Kanada - Land of Maple Leaf

Godhong Maple nduwe peran penting kanggo nggawe sejarah Kanada. Maple tansah dadi panganan pokok warga Kanada kanggo wektu sing suwe. Ing sajarah Kanada, nalika perang, prajurit sing tatu lan tatu bakal nggunakake godhong maple utawa obat-obatan sing digawe saka sirup maple minangka perban lan obat-obatan kanggo tatu. Godhong maple nduweni daya obat kanggo nambani tatu nganti sawetara.

Godhong Maple Godhong Maple minangka simbol nasional Kanada sing paling dikenal

Nalika Kanada dikenal kanthi kaendahan sing apik sing ana ing tlaga banyu tawar, gunung-gunung sing nyenengake ati, glazier lan alas ijo sing subur, Kanada uga dikenal minangka tanah Maple Leaf. Dadi, sampeyan takon kenapa Kanada ing kabeh negara digandhengake karo godhong maple? Iki amarga godhong maple duwe peran penting kanggo nggawe sejarah Kanada.

Kanggo miwiti, maple tansah dadi panganan pokok warga Kanada kanggo wektu sing suwe. Kapindho lan sing paling penting, ing sajarah Kanada, nalika jaman perang, prajurit sing tatu lan tatu bakal nggunakake godhong maple utawa obat-obatan sing digawe saka sirup maple minangka perban lan obat-obatan kanggo tatu. Godhong maple nduweni daya obat kanggo nambani tatu nganti sawetara. Iki minangka alasan utama carane godhong maple mlebu ing emblem Kanada, gendera, dhuwit recehan lan menyang jantung Kanada lan rakyate. Wiwit kuwi, godhong Maple dikenal minangka simbol Kanada sing misuwur.

Apa sampeyan ngerti manawa godhong Maple ing gendéra Kanada duwe 11 poin? Titik-titik ing gendéra kasebut makili wilayah lan provinsi sing ana ing negara kasebut.

Ngunjungi Kanada ora tau luwih gampang wiwit Pamrentah Kanada ngenalake proses sing disederhanakake lan disederhanakake kanggo entuk wewenang perjalanan elektronik utawa eTA Kanada Visa. eTA Kanada Visa iku wewenang travel elektronik utawa ijin travel kanggo ngunjungi Kanada kanggo wektu kurang saka 6 sasi lan seneng Land of Maple Leaf. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa nyekseni warna epik Maple Leaf nalika musim ganti. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Mangkene sawetara alasan sing luwih rinci babagan kenapa godhong Maple nemokake omah ing Kanada utawa Kanada nemokake omah ing warisan godhong ing negara kasebut.

Cape Breton, Nova Scotia

Cape Breton Nova Scotia Pulo Cape Breton nyakup meh seperlima saka total wilayah Nova Scotia

Pulo sing nyenengake iki dumunung ing sisih wétan Nova Scotia ing Kanada. Pulo iki ditutupi alas ijo sing subur, pesisir lan pesisir sing anget, lan saenipun minangka salah sawijining papan sing paling disenengi nalika musim gugur kanggo nyekseni musim gugur melodramatik lan akumulasi godhong maple. Pulo iki ora mung dadi lokasi sing disenengi kanggo kaendahan musim gugur sing spektakuler, nanging uga amarga ketenaran Cape Breton kanggo ngatur Festival Internasional Warna Celtic ing sasi Oktober.

Festival kasebut dirayakake suwene 9 dina ing wulan Oktober, ngrayakake musim gugur ing Kanada kanthi rakyat, tari, karnaval, musik, lan panganan asli Kanada. Yen sampeyan ana ing Kanada sajrone wulan festival iki, mesthine sampeyan kudu melu macem-macem kegiatan karnaval lan ngisi panganan sing nyenengake ati sing ana ing papan kasebut. Uga, nalika sampeyan ana ing Cape Breton, sak mangsa tiba, sampeyan ora bisa saged kanggo kantun misuwur Cabot Trail; Trail lengkap kabeh pulo Cape Breton nggawe liwat alas gisik.

