Visa Kanada saka Romania

Visa Kanada kanggo Warga Romania

Njaluk Visa Kanada saka Romania

eTA kanggo warga Romania

eTA Kelayakan

  • warga Romania bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Romania minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Romania seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Romania bisa nglamar eTA online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Romania

Warga Romania kudu nglamar visa eTA Kanada kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Romania ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Romania lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Romania?

Visa Kanada kanggo warga Romania kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Romania bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Romania. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Romania bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Romania

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Romania mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Romania sing duwe paspor saka warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut ing wektu aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. warga Romania uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Romania bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Romania kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Romania kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Romania pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Romania bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Apa sing kudu ditindakake lan papan sing menarik kanggo Warga Romania

  • Jembatan Suspensi Capilano, Vancouver Barat
  • Grotto Semenanjung Bruce, Tobermory, Ontario
  • Koleksi Fiksi Ilmu, Spekulasi & Fantasi Merril, Toronto, Ontario
  • Tur Gedung Parlemen Kanada, Ottawa
  • Mlaku menyang Kinney Lake ing Mount Robson Provincial Park, British Columbia
  • Menara CN, Toronto
  • Sakseni Refleksi Pegunungan, Tlaga Moraine
  • Taman Nasional lan Cadangan Nasional Kluane, Yukon
  • Go Prasejarah ing Taman Provinsi Dinosaur, Alberta Badlands
  • Mlaku nganggo Aliran Es, wilayah Arktik Nunavut
  • Museum Royal Ontario, Ontario

Kedutaan Besar Romania ing Kanada

Alamat

655 Rideau Street Ottawa, Ontario K1N 6A3 Kanada

Telpon

+ 1-613-789-3709

fax

+ 1-613-789-4365


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.