Visa Kanada saka Hong Kong

Visa Kanada kanggo Warga Hong Kong

Njaluk Visa Kanada saka Hong Kong

eTA kanggo warga Hong Kong

eTA Kelayakan

  • Warga Hong Kong bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Hong Kong minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Hong Kong seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Hong Kong bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Hong Kong

Warga Hong Kong diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Hong Kong ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Hong Kong lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Hong Kong?

Visa Kanada kanggo warga Hong Kong kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Hong Kong bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Online Kanada liwat Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Hong Kong. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Hong Kong bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Hong Kong

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Hong Kong mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Hong Kong sing duwe paspor warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Hong Kong uga diwajibake nyedhiyakake a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Hong Kong bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Hong Kong kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Hong Kong kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Hong Kong pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Hong Kong bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Apa sing kudu ditindakake lan papan sing menarik kanggo Warga Hong Kong

  • Biosfer Montreal, Montreal
  • L'Anse Aux Meadows, Saint Lunaire-Griquet, Newfoundland lan Labrador
  • Cheltenham Badlands, Caledon, Ontario
  • Niagara Falls, Ontario
  • Pindhah menyang Tofino, Pulo Vancouver
  • Jelajahi Pengaruh Prancis, Kutha Quebec
  • Kasenengan Ajaib, The Yukon, NW
  • Gape Ing Monolit Paling Mboten, Mingan Monoliths, Quebec
  • Aktivitas Ski, Mont Tremblant, Quebec
  • Go Prasejarah ing Taman Provinsi Dinosaur, Alberta Badlands
  • Nduwe Liburan Ski ing Mont Tremblant, Quebec

Konsulat Jenderal PR China

Alamat

240 George Street, Toronto, Ontario M5R 2N5 Kanada

Telpon

+ 1-416-964-7260

fax

+ 1-416-324-6468


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.