Visa Kanada saka Latvia

Visa Kanada kanggo Warga Latvia

Njaluk Visa Kanada saka Latvia

eTA kanggo warga Latvia

eTA Kelayakan

  • Warga Latvia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Latvia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Latvia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Latvia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Latvia

Warga Latvia diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Latvia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Latvia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Latvia?

Visa Kanada kanggo warga Latvia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Latvia bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Online Kanada liwat Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Latvia. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Latvia bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Latvia

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Latvia mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Latvia sing duwe paspor warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika nglamar. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Latvia uga diwajibake nyedhiyakake a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Latvia bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Latvia kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Latvia kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Latvia pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Latvia bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing bakal ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Latvia

  • Casa Loma, Toronto
  • Habitat 67, Montreal, Quebec
  • L'Anse Aux Meadows, Saint Lunaire-Griquet, Newfoundland lan Labrador
  • Omah Boneka Edan Leslieville, Toronto, Ontario
  • Koleksi Fiksi Ilmu, Spekulasi & Fantasi Merril, Toronto, Ontario
  • Niagara Falls, Ontario
  • Ndhukung Rute Mercusuar, Nova Scotia
  • Cruise ing Inside Passage, Pulau Vancouver
  • Jelajahi Pengaruh Prancis, Kutha Quebec
  • Menara CN, Toronto
  • Surga Kanggo Fotografer, Maligne Lake, Taman Nasional Jasper

Kedutaan Besar Latvia ing Kanada

Alamat

350 Spark St Suite 1200, Ottawa, Ontario, K1R 7S8, Kanada

Telpon

+ 1-613-238-6014

fax

-


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.