  • Kita ora menehi saran imigrasi

Rega kita

Tipe eTA Ragad Pamrentah Total biaya (kalebu terjemahan, review lan layanan klerikal liyane ing USD, AUD yaiku 1.60 AUD nganti USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
Wisata $ 7 CAD $ 79 USD

Proses aplikasi eTA

Kita setya karo pengalaman klien lan mulane nggawe platform sing ramah pangguna, sing ngidini pangguna bisa ngrampungake aplikasi kanthi cepet lan sukses.

Kanthi cara iki, para plancong bisa santai lan fokus ing aspek sing paling penting ing perjalanan, kanthi eTA ing tangane.

Milih kanggo ngolah aplikasi liwat situs web tegese duwe eTA sing wis disetujoni digandhengake karo paspor sing digunakake lan kabeh informasi pribadi dicenthang sadurunge dikirim. Sawise rampung, panjaluk kasebut bakal ditinjau banjur dikirim. Pelamar biasane nampa visa ing 48h. Nanging, sawetara butuh wektu luwih suwe kanggo proses, nganti 96 jam.

Sistem kasebut

Kita mung nggunakake teknologi sing dipercaya lan anyar kanggo njamin privasi lan keamanan klien sajrone proses aplikasi kalebu proses pambayaran.

customer Service

Tim ahli pariwisata kasedhiya saben jam. Ing kasus keraguan utawa pitakon, hubungi kami liwat email.