Visa Kanada saka Belgia

Visa Kanada kanggo Warga Belgia

Njaluk Visa Kanada saka Belgia

eTA kanggo warga Belgia

eTA Kelayakan

  • Warga Belgia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Belgia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Belgia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Belgia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Belgia

Warga Belgia diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Belgia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Belgia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Belgia?

Visa Kanada kanggo warga Belgia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Belgia bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Belgia. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Belgia bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Belgia

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Belgia mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Belgia sing duwe paspor warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Belgia uga diwajibake nyedhiyakake a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Belgia bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Belgia kudu ing 90 dina sawise rawuh. Sing duwe paspor Belgia kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Belgia pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Belgia bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Belgia

  • Museum Tambang Britannia, Pantai Britannia, British Columbia
  • Bendungan Beaver Terbesar ing Dunia, Distrik Perbaikan Nomer 24, Alberta
  • Kurva Pleasantville, Whitchurch-Stouffville, Ontario
  • Taman Provinsi Writing-on-Stone, Aden, Alberta
  • Alas Hutan Tanda Watson, Tlaga Watson, Wilayah Yukon
  • Château Laurier, Ottawa, Ontario
  • Mer Bleue Bog, Ottawa, Ontario
  • Gelombang ngadeg ing Habitat '67, Montreal
  • The Tablelands, Newfoundland lan Labrador
  • Tlaga Abraham, Alberta
  • Mercusuar Fisgard, Colwood, British Columbia

Konsulat Jenderal Belgia ing Montreal

Alamat

1000 rue Sherbrooke Ouest, Suite 1400 H3A 3G4 Montreal, QC, Kanada

Telpon

+ 1 514-849-7394

fax

-


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.