eTA kanggo warga Yunani

eTA Kelayakan

  • Warga Yunani bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Yunani minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Yunani seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Yunani bisa nglamar eTA online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Yunani

Warga Yunani diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Yunani ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Yunani lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Yunani?

Visa Kanada kanggo warga Yunani kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Yunani bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Yunani. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Yunani bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Yunani

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Yunani mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Yunani sing duwe paspor kewarganegaraan tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Yunani uga diwajibake nyedhiyakake a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Yunani bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Yunani kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Yunani kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Yunani pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Yunani bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Apa sing kudu ditindakake lan papan sing menarik kanggo Warga Yunani

  • Nduwe Liburan Ski ing Mont Tremblant, Quebec
  • Situs Sejarah Nasional Terusan Rideau, Smith Falls, Ontario
  • Gunung Thor, wilayah Arktik Nunavut
  • Big Rock Erratic, Okotoks, Alberta
  • Alas Hutan Tanda Watson, Tlaga Watson, Wilayah Yukon
  • Pusat lan Museum Peringatan Holocaust Montreal, Montreal, Québec
  • Snorkel karo Paus Belugas, Manitoba
  • Othello Tunnels, Hope, British Columbia
  • Grotto Semenanjung Bruce, Tobermory, Ontario
  • Kunjungi Taman Nasional Grasslands, Saskatchewan
  • Raksasa Trail ing Sleeping Giant Provincial Park, Ontario

Kedutaan Besar Yunani ing Kanada

Alamat

80 MacLaren Street Ottawa, Ontario K2P 0K6 Kanada

Telpon

+ 1-613-238-6271

fax

-


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.