Visa Kanada saka Denmark

Visa Kanada kanggo Warga Denmark

Njaluk Visa Kanada saka Denmark

eTA kanggo warga Denmark

eTA Kelayakan

  • Warga Denmark bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Denmark minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Denmark seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Denmark bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Denmark

Warga Denmark kudu nglamar visa eTA Kanada kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Denmark ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Denmark lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Denmark?

Visa Kanada kanggo warga Denmark kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Denmark bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Denmark. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Denmark bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Denmark

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Denmark mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Denmark sing duwe paspor warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. warga Denmark uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Denmark bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Denmark kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Denmark kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Denmark pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Denmark bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Denmark

  • Mlaku Marble Canyon, Taman Nasional Kootenay, British Columbia
  • Niagara Falls, Ontario
  • Rasakake Panganan Meksiko ing Aylmer,
  • Ndhukung Rute Mercusuar, Nova Scotia
  • Pindhah menyang Tofino, Pulo Vancouver
  • Cruise ing Inside Passage, Pulau Vancouver
  • Chopper menyang Glacier, Whistler, British Columbia
  • Jelajahi Pengaruh Prancis, Kutha Quebec
  • Taman Butchart, Teluk Brentwood, British Columbia
  • Menara CN, Toronto
  • Kasenengan Ajaib, The Yukon, NW

Kedutaan Besar Denmark ing Kanada

Alamat

47 Clarence Street, Suite 450, Ottawa, Ontario, K1N 9K1 Kanada

Telpon

+ 1-613-562-1811

fax

-


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.