Visa Kanada saka Selandia Baru

Visa Kanada kanggo Warga Selandia Baru

Njaluk Visa Kanada saka Selandia Baru

eTA kanggo warga Selandia Baru

eTA Kelayakan

  • Warga Selandia Anyar bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Selandia Baru minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Selandia Anyar seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Selandia Baru bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Selandia Baru

Warga Selandia Anyar kudu nglamar visa eTA Kanada kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Selandia Anyar ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Selandia Baru lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Selandia Baru?

Visa Kanada kanggo warga Selandia Baru kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Selandia Baru bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Selandia Baru. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga New Zealand bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga New Zealand

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Selandia Baru mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga New Zealand sing duwe paspor saka warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga New Zealand uga kudu nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene bisa warga Selandia Baru tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga New Zealand kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Selandia Baru kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga New Zealand pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Selandia Baru bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing bakal ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Selandia Baru

  • Drive Icefields Parkway, Taman Nasional Jasper
  • Turu ing Hotel Ice, Quebec
  • Nduwe Liburan Ski ing Mont Tremblant, Quebec
  • Nduwe Petualangan Sled Dog, Yukon
  • Wonderland Kanada, Ontario
  • Situs Sejarah Nasional Terusan Rideau, Smith Falls, Ontario
  • Wisata Lor Lor, Kali Churchill
  • Gua Sasquatch, Pangarep-arep, British Columbia
  • Gunung Thor, wilayah Arktik Nunavut
  • Insectarium saka Montreal, Montreal, Québec
  • Mural ing Saint Laurent Boulevard, Montreal, Quebec

Selandia Baru ing Kanada

Alamat

99 Bank Street, Suite 727, K1P 6G3, Ottawa, Kanada

Telpon

+ 1-613-238-5991

fax

+ 1-613-238-5707


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.