eTA Kanada Aplikasi Visa

Ringkesan Aplikasi eTA Kanada Visa ETA Kanada, utawa Otoritas Perjalanan Elektronik, minangka dokumen lelungan sing dibutuhake kanggo warga negara sing nduweni hak eTA. Ndhaptar eTA minangka proses sing sederhana, nanging butuh sawetara persiyapan.

eTA Canada Visa, utawa Otorisasi Plancongan Elektronik Kanada, minangka dokumen perjalanan wajib kanggo warga negara sing dibebasake visa. Yen sampeyan warga negara Kanada eTA sing layak, utawa yen sampeyan warga sah ing Amerika Serikat, sampeyan kudu eTA Kanada Visa kanggo ngaso or transit, utawa kanggo pariwisata lan wisata, utawa kanggo business tujuan, utawa kanggo perawatan medis .

Nglamar kanggo Visa eTA Canada minangka proses sing gampang lan kabeh proses bisa rampung kanthi online. Nanging, iku apike kanggo ngerti apa sing penting Kanada eTA syarat sadurunge sampeyan miwiti proses. Kanggo nglamar Visa eTA Canada, sampeyan kudu ngrampungake formulir aplikasi ing situs web iki, menehi rincian paspor, pakaryan lan lelungan, lan mbayar online.

Syarat Penting

Sadurunge ngrampungake aplikasi kanggo eTA Canada Visa, sampeyan kudu duwe telung (3) prekara: alamat email sing bener, cara kanggo mbayar online (kertu debit utawa kertu kredit utawa PayPal) lan bener paspor.

  1. Alamat email sing bener: Sampeyan mbutuhake alamat email sing bener kanggo nglamar aplikasi Visa eTA Canada. Minangka bagéan saka proses aplikasi, sampeyan kudu menehi alamat email lan kabeh komunikasi babagan aplikasi sampeyan bakal ditindakake liwat email. Sawise sampeyan ngrampungake aplikasi Canada eTA, eTA Kanada sampeyan kudu mlebu ing email sampeyan sajrone 72 jam.
  2. Wangun pembayaran online: Sawise nyedhiyakake kabeh rincian babagan perjalanan menyang Kanada, sampeyan kudu mbayar kanthi online. Kita nggunakake Secure PayPal gateway pembayaran kanggo proses kabeh pembayaran. Sampeyan mbutuhake akun Debit utawa Kredit sing sah (Visa, Mastercard, UnionPay) utawa akun PayPal kanggo mbayar.
  3. Valid paspor: Sampeyan kudu duwe passport bener sing durung kadaluwarsa. Yen sampeyan ora duwe paspor, mula sampeyan kudu langsung nglamar amarga aplikasi Visa eTA Canada ora bisa rampung tanpa informasi paspor. Elinga yen Kanada eTA Visa disambungake kanthi elektronik menyang paspor sampeyan.

READ MORE:
Sinau babagan teka ing Kanada minangka turis utawa pengunjung.

Formulir Aplikasi lan dhukungan Basa

eTA Kanada Dhukungan Visa Visa

Kanggo miwiti aplikasi, bukak www.canada-visa-online.org lan klik Aplikasi Online. Iki bakal nggawa sampeyan menyang Formulir Aplikasi eTA Kanada. Situs web iki nyedhiyakake dhukungan kanggo macem-macem basa kaya Prancis, Spanyol, Italia, Walanda, Norwegia, Denmark lan liya-liyane. Pilih basa sampeyan kaya sing dituduhake lan sampeyan bisa ndeleng formulir aplikasi sing diterjemahake ing basa ibu sampeyan.

Yen sampeyan duwe masalah ngisi formulir aplikasi, ana macem-macem sumber daya sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan. Ana sing Pitakonan Paling Sering kaca lan syarat umum kanggo eTA Kanada kaca Yen sampeyan butuh pitulung utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu ngubungi helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.

Wektu dibutuhake kanggo ngrampungake aplikasi Visa Kanada eTA

Biasane butuh 10-30 menit kanggo ngrampungake aplikasi eTA. Yen sampeyan wis siyap kabeh informasi, butuh 10 menit kanggo ngrampungake formulir kasebut lan mbayar. Wiwit eTA Canada Visa minangka proses online 100%, umume asil aplikasi eTA Kanada dikirim ing 24 jam menyang alamat email sampeyan. Yen sampeyan ora nyiapake kabeh informasi, bisa nganti sejam kanggo ngrampungake aplikasi kasebut.

