Kudu Ndeleng Lokasi ing New Brunswick, Kanada

New Brunswick minangka tujuan wisata sing populer ing Kanada, paling akeh atraksi ing pesisir. Taman nasional, pesisir banyu asin, pasang surut, nonton paus, olahraga banyu, kutha lan museum bersejarah, lan jalur hiking lan perkemahan nggawa turis ing kene kabeh taun.

New Brunswick New Brunswick

Bagéyan saka Provinsi Atlantik Kanada, yaiku provinsi Kanada sing dumunung ing Pesisir Atlantik, utawa Provinsi Maritim, New Brunswick minangka siji-sijine provinsi dwibasa ing Kanada, karo setengah wargane yaiku Anglofon lan setengah liyane dadi Francofone. Kutha iki dumadi saka sawetara wilayah kutha nanging umume tanah, paling ora 80 persen, alas lan jarang pedunung. Iki ora kaya Provinsi Maritim Kanada liyane. Amarga luwih cedhak karo Eropa tinimbang papan liya ing Amerika Utara, iki minangka salah sawijining papan ing Amerika Utara pisanan sing dienggoni dening wong Eropa.

eTA Kanada Visa iku wewenang travel elektronik utawa ijin travel kanggo ngunjungi New Brunswick, Kanada kanggo wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu New Brunswick ing Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Taman Nasional Fundy

Traily Fundy Fundy Trail Parkway, New Brunswick

Taman Nasional Fundy kasusun saka garis pesisir sing durung dikembangake nganti tekan Dataran Tinggi Kanada ing endi alas New Brunswick lan ombak Teluk Fundy ketemu. Teluk Fundy dikenal kanggo gadhah ombak paling dhuwur ing jagad iki, ambane 19 meter, sing nyebabake fenomena alam kaya pasangsurut lan reversing falls, lan pasang surut iki nggawe garis pantai sing kasar kanthi tebing, guwa segara, lan akeh formasi watu.

Taman Nasional Fundy dununge ana ing antarane kutha-kutha Penang lan Saint John ing New Brunswick. Loro saka dumadi saka Bay of Fundy Coastline, Park kalebu luwih saka 25 grojogan; paling 25 hiking tilase, sing paling populer ing Dataran Caribbeanou tilase lan Falls Dickson; jalur sepedaan; perkemahan; lan lapangan golf lan kolam renang banyu asin sing digawe panas. Pengunjung uga bisa ski lan sepatu salju lintas negara ing kene, ing antarane olahraga musim dingin liyane. Sampeyan uga ora bisa kantun grojogan paling apik ing Taman: Dickson Falls, Laverty Falls, lan Third Vault Falls.

READ MORE:
Sinau babagan Kudu Ndeleng Lokasi ing British Columbia.

Rock Hopewell

Rock Hopewell The Hopewell Rocks, uga diarani Flowerpot Rocks utawa mung The Rocks

The Hopewell Rocks utawa ing Watu Kembang Kembang minangka salah sawijining formasi watu sing disebabake dening erosi ombak Teluk Fundy. Dumunung ing Cape Hopewell, cedhak Taman Nasional Fundy, iki minangka sawetara sing paling akeh formasi rock sing apik ing jagad iki, kanthi bentuk sing ora biasa sing eroded. Apa ndadekake wong khusus iku padha katon beda ing pasang surut lan ing pasang dhuwur, lan kanggo pengalaman lengkap lan sugih sampeyan kudu ndeleng wong liwat siklus pasang lengkap. Ing pasang surut, sampeyan bisa nonton antarane wong-wong mau ing dhasar segara, lan ing pasang dhuwur, sampeyan bisa njupuk a tamasya kayaking dipandu marang wong-wong mau. Ing kasus apa wae, sampeyan bakal nemokake penjaga taman ing kene kanggo mangsuli pitakon babagan papan sing nyenengake iki. Saliyane nyekseni fenomena alam sing nggumunake, sampeyan uga bisa teka ing kene kanggo ndeleng macem-macem manuk pantai.

St Andrews

St Andrews Senjata Kingsbrae ing St. Andrews, New Brunswick

Kutha cilik ing New Brunswick, St Andrews utawa St Andrews ing Segara punika tujuan wisata sing populer ing New Brunswick. Kutha iki nduwèni akèh papan wisata, kayata omah-omahé lan bangunan-bangunan sajarah, sawetara ing antarané minangka situs bersejarah lan landmark; pusat ilmu lan museum; lan kebon lan hotel. Nanging daya tarik utama kutha iki yaiku nonton kewan laut ing Teluk Fundy. Saben mangsa panas akeh spesies paus lan kewan segara liyane teka ing kene.

In Spring Minke lan Paus Finback tekan, lan ing wulan Juni Pelabuhan Porpoise, Paus Humpback, Lan Lumba-lumba sisi putih ana kene uga. Akeh spesies liyane, kayata Paus Kanan Atlantik Utara sing langka, ana ing kene dening Midsummer. Iki kedadeyan nganti Oktober, kanthi Agustus minangka sasi nalika kemungkinan nemokake kewan kasebut paling dhuwur. Saka St Andrews sampeyan bisa njupuk nomer cruise kanggo nonton paus. Sawetara pelayaran malah duwe kegiatan liyane sing direncanakake ing kapal sing bakal nggawe perjalanan sing nyenengake kanggo sampeyan.

READ MORE:
Sampeyan uga bisa uga kepengin maca Lokasi Ski paling apik ing Kanada.

Pulo Campobello

Pulo Campobello Mercusuar Campobello Island ing New Brunswick

Bukak saka pertengahan Juni nganti September, sampeyan bisa tekan pulo iki ing Teluk Fundy kanthi numpak feri saka daratan New Brunswick menyang Pulo Rusa banjur saka kana menyang Campobello. Dumunung ing pesisir Maine ing Amerika Serikat lan kanthi mangkono bisa dituju langsung liwat jembatan. Iku salah siji saka telung pulo Fundy sing diklompokaké bebarengan minangka Suster Dhuwit.

Pemandangan lanskap ing kene apik banget lan sampeyan bisa ngrasakake kaendahan alam ing kene liwat akeh jalur hiking lan perkemahan sing ditemokake ing Taman Provinsi Herring Cove or Taman Internasional Roosevelt Campobello. Sampeyan uga bisa mlaku-mlaku ing pesisir kene utawa ngunjungi mercusuar. Sampeyan uga bisa pindhah prahu, whale watching, kayaking, geocaching, nonton manuk, golf, lan uga ngunjungi galeri seni, restoran, lan festival ing kene.

King's Landing

Kings Landings New Brunswick Forge Pabrik Pigeon Tua ing Kings Landings, New Brunswick

Kanggo penggemar sejarah, iki minangka salah sawijining papan sing paling nyenengake. Kanthi bangunan sing dilestarekake wiwit awal abad kaping 19 nganti awal abad kaping 20, King's Landing ing New Brunswick dudu kutha utawa pemukiman bersejarah nanging museum sejarah urip. Mulane, bangunan kasebut dudu saka kutha bersejarah sing nyata nanging wis disimpen saka wilayah sekitar, digawe maneh, utawa dimodelake kanggo makili desa New Brunswick ing abad kaping 19 - 20. Diwiwiti ing pungkasan taun 1960-an saiki wis lengkap karo interpreter kostum sing nerangake artefak sajarah lan nduduhake jenis aktivitas sing dumadi ing periode kasebut. Ana ewonan artefak lan akeh pameran interaktif sing bisa dideleng ing kene.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Denmark bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.