Kudu Ndeleng Lokasi ing Manitoba, Kanada

Manitoba nduwe akeh pemandangan lan barang sing bisa ditawakake kanggo turis saka pesisir, tlaga, lan taman provinsi nganti landmark budaya lan papan hiburan liyane ing kutha kayata Winnipeg.

Jembatan Esplanade Riel ing Winnipeg

Dumunung ing tengah bujur Kanada, Manitoba minangka propinsi dataran Kanada, sing pisanan mung telu, sing liyane yaiku Alberta lan Saskatchewan. Kaya pirang-pirang papan ing Kanada, Manitoba duwe macem-macem terrain lan lanskap, kanthi tundra Arktik, garis pantai Teluk Hudson, alas salju boreal utawa konifer, lan mesthine, lahan pertanian prairie, sing kalebu padang rumput utawa sabana. Saka pesisir, tlaga, lan taman provinsi nganti landmark budaya lan papan hiburan liyane ing kutha-kutha kayata Winnipeg, Manitoba nduweni akeh pemandangan lan barang-barang sing bisa ditawakake kanggo turis sing ngunjungi Kanada. Iki minangka dhaptar kabeh papan sing kudu sampeyan kunjungi ing Manitoba.

eTA Kanada Visa minangka wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Manitoba, Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu Manitoba ing Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Churchill

Aurora Borealis ing Churchill Lampu lor alias Aurora Borealis ing Churchill

Dumunung ing pesisir Teluk Hudson, sing dadi badan banyu asin ing Kanada sisih lor-wétan sing dianggep minangka segara marginal iklim ing Samudra Arktik, kutha Churchill, misuwur ing saindenging jagad amarga akeh bruwang kutub sing ditemokake ing kene, utamane ing musim gugur. , kang wis mimpin kanggo kutha kang misuwur minangka ing Ibukutha Kutub Bear World. Iki sing nyurung industri pariwisata Churchill. Nalika bruwang kutub metu menyang gisik kanggo mburu asu laut ing musim gugur, turis mulai kumpul menyang kutha kanggo nyekseni kewan sing apik banget iki.

Turis ditawakake tur nganggo kendaraan gedhe sing diarani tundra buggy liwat cendhela kandhang dheweke bisa ndeleng bruwang saka cedhak. Sampeyan uga bisa nonton paus beluga ing Churchill lan yen sampeyan pindhah ing bengi tengen Churchill uga titik gedhe kanggo nemu metu saka donya aurora borealis utawa Northern Lights, kang katon ing langit 300 bengi ing taun. Nalika ing Churchill sampeyan uga bisa mriksa metu Srikanth or Museum Eskimo ing ngendi ukiran lan artefak Inuit sing umure wiwit taun 1700 SM dipamerake.

Sampeyan uga bisa ngunjungi Fort Prince of Wales, yaiku Situs Bersejarah Nasional sing njaga sisa-sisa benteng abad kaping 18 sing bentuke lintang.

READ MORE:
Sinau babagan Kunjungi Niagara Falls ing eTA Canada Visa.

Nunggang Taman Nasional Gunung

Nunggang Taman Nasional Gunung Tlaga ing Taman Nasional Riding Mountain, populer kanggo mancing

Lenggah ing Manitoba Escarpment, terrain mawarni-warni lan malang saka taman nasional lan cadangan iki minangka perwakilan sampurna saka variedness padha ing liyane saka provinsi. Iku kasusun saka farmland Prairie, tanah alas ing taman, lan uga sawetara tlaga lan kali. Iki uga tegese taman iki ngreksa telung ekosistem sing beda-beda, saengga dadi taman nasional sing penting. Sampeyan bisa nindakake akeh perkara nalika ngunjungi Taman Nasional Gunung Riding, kayata ngunjungi sawetara tlaga sing jero, kayata Clear Lake, Lake Katherine, Lan Deep Lake, kang kabeh misuwur ing antarane nelayan.

Sampeyan uga bisa melu kaya ngono olahraga banyu minangka boat, kayaking, kayak kayak, nglangi, Lan scuba diving kene. Pengunjung taman kasebut uga bisa ndeleng sawetara satwa liar sing manggon ing taman kasebut saka kadohan, kayata bison, serigala, bruwang, rusa, rusa, lan liya-liyane. malah ski salib negara nalika mangsa. Ana uga perkemahan, lapangan golf, lan lapangan tenis ing lingkungan Taman.

gimli

Relasi Festival Islandia Viking ing Gimli, Manitoba

Kutha cilik ing pedesaan Manitoba, dununge cedhak Lake Winnipeg, Gimli, sing jeneng Norse kanggo 'Omah Para Dewa' unik ing antarane kabeh kutha Kanada kanggo budaya Islandia. Iki amarga wong Islandia minangka wong Eropa pisanan sing manggon ing Gimli lan nyatane ing kabeh Manitoba minangka bagéan saka apa sing diarani Islandia Anyar nalika iku. Saiki turis menyang kutha resort iki kanggo nyekseni macem-macem landmark Islandia ing saindenging kutha, nikmati Pantai Gimli sing populer, kanggo mlaku-mlaku ing sadawane Pelabuhan Gimli, sing dadi pelabuhan paling gedhe ing Lake Winnipeg, lan uga penting kanggo industri perikanan komersial Gimli, lan melu akeh festival sing misuwur ing kene, kayata Festival Islandia Manitoba utawa Islendingadagurinn, sing dianakake ing akhir minggu sing dawa ing awal Agustus, sing wiwit taun 1930-an wis ana ing Gimli, lan sampeyan bisa nikmati karya seni tradisional, masakan Islandia. , lsp.

READ MORE:
Sampeyan uga bisa uga kepengin maca Situs Warisan Dunia ing Kanada.

Pulo Hecla

Pulo Hecla Pulo Hecla sing apik ing Manitoba

Pulo Hecla, cedhak Winnipeg, lan dumunung ing Lake Winnipeg, minangka liburan musim panas sing sampurna kanggo alam. Bagéyan saka Taman Provinsi Hecla-Grindstone, sing kalebu sawetara pulo cilik liyane, Hecla uga nduweni sajarah Islandia. Dijenengi jeneng vulkanik Gunung Hekla ing Islandia, pulo iki saiki dadi retret sing apik kanggo kabeh turis sing ngunjungi Manitoba. Ana macem-macem perkara sing bisa ditindakake ing kene, kayata mlumpat ing pantai, mlaku-mlaku ing pesisir sing tenang, lelungan menyang Mercusuar Hecla lan tlaga, hiking, golf, ski lintas negara, lsp. Banjur mesthi ana Lakeview Hecla Resort, kang Resor sampurna kanggo nglampahi tentrem, sepi, nanging fun akhir minggu plesiran ing, ngendi sampeyan bakal njaluk spa, akeh restoran, golf, ing jero ruangan blumbang, etc.

Winnipeg

Winnipeg Museum Hak Asasi Manusia Kanada ing Winnipeg

Salah sawijining kutha paling populer ing Kanada Tengah lan paling gedhe ing Manitoba lan ibukutha, Winnipeg dumunung ing titik ing ngendