Visa Kanada saka Norwegia

Visa Kanada kanggo Warga Norwegia

Njaluk Visa Kanada saka Norwegia

eTA kanggo warga Norwegia

eTA Kelayakan

  • Warga Norwegia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Norwegia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Norwegia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Norwegia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Norwegia

Warga Norwegia diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Norwegia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Norwegia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Norwegia?

Visa Kanada kanggo warga negara Norwegia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Norwegia bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Norwegia. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Norwegia bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Norwegia

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Norwegia mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Norwegia sing duwe paspor kewarganegaraan tambahan kudu mesthekake yen aplikasi kasebut nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Norwegia uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Norwegia bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Norwegia kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Norwegia kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Norwegia pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Norwegia bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Norwegia

  • Teater Taman Musim Dingin, Toronto
  • Jembatan Suspensi Capilano, Vancouver Barat
  • Konservatorium Taman Allan, Toronto
  • Grotto Semenanjung Bruce, Tobermory, Ontario
  • Stasiun Teluk Hilir, Toronto, Ontario
  • Koleksi Fiksi Ilmu, Spekulasi & Fantasi Merril, Toronto, Ontario
  • Hotel Banff Springs, Banff, Alberta
  • Tur Gedung Parlemen Kanada, Ottawa
  • Pindhah menyang Tofino, Pulo Vancouver
  • Mlaku menyang Kinney Lake ing Mount Robson Provincial Park, British Columbia
  • John's, Newfoundland lan Labrador

Kedutaan Besar Norwegia ing Kanada

Alamat

150 Metcalfe Street, Suite 1300 K2P 1P1, Ottawa, Kanada

Telpon

+ 1-613-238-6571

fax

+ 1-613-238-2765


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.