Visa Kanada saka Jerman

Visa Kanada kanggo Warga Jerman

Njaluk Visa Kanada saka Jerman

eTA kanggo warga Jerman

eTA Kelayakan

  • Warga Jerman bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Jerman minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Jerman seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Jerman bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Jerman

Warga Jerman diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Jerman ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Jerman lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Jerman?

Visa Kanada kanggo warga Jerman kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Jerman bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Jerman. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga negara Jerman bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Jerman

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Jerman mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Jerman sing duwe paspor kewarganegaraan tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika nglamar. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Jerman uga kudu nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Jerman bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Jerman kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Jerman kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Jerman pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Jerman bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing bakal ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Jerman

  • Jembatan Suspensi Capilano, Vancouver Utara
  • Pulau Prince Edward, Provinsi Kanada
  • Aktivitas Ski, Mont Tremblant, Quebec
  • Mlaku-mlaku ing Yellowknife, Wilayah Lor-Kulon
  • Mlaku & Menek ing The Rockies, Alberta
  • Mlaku ing Athabasca Glacier, Taman Nasional Jasper
  • NGALAMI Budaya Adat Asli, Calgary
  • Cliff Dive ing Horseshoe Lake, Taman Nasional Jasper
  • Drive Icefields Parkway, Taman Nasional Jasper
  • Dolan maring Pakampungan Sejarah King's Landing, New Brunswick
  • Ngrameke Bangga Gay ing Montreal

Kedutaan Besar Republik Federal Jerman

Alamat

1 Waverley Street Ottawa, Ontario K2P 0T8 Kanada

Telpon

+ 1-613-232-1101

fax

+ 1-613-780-1527


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.