Visa Kanada saka Australia

Visa Kanada kanggo Warga Australia

Njaluk Visa Kanada saka Australia

eTA kanggo warga Australia

eTA Kelayakan

  • Warga Australia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Australia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Australia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Australia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Australia

Warga Australia kudu nglamar visa eTA Kanada kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Australia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Australia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Australia?

Visa Kanada kanggo warga Australia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Australia bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Australia. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga negara Australia bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Australia

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Australia mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Australia sing duwe paspor saka warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha bakal lelungan, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Australia uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Australia bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Australia kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Australia kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Australia pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Australia bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Australia

  • Kapal Pulo Teluk, Pulo Vancouver
  • Jelajahi Pengaruh Prancis, Kutha Quebec
  • Temokake Pesona Old-World, Montreal Tua
  • Taman Nasional Gros Morne, Newfoundland lan Labrador
  • Menara CN, Toronto
  • Sakseni Pengalaman Samodra, Bay Of Fundy, New Brunswick
  • Wawasan sing Apik banget ing Tasik Garibaldi, British Columbia
  • Surga Kanggo Fotografer, Maligne Lake, Taman Nasional Jasper
  • Cape Breton - Tanah sing Ora Ditelusuri, Nova Scotia
  • Sakseni Refleksi Pegunungan, Tlaga Moraine
  • Gape Ing Monolit Paling Mboten, Mingan Monoliths, Quebec

Komisi Tinggi Australia Kanada

Alamat

Suite 710 - 50 O'Connor Street K1P 6L2 Ottawa Ontario Kanada

Telpon

+ 1-613-236-0841

fax

+ 1-613-216-1321


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.