Pitakon lan Seksi Formulir Aplikasi

Mangkene pitakon lan bagean ing formulir Aplikasi Visa Kanada eTA:

Informasi pribadi

  • Kulawarga / jeneng mburi
  • Jeneng pisanan utawa menehi jeneng
  • Gender
  • Tanggal lahir
  • Papan kelairan
  • Negoro kelairan
  • Alamat email
  • Status bela dhiri

Rincian Paspor

  • Jinis paspor (Biasa utawa Diplomatik utawa Resmi utawa Layanan)
  • Nerbitake Negara Paspor
  • Nomer paspor
  • Tanggal paspor diterbitake
  • Tanggal kadaluwarsa
  • Apa sampeyan penduduk permanen sing sah ing Amerika Serikat kanthi kertu registrasi alien (Green Card) sing sah? (opsional) *
  • Nomer Kertu Penduduk permanen USA (opsional) *
  • Tanggal Kadaluwarsa Green Card (opsional) *

Rincian Alamat lan Plancongan

  • Jeneng dalan, kutha utawa kutha, kode pos utawa kode pos
  • Tujuan kunjungan (turis, transit utawa bisnis)
  • Tanggal rawuh sing diarepake
  • Apa sampeyan wis ndhaptar ing Kanada sadurunge

Rincian lapangan kerja

  • Pendhudhukan (pilih saka dropown)
  • Jeneng pegawean
  • Jeneng perusahaan / universitas
  • Tanggal wiwitan
  • Kutha utawa kutha
  • Negara

CATHETAN: Sampeyan kudu ngetik rincian Kertu Green yen negara paspor ora kanthi otomatis entuk eTA ing Kanada

Pitakon latar

  • Apa sampeyan nolak visa utawa ijin, ora gelem mlebu utawa diprentah metu saka Kanada utawa negara liya?
  • Apa sampeyan nate nindakake, dicekel, diukum amarga pidana ing negara apa wae?
  • Ing rong taun kepungkur, apa sampeyan kena diagnosis tuberkulosis?
  • Apa sampeyan duwe penyakit serius sing wis dirawat kanthi rutin?
  • Persetujuan lan deklarasi

READ MORE:
Pandhuan kanggo ngerti Budaya Kanada.

Nulis informasi paspor

Penting kanggo ngetik kanthi bener Nomer Paspor lan Nerbitake Negara Paspor amarga aplikasi eTA Canada Visa sampeyan disambung langsung menyang paspor lan sampeyan kudu lelungan nganggo paspor iki.

Nomer paspor

  • Deleng kaca informasi paspor lan ketik nomer paspor ing sisih ndhuwur kaca iki
  • Nomer paspor biasane 8 nganti 11 karakter. Yen sampeyan ngetik nomer sing cendhak banget utawa dawa banget utawa ing sanjabane kisaran iki, kaya sing sampeyan salah ngetik nomer.
  • Nomer paspor minangka kombinasi abjad lan nomer, mula kudu ati-ati karo huruf O lan nomer 0, huruf I lan nomer 1.
  • Nomer paspor ora nate ngemot karakter khusus kaya tanda hubung utawa spasi.

Nerbitake Negara Paspor

  • Pilih kode negara sing ditampilake persis ing kaca informasi paspor.
  • Kanggo nggoleki negara, goleki "Kode" utawa "Negara Penerbit" utawa "Otoritas"

Yen informasi paspor viz. nomer paspor utawa kode negara ora bener ing aplikasi Visa eTA Canada, sampeyan bisa uga ora bisa numpak pesawat menyang Kanada.

  • Sampeyan mung bisa nemokake ing bandara yen nggawe kesalahan.
  • Sampeyan kudu ndhaptar maneh visa eTA Canada ing bandara.
  • Sampeyan bisa uga ora bisa njaluk Kanada eTA ing menit pungkasan lan butuh nganti 72 jam ing skenario tartamtu.

Apa mengkono sawise nggawe Pembayaran

Sawise sampeyan ngrampungake kaca Formulir Aplikasi, sampeyan bakal dijaluk mbayar. Kabeh pembayaran diproses liwat gateway pambayaran Secure PayPal. Sawise pembayaran rampung, sampeyan kudu nampa Visa Kanada eTA ing kothak mlebu email sajrone 72 jam.

Langkah Sabanjure: Sawise ndhaptar lan mbayar pembayaran kanggo eTA Kanada


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.