Kudu Ndeleng Lokasi ing Montreal

Montreal Montreal, ibukutha budaya Kanada

Aplikasi kanggo Kanada Visa Online bisa ngirit sampeyan saka gaweyan lan tugas yen kudu ngunjungi Kedutaan Besar Kanada kanggo Visa Bisnis Kanada or Visa Turis KanadaPersyaratan ETA Kanada sing Kanada Visa Online syarat nyakup kabeh lan kabeh aspek sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge ngajokake aplikasi sampeyan.

Montreal minangka kutha sing paling padhet ing provinsi Quebec, Kanada kang duwe kuoso Francophone bagean Kanada. Didhisiki ing pertengahan abad kaping 17, asline jenenge Ville-Marie, sing artine Kutha Maryam. Jeneng saiki, Montreal, yaiku sawise bukit Mount Royal sing ana ing kutha kasebut. Kutha kasebut dununge ana ing Pulo Montreal lan sawetara pulau cilik liyane, kayata Île Bizard. Prancis minangka basa resmi Montreal lan sing diwenehake kanthi utami dening panutur. Kasunyatane minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Prancis sawise Paris. Sanajan kudu dikandhani manawa umume warga kutha kasebut bilingual nganggo basa Prancis lan Inggris lan uga basa liyane.

Montreal minangka pusat kosmopolitan sing gedhe ing Kanada, nanging umume turis kepincut karo kutha kanggo iku musium lan liyane budaya lan pusat seni, amarga lingkungan lawas sing nglestarekake bangunan bersejarah, lan kanggo tetanggan liyane kanthi butik lan kafe sing aneh lan nyenengake sing ngelingake ora mung Paris nanging uga kutha-kutha Eropa liyane kayata Italia, Portugal, lan Yunani. Yen sampeyan bakal njelajah Kanada nalika plancongan, iki ibukutha budaya Kanada minangka papan sing ora bisa dilalekake. Mangkene dhaptar sawetara papan wisata paling apik ing Montreal.

READ MORE:
Sinau babagan proses Visa Kanada eTA lan rencanakake perjalanan sampeyan menyang Montreal .

Vieux-Montreal utawa Montreal Tua

Old Montreal

Montreal Tua, dununge ing antarane kali Water Saint Lawrence lan pusat bisnis lan komersial kutha Montreal, yaiku kabupaten bersejarah ing Montreal sing didegake lan dipanggoni dening para pendhudhuk Prancis ing abad kaping 17 lan sing isih duwe warisan lan warisan kanthi arupa bangunan abad kaping 17, 18, lan abad kaping 19 lan jalur cobblestone sing menehi tampilan seprapat Prancis utawa Paris. Iki minangka salah sawijining sing paling tuwa lan papan kutha sing paling bersejarah sing bisa ditemokake ing Kanada lan liyane ing Amerika Utara uga.

Sawetara tujuan wisata paling populer ing Old Montreal yaiku Basilika Notre Dame, yaiku Greja Katulik paling tuwa ing Montreal lan misuwur menara kembar sing apik banget, gaweyan kayu sing apik, lan kaca patri sing apik banget; Selehake Jacques-Cartier, yaiku alun-alun sing misuwur amarga kebon sing maune dadi bagean saka chateau sing kobong ing taun 1803, kanggo pasar populer sing kasedhiya barang-barang seni, kerajinan, lan souvenir, uga kafe lan omah-omah Victoria; ing Pointe-à-Callière, Musée d'archéologie lan d'historie, yaiku museum arkeologi lan sejarah sing nampilake artefak saka bangsa Pertama Montreal uga sing saka sejarah kolonial Inggris lan Prancis; lan Rue Saint-Paul, ing dalan paling tuwa ing Montreal.

READ MORE:
Pandhuan kanggo budaya Kanada.

