Kanada ing Musim Musim Gugur- Pandhuan Wisata menyang tujuan Musim Gugur epik

Yen sampeyan pengin nyekseni sisih paling apik ing Kanada, musim musim gugur yaiku jendela sing bakal menehi pemandangan sing paling apik ing negara Amerika Utara, kanthi warna oranye sing beda-beda katon ing alas sing padhet, sing nate diwarnai ing paling jero. ijo mung sawetara sasi kepungkur.

Godhong maple Godhong Maple kanthi warna Musim Gugur

The wulan September lan Oktober tandha wiwitan musim gugur ing Kanada, nyediakake relief saka panas mangsa panas minangka iklim dadi adhem karo kerep udan cahya. Autumn minangka wektu sing paling apik kanggo nyekseni godhong-godhongan sing tiba ing alas sing nyebar ing Kanada, kanthi sawetara lanskap paling apik ing donya ing negara kasebut lan ora ana siji-sijine nanging akeh cara kanggo ngamati sisih alam iki. mangsa suka cita!

eTA Kanada Visa minangka wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi lan ngunjungi pengalaman Musim Gugur epik ing Kanada. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa ngunjungi Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Parks ing tiba

Taman Provinsi Algonquin Taman Provinsi Algonquin nganggo klambi Autumn

Negara sing akeh taman nasional sing ana ing sekitar ewonan tlaga sing diubengi dening alas sing padhet, Kanada minangka negara sing nduweni tampilan luwih akeh sing bisa ditawakake ngluwihi kutha-kutha. The sisih wetan negara dianggep minangka cara paling apik kanggo nyakseni warna musim gugur ing kabeh intensitas kanthi godhong dadi abang nganti oranye lan pungkasane ilang ing angin musim dingin kanthi tekstur kuning.

Prediksi wektu godhong-godhongan tiba ing negara sing gedhe kaya Kanada bisa uga angel, nanging biasane sasi September nyekseni wiwitan musim gugur ing mayoritas provinsi, kanthi provinsi Ontario, Quebec lan provinsi Maritim dadi panggonan paling apik kanggo mirsani werna tiba padhang ing saindhenging negara.

Amarga umume tlaga ing negara kasebut diubengi taman nasional, dadi gambar urip kanggo nonton tlaga sing tentrem sing ana ing tengah wit maple abang lan kuning, nggambarake alas abang ing banyu sing tenang.

Salah sawijining taman provinsi paling tuwa ing Kanada, Taman Nasional Algonquin sing ana ing sisih kidul-wétan Ontario nduweni ewonan tlaga sing didhelikake ing watese, jalur alas sing didhelikake sing menehi pemandangan sing apik ing musim gugur. Amarga taman cedhak karo kutha Toronto, Algonquin uga salah siji saka taman paling populer ing negara kang ngarep kanggo macem-macem satwa lan campings.

READ MORE:
Maca liyane babagan Algonquin lan papan-papan kapentingan liyane ing Ontario.

Yen sampeyan ana ing wilayah Ontario nalika musim gugur, sampeyan ora bakal kliwat Oktoberfest paling gedhe ing Amerika Utara Kitchener-Waterloo Oktoberfest, .

Liwat Kanada

Tiba Agawa Canyon Warni Agawa Canyon Tiba saka tur sepur

Pemandangan musim gugur sing dramatis dadi luwih nggumunake kanthi pemandangan lanskap Kanada liwat perjalanan sepur. Lan nalika ngomong babagan negara sing gedhe kaya iki, lelungan liwat sepur bakal dadi pilihan pisanan sing bakal dipikirake!

Liwat Rail, layanan Sepur nasional Kanada, nawakake macem-macem Tours tengen Kanada, karo views narik ati saka alas nyebar negara lan akeh tlaga. Sepur fungsional sajrone taun nawakake liburan sing apik banget ing kabeh musim, kalebu mangsa musim gugur, nalika werna paling ayu saka alas dadi katon, katon luwih kaya anget mangsa gak oleh pisan ngubengi tlaga.

Rute paling populer sing dijelajahi dening sepur yaiku kutha Quebec menyang koridor Windsor, yaiku rute liwat kutha-kutha populer ing Kanada kalebu Toronto, Ottawa, Montreal lan Quebec Kutha.

Plancongan liwat sisih negara kasebut bakal nyipta pemandangan kutha ing tengah-tengah warna musim gugur sing endah. Kanggo luwih akeh tampilan deso lan alas sing lebat ing musim gugur, macem-macem rute liyane bisa dipilih nalika njelajah papan liwat Via Rail Canada.

READ MORE:
Priksa manawa wis diwaca Pandhuan kanggo Cuaca Kanada lan rencana trip Autumn sampurna kanggo Kanada.

Dalan Elingi

Niagara Parkway Niagara Parkway, salah sawijining papan paling apik kanggo ndeleng Fall Foliage ing Kanada

Salah sawijining cara sing apik kanggo mirsani godhong-godhongan enom yaiku lelungan liwat Niagara Parkway utawa Niagara Road, kang dalan apik lelungan ing sisih Canadian Kali Niagara. Uga dikenal minangka Niagara Boulevard, rute kasebut ngliwati Ontario Scenic Highway, lan nduwe pemandangan akeh desa sing ana ing pinggir Kali Niagara sadurunge pungkasane tekan kutha wisata. Niagara Falls. Ing Niagara Parkway minangka salah sawijining driver paling apik ing Ontario lan temtunipun a lelungan liwat alas sing tiba nganggo busana abang bakal dadi gambar kanggo ngurmati.

Macem-macem atraksi liyane ana ing sadawane rute kalebu Whirlpool Rapids sing minangka pusaran alam sing digawe ing Kali Niagara ing sadawane tapel wates Kanada-AS, lan atraksi bersejarah liyane ing Ontario, kalebu Monumen Brock kang dununge ana ing Taman Queenston Heights, taman kutha lanskap ing ndhuwur desa Queenston

READ MORE:
Sinau babagan tlaga Kanada sing luar biasa lan Lake Superior sing hebat ing musim gugur.

Pegunungan Biru ing Musim Gugur

Pegunungan Biru Blue Mountains minangka papan turis lan resort ski sing misuwur

Salah siji tujuan kabeh mangsa dumunung mung rong jam saka kutha Toronto, punika Blue Mountain Village, misuwur kanggo Resor ski Blue Mountain minangka panggonan mangsa. Sanajan lingkungan alam lan kutha-kutha cilik ing wilayah kasebut dadi papan sing populer kanggo liburan ing kabeh musim. Pagunungan Biru minangka desa merdika sing dumunung ing provinsi Ontatrio, kanthi ekonomi gumantung utamane ing pariwisata saka popularitas resor ski Blue Mountain.

Ing musim gugur ana akeh cara kanggo nglampahi wektu sing apik ing desa resor, kanthi pertunjukan cahya lan macem-macem kegiatan liyane sing ana ing tengah desa, bebarengan karo pilihan petualangan sing luar biasa kanggo njelajah papan kasebut liwat jalur hiking lan pesisir, karo sisih ayu alam ing wektu paling apik taun.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Italia, Warga Spanyol, lan Warga Bulgaria bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.