Visa Kanada saka Swedia

Visa Kanada kanggo Warga Swedia

Njaluk Visa Kanada saka Swedia

eTA kanggo warga Swedia

eTA Kelayakan

  • Warga Swedia bisa aplikasi kanggo Kanada eTA
  • Swedia minangka anggota peluncuran program eTA Kanada
  • Warga Swedia seneng mlebu kanthi cepet nggunakake program eTA Kanada

Syarat eTA liyane

  • Warga Swedia bisa ndhaptar eTA kanthi online
  • Kanada eTA mung ditrapake kanggo udhara kanthi udhara
  • Kanada eTA kanggo kunjungan singkat, bisnis, transit
  • Sampeyan kudu luwih saka 18 taun kanggo ndhaptar eTA yen ora mbutuhake wong tuwa / wali

Visa Kanada saka Swedia

Warga Swedia kudu nglamar visa eTA Kanada kanggo mlebu ing Kanada kanggo kunjungan nganti 90 dina kanggo tujuan pariwisata, bisnis, transit utawa medis. Visa eTA Kanada saka Swedia ora opsional, nanging a syarat wajib kanggo kabeh warga Swedia lelungan menyang negara kanggo Tetep cendhak. Sadurunge lelungan menyang Kanada, wong lelungan kudu mesthekake yen validitas paspor paling sethithik telung sasi kepungkur saka tanggal budhal sing dikarepake.

Visa eTA Kanada ditindakake kanggo nambah keamanan tapel wates. Program eTA Kanada disetujoni ing 2012, lan butuh 4 taun kanggo dikembangake. Program eTA dienalake ing taun 2016 kanggo nampilake para wisatawan sing teka saka jaban rangkah minangka respon marang peningkatan aktivitas teroris global.

Kepiye carane bisa njaluk Visa Kanada saka Swedia?

Visa Kanada kanggo warga Swedia kalebu wangun aplikasi online sing bisa rampung mung limang (5) menit. Pelamar kudu ngetik informasi ing kaca paspor, rincian pribadhi, rincian kontak, kayata email lan alamat, lan rincian kerja. Pelamar kudu sehat lan ora duwe riwayat pidana.

Visa Kanada kanggo warga Swedia bisa ditrapake online ing situs web iki lan bisa nampa Visa Kanada Online kanthi Email. Proses iki arang banget simplified kanggo warga Swedia. Siji-sijine syarat yaiku duwe ID Email, kertu Kredit / Debit ing 1 saka 133 mata uang utawa Paypal.

Sawise sampeyan wis mbayar ragad, pangolahan aplikasi eTA diwiwiti. Kanada eTA dikirim liwat email. Visa Kanada kanggo warga Swedia bakal dikirim liwat email, sawise ngrampungake formulir aplikasi online kanthi informasi sing dibutuhake lan yen pambayaran kertu kredit online wis diverifikasi. Ing kahanan sing arang banget, yen dokumentasi tambahan dibutuhake, pelamar bakal dikontak sadurunge disetujoni Kanada eTA.


Syarat Visa Kanada kanggo warga Swedia

Kanggo mlebu ing Kanada, warga Swedia mbutuhake dokumen perjalanan utawa paspor sing sah kanggo nglamar Kanada eTA. Warga Swedia sing duwe paspor warga negara tambahan kudu mesthekake yen aplikasi nganggo paspor sing padha karo sing bakal ditindakake, amarga Kanada eTA bakal digandhengake karo paspor sing kasebut nalika aplikasi. Ora perlu nyetak utawa menehi dokumen ing bandara, amarga eTA disimpen sacara elektronik marang paspor ing sistem Imigrasi Kanada.

Pelamar uga mbutuhake kertu kredit utawa debit utawa akun PayPal sing valid kanggo mbayar eTA Kanada. Warga Swedia uga dibutuhake kanggo nyedhiyani a alamat email bener, kanggo nampa Kanada eTA ing kothak mlebu. Sampeyan bakal dadi tanggung jawab kanggo mriksa kaping pindho kabeh data sing dilebokake supaya ora ana masalah karo Canada Electronic Travel Authority (eTA), yen ora, sampeyan kudu nglamar eTA Kanada liyane.

Waca babagan Syarat Visa Visa Kanada sing lengkap

Suwene warga Swedia bisa tetep ing Kanada Visa Online?

Tanggal budhal warga Swedia kudu ing 90 dina saka rawuh. Sing duwe paspor Swedia kudu entuk Otoritas Perjalanan Elektronik Kanada (Canada eTA) sanajan suwene 1 dina nganti 90 dina. Yen warga Swedia pengin tetep luwih suwe, mula kudu nglamar Visa sing cocog gumantung karo kahanane. Canada eTA valid kanggo 5 taun. Warga Swedia bisa mlebu kaping pirang-pirang sajrone validitas limang (5) taun Kanada eTA.

Pitakon Paling Sering babagan eTA Canada Visa


Sing kudu ditindakake lan papan sing disenengi kanggo Warga Swedia

  • Mural ing Saint Laurent Boulevard, Montreal, Quebec
  • Big Rock Erratic, Okotoks, Alberta
  • Bendungan Beaver Terbesar ing Dunia, Distrik Perbaikan Nomer 24, Alberta
  • Oratoire St Joseph, Montreal, Quebec
  • Alas Hutan Tanda Watson, Tlaga Watson, Wilayah Yukon
  • Observatorium Sudbury Neutrino, Sudbury, Ontario
  • Gelombang ngadeg ing Habitat '67, Montreal
  • Pusat lan Museum Peringatan Holocaust Montreal, Montreal, Québec
  • Mercusuar Fisgard, Colwood, British Columbia
  • Monyet Paw, Toronto
  • Perpustakaan Buku Thomas Fisher Langka, Toronto

Kedutaan Besar Swedia

Alamat

377 Dalhousie Street, Suite 305, K1N 9N8, Ottawa, Kanada

Telpon

+ 1-613-244-8200

fax

+ 1-613-241-2277


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.