Jardin Botanique utawa Taman Botani

Jardin Botanique de Montreal

A Situs Sejarah Nasional ing Kanada, Taman Botani ing Montreal, dununge ana ing lemah sing adhep-adhepan karo Stadion Olimpiade kutha, lan kasusun saka 30 taman tema lan 10 griya ijo kanthi koleksi lan fasilitas kasebut sing dadi salah sawijine kebon botani sing paling penting ing kabeh jagad. Taman kasebut minangka iklim paling akeh ing jagad iki lan kalebu kabeh saka kebon Jepang lan Tionghoa nganti tanduran sing duwe obat-obatan lan uga beracun. Iki uga penting amarga nduweni kebon khusus kanggo tanduran sing ditandur dening Bangsa-Bangsa Pertama ing Kanada. Kajaba tanduran, uga ana serangga kanthi serangga urip, an arboretum kanthi wit-witan sing urip, lan sawetara kolam sing akeh spesies manuk.

Parc Jean Drapeau

Parc Jean Drapeau Montreal

Iki jeneng sing diwenehi kanggo loro pulau kasebut Pulo Saint Helen lan Pulo Notre Dame gawean nalika diklompokake bebarengan. Dheweke misuwur amarga Pameran Dunia sing kedadeyan ing kene taun 1967 sing dikenal minangka Eksposisi Internasional lan Universal utawa Pameran 67. Nyatane, Notre Dame minangka pulau buatan sing dibangun khusus kanggo eksposisi lan malah Saint Helen uga digawe kanthi artifisial. Kaloro pulau kasebut dijenengi Jean Drapeau sawise wong sing dadi walikota Montreal ing taun 1967 lan sing miwiti Expo 67. Taman iki paling misuwur ing antarane para turis Ra Ronde, taman hiburan; Biosfer, museum lingkungan sing dibangun kanthi bentuk bal kanthi kubah geode digawe saka kisi; Museum Stewart; Olimpiade Bassin, ing endi kedadeyan dayung ing Olimpiade; lan kursus balapan.

Musée des Beaux Arts utawa Museum Seni Rupa

Museum Seni Rupa Montreal

Museum Seni Rupa Montreal saka MMFA yaiku museum paling tuwa lan paling gedhe ing Kanada lan koleksi lukisan, patung, lan seni media anyar, sing dadi lapangan seni sing berkembang ing abad kaping 21 digital, kalebu karya ekstensif, kayata karya saka pelukis Eropa sing penting uga para pemahat, saka Old Masters nganti Realists nganti Impresionis nganti Modernis; potongan sing nampilake Budaya Dunia lan Arkeologi Mediterania; lan uga seni Afrika, Asia, Islam, lan Amerika Utara lan Kidul. Iki dipérang dadi limang paviliun, khusus kanggo macem-macem bidang seni, kayata sawetara kanggo seni modern lan kontemporer, lan liya-liyane kanggo arkeologi lan seni kuno, liyane kanggo seni Kanada, lan liyane kanggo seni internasional utawa dunia. Yen sampeyan seneng banget karo seni, iki a kudu ndeleng papan ing Kanada.

READ MORE:
Kudu ndeleng British Columbia.

Chinatown

China Town Montreal

Iki Lingkungan Tionghoa ing Montreal sing pisanan dibangun ing paruh kaping loro ing abad kaping 19 dening para buruh Tionghoa sing pindhah menyang kutha-kutha Kanada sawise pindhah menyang Kanada kanggo kerja ing tambang negara kasebut lan mbangun dalan sepur. Lingkungan kasebut dipenuhi restoran Cina, Asia liyane, pasar panganan, toko, lan uga pusat komunitas. Turis saka kabeh karya nikmati lingkungan etnik sing unik, nanging yen sampeyan menyang Kanada saka negara Asia Wétan, sampeyan bakal luwih seneng banget.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, Lan Warga Portugis bisa ndhaptar online kanggo eTA Canada Visa. Yen sampeyan butuh pitulung utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu ngubungi helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.