Visa Kanada saka Republik Ceko

Visa Kanada kanggo Warga Ceko

Njaluk Visa Kanada saka Republik Ceko

eTA kanggo warga Ceko

eTA Kelayakan

  • Warga Ceko bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Republik Ceko minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Ceko seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Ceko bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Republik Ceko

Warga Ceko diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Republik Ceko ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Ceko lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye cara nglamar Visa Kanada saka Republik Ceko?

Visa Kanada kanggo warga Ceko kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Ceko bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Ceko. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Ceko bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Ceko

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Ceko mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Ceko sing duwe paspor saka warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Ceko uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Ceko bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Ceko kudu ing 90 dina saka rawuh. Pemegang paspor Ceko diwajibake entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Ceko pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Ceko bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Ceko

  • John's, Newfoundland lan Labrador
  • Menara CN, Toronto
  • Danau Cheakamus Kanggo Pemandangan sing Nggumunke, Taman Provinsi Garibaldi
  • Sakseni Refleksi Pegunungan, Tlaga Moraine
  • Rasak Anggur & Goleki Paling Apik, Osoyoos, British Columbia
  • Taman Nasional lan Cadangan Nasional Kluane, Yukon
  • Mlaku & Menek ing The Rockies, Alberta
  • Go Prasejarah ing Taman Provinsi Dinosaur, Alberta Badlands
  • Dolan maring Pakampungan Sejarah King's Landing, New Brunswick
  • Mlaku nganggo Aliran Es, wilayah Arktik Nunavut
  • Wonderland Kanada, Ontario

Kedutaan Besar Republik Ceko ing Kanada

Alamat

251 Cooper Street, K2P 0G2, Ottawa, Ontario, Kanada

Telpon

+ 1-613-562-3875

fax

+ 1-613-562-3878


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.