Visa Kanada saka Jepang

Visa Kanada kanggo Warga Jepang

Njaluk Visa Kanada saka Jepang

eTA kanggo warga Jepang

eTA Kelayakan

  • Warga Jepang bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Jepang minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Jepang seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Jepang bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Jepang

Warga Jepang diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Jepang ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Jepang lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Jepang?

Visa Kanada kanggo warga Jepang kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Jepang bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Jepang. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Jepang bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Jepang

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Jepang mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Jepang sing duwe paspor saka warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika nglamar. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Jepang uga diwajibake nyedhiyakake a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Jepang bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Jepang kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Jepang kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Jepang pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Jepang bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Apa sing kudu ditindakake lan papan sing menarik kanggo Warga Jepang

  • Menek Gunung Athabasca, Pegunungan Rocky Kanada, Alberta
  • Turu ing Hotel Ice, Quebec
  • Taman Butchart, Victoria, British Columbia
  • Pasar St. Lawrence, Toronto, Ontario
  • Insectarium saka Montreal, Montreal, Québec
  • Funikuler Québec Lawas, Kutha Québec, Québec
  • Alas Kuno / Chun T'oh Whudujut, Penny, British Columbia
  • Pusat lan Museum Peringatan Holocaust Montreal, Montreal, Québec
  • Alas Enchanted, Malakwa
  • Biosfer Montreal, Montreal
  • Pindhah Kanggo Ndhuwur Musim Dingin ing Timur Laut, Ontario

Kedutaan Besar Jepang ing Kanada

Alamat

255 Sussex Drive, Ottawa, Ontario K1N 9E6 Kanada

Telpon

+ 1-613-241-8541

fax

-


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.