Visa Kanada saka Kroasia

Visa Kanada kanggo Warga Kroasia

Njaluk Visa Kanada saka Kroasia

eTA kanggo warga Kroasia

eTA Kelayakan

  • Warga Kroasia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Kroasia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Kroasia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Kroasia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Kroasia

Warga Kroasia diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Kroasia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Kroasia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Kroasia?

Visa Kanada kanggo warga Kroasia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Kroasia bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Online Kanada kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Kroasia. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Kroasia bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Kroasia

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Kroasia mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Kroasia sing duwe paspor warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Kroasia uga kudu nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Kroasia bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Kroasia kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Kroasia kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Kroasia pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Kroasia bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Kroasia

  • Jembatan Suspensi Capilano, Vancouver Utara
  • Go Fishing ing Great Slave Lake, Northwest Territories
  • Cliff Dive ing Horseshoe Lake, Taman Nasional Jasper
  • Mlaku Mont Royal, Montreal
  • Wonderland Kanada, Ontario
  • Pasar St. Lawrence, Toronto, Ontario
  • Red Rock Coulee, Orion, Alberta
  • Big Rock Erratic, Okotoks, Alberta
  • Taman Provinsi Writing-on-Stone, Aden, Alberta
  • 9 O'Clock Gun, Vancouver, British Columbia
  • Mercusuar Fisgard, Colwood, British Columbia

Kedutaan Besar Republik Kroasia ing Ottawa

Alamat

229 Chapel Street, Ottawa, Ontario K1N 7Y6 Kanada

Telpon

+ 1-613-562-7824

fax

+ 1-613-562-7821


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.