Visa Kanada saka Slovakia

Visa Kanada kanggo Warga Slovak

Njaluk Visa Kanada saka Slovakia

eTA kanggo warga Slowakia

eTA Kelayakan

  • Warga Slowakia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Slowakia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Slowakia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Slowakia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Slovakia

Warga Slovak diwajibake nglamar visa Kanada eTA kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Slovakia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Slowakia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Slowakia?

Visa Kanada kanggo warga Slowakia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Slovak bisa diterapake kanthi online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Online Kanada liwat Email. Proses kasebut gampang banget kanggo warga Slovak. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Slovak bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan sawise pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Persyaratan Visa Kanada kanggo warga Slovak

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Slovak bakal mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Slovak sing duwe paspor saka warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. warga Slovak uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Slovak bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Slovak kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing nduwèni paspor Slovak dibutuhaké kanggo njupuk Canada Electronic Travel Authority (Canada eTA) sanajan kanggo wektu cendhak 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Slovak pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Slovak bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Slowakia

  • Bola Roh Gratis, Pantai Qualicum
  • Rumah Sakit Riverview, Coquitlam, British Columbia
  • Omah Boneka Edan Leslieville, Toronto, Ontario
  • Museum Redpath, Montreal, Québec
  • Tur Gedung Parlemen Kanada, Ottawa
  • Cruise ing Inside Passage, Pulau Vancouver
  • Temokake Pesona Old-World, Montreal Tua
  • Wawasan sing Apik banget ing Tasik Garibaldi, British Columbia
  • Gape Ing Monolit Paling Mboten, Mingan Monoliths, Quebec
  • Taman Nasional lan Cadangan Nasional Kluane, Yukon
  • Menek Gunung Athabasca, Pegunungan Rocky Kanada, Alberta

Kedutaan Besar Slowakia ing Ottawa, Kanada

Alamat

50, Rideau Terrace, Ottawa, Ontario K1M 2A1 Kanada

Telpon

+ 1-613-749-4442

fax

+ 1-613-749-4989


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.