Sisih paling apik yaiku sampeyan uga bisa nyekseni paus migrasi sing apik banget ing pulo iki sing nyabrang ing kene nalika musim gugur, mung nalika dheweke cedhak karo pesisir pulo kasebut. Adegan kasebut minangka turis sing ditunggu-tunggu kanthi ati-ati.

Taman Provinsi Algonquin

Taman Provinsi Algonquin Madeg ing taun 1893 Taman Provinsi Algonquin minangka taman provinsi paling tuwa ing Kanada

Yen sampeyan pengin ngrasakake alam sing paling apik, sampeyan kudu ndeleng godhong-godhongan sing tiba lan godhong-godhongan sing akeh banget nalika sampeyan ana ing Taman Algonquin, sing ana ing cedhake. Toronto. Panggonan iki ditempelake alas, tlaga lan kali lan uga nyedhiyakake fasilitas olahraga petualangan. Wektu paling apik kanggo ngunjungi papan swarga iki bakal antarane Oktober nganti Desember kanggo ndeleng lan ngrasakake wit-witan maple sing wernane emas ngetokake anget, mlaku-mlaku menyang jalur alas lan nikmati kue lan omben-omben ing pinggir tlaga. Aja lali kanggo mbayar kunjungan menyang Algonquin Park minangka papan iki minangka dhaptar prioritas turis nalika preian! Yen sampeyan beruntung, sampeyan uga bisa nonton manuk migran lan paus biru manca ing tlaga lan kali. Tansah teropong siap!

Apa sampeyan ngerti yen taman iku bagéan saka wewatesan kang dumunung antarane Ontario Northern lan Ontario Kidul? Wilayah taman kasebut ana ing antarane area transisi antarane alas konifer lor lan panyebaran deciduous kidul. Iki kombinasi banget mboten umum saka jinis alas, lan encirclement amba saka macem-macem lingkungan ing taman, ngidini wilayah kanggo ambegan bhinéka rodo mboten umum saka tetanduran lan kewan spesies.

Taman iki uga dianggep minangka situs sing penting banget kanggo para penyayang satwa lan penting kanggo riset. Algonquin Park uga dikenali ing Provinsi Ontario. Tlatah iki kondhang logging industri lan transaksi sing cocog kanggo njupuk Panggonan ing circumference wates sawijining. Iki ndadekake taman maneh penting kanggo obyek wisata.

READ MORE:
Autumn utawa musim gugur ing Kanada minangka pengalaman sing saben wong kudu dirasakake paling ora sapisan ing urip kanggo ngurmati ing salawas-lawase. Negara gleams karo werna emas kuning saka godhong maple nyebar metu kaya karpet ing saindhenging negara lan katon persis padha karo kertu pos gambar. Kanada ing Musim Musim Gugur- Pandhuan Wisata menyang tujuan Musim Gugur epik.

Peterborough, Ontario

Peterborough Ontario Peterborough minangka kutha ing Kali Otonabee ing Ontario

Dumunung ing pinggir Kali Otonabee, Peterborough minangka permata liyane sing bisa dikunjungi ing negara Kanada. Iku kira-kira 90 menit drive saka kutha Toronto; Peterborough kanthi kaendahan sing nggumunake wis mlebu ing dhaptar recluses akhir minggu sing paling apik kanggo musim gugur. Sampeyan bisa njagong ing pinggir kali, bisa uga nganggo buku utawa segelas anggur lan nikmati pesona sing apik ing papan sing diubengi utawa sampeyan bisa mlaku menyang Warsawa Caves lan Konservasi wilayah lan njaluk nyekseni atraktif Norwood Fall Fair, dianakaké saben taun ing pinggiran panggonan.

Nambah fun iki, Peterborough lan Kawarthas wis liyane lan liyane kanggo ngebaki petualangan fun Panjenengan. Wilayah iki nduweni pameran macem-macem museum, galeri njero ruangan lan ruangan, teater lan pameran budaya, ngobrol babagan atraksi warisan Aborigin lan situs sejarah sing relevan, uga minangka tampilan utama komunitas seni.

Apa sampeyan ngerti manawa Museum Peterborough misuwur kanthi koleksi artefak sing ora bisa diétung? Museum kasebut ana ing taun 1897 lan banjur pindhah menyang situs saiki (Bukit Armour) ing taun 1967. 

Wong Laurentius

Wong Laurentius The Laurentians mung sawetara jam drive saka Montréal

Ora dingerteni manawa tanah godhong maple mung jeneng liyane Kanada lan jeneng papan iki Wong Laurentius nerangake dhewe karo jenenge, mbenerake proklamasi kanthi yakin banget. Dumunung ing sisih lor Montreal; The Laurentians minangka papan liya ing peta Kanada ing ngendi sampeyan bisa ngalami musim gugur Kanada kanthi paling apik.

Panggonan iki diubengi dening tlaga zamrud sing apik banget, alas peteng kanthi panyaring sinar matahari, bukit-bukit sing nggumunake, lan pemandangan Kali St. The Laurentians bisa mbuktekaken dadi salah siji saka pilihan paling apik kanggo preian kulawarga utawa escapades akhir minggu cepet utawa rencana lelungan dina cilik sak mangsa iki tiba. Sampeyan bisa nyekseni lan nemu alon-alon ninggalake Golden ing sampeyan lan ing saubengé sampeyan minangka perasaan sing bakal diterangake dening pujangga.

Kaendahan papan kasebut yaiku yen sampeyan mung bisa lungguh lan nglangi ing lingkungan musim gugur kanthi alas maple sing rusak dadi warna emas, oranye, lilac lan layung-layung lan nikmati masakan lokal ing papan sing disiapake kanthi panganan musiman kayata. madu, sirup maple, keju, cider, lan macem-macem anggur rasa. ugi, sampeyan bisa nyegerake awak lan nyawa ing resorts spektakuler saiki ing Laurentians lan ngowahi liburan dadi mode santai lan ora kaku.

Kapuloan Les Îles-de-la-Madeleine, sing minangka bagéan saka Kanada sing durung ditemokake, minangka salah sawijining sing ora bisa ditemokake ing dhaptar lelungan sampeyan, nanging pesona unik pulo kasebut ing tengah-tengah lanskap ijo sing apik banget lan pesisir sing mbukak lebar. nggawe minangka salah siji memori gedhe saka Kanada.

READ MORE:
Nalika gambar Nusantara nggantheng iki, bagéan saka provinsi Quebec Kanada, mbokmenawa soko sampeyan wis katon ing sawetara kertu pos cantik utawa latar mburi desktop, nanging sampeyan bisa uga ora ngerti sing lokasi swarga iki kagungane Kanada Teluk St. Lawrence ing sisih wétan negara. Waca liyane ing La Kanada- Kepulauan Magdalen Quebec.

Nunggang Taman Nasional Gunung

Nunggang Taman Nasional Gunung Taman Nasional Riding Mountain minangka taman nasional ing Manitoba, Kanada

Apa Kanada wis diterangake minangka tanah godhong maple, amarga kalebu estetisisme musim gugur liwat akeh panggonan picturesque kayata Riding Mountain National Park; papan sing nduweni kabeh pesona kanggo ngrampok atimu.

Nyebar liwat area ing babagan 3000 km persegi, Riding Mountain National Park mbentuk salah siji bagéan pinunjul saka Canadian Prairies karo bukaan expansive saka alas boreal sawijining, dawa bukaan saka grasslands lan gunung magnifying dhuwur; alas iki emblem saka kaendahan picturesque lan nuduhake kita werna-werna tiba saka Golden, layung lan lilac saindhenging. Taman iki uga dikenal minangka pelabuhan moose, bruwang ireng, elk lan serigala. Taman Nasional Gunung Riding ora diragukan minangka tujuan wisata sing cocog kanggo para pecinta alam.

Yen sampeyan ilang puisi ing sampeyan utawa sampeyan salah siji saka freaks ngulandara sing njupuk bungahaken ing puteran alam Canadian, disaranake kanggo pindhah kanggo trekking, mburine ing Gorge Creek lan hiking manawa.

READ MORE:
Manitoba nduwe akeh pemandangan lan barang sing bisa ditawakake kanggo turis saka pesisir, tlaga, lan taman provinsi nganti landmark budaya lan papan hiburan liyane ing kutha kayata Winnipeg. Waca liyane ing Kudu Ndeleng Lokasi ing Manitoba, Kanada.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Italia, Warga Spanyol, lan Warga Israel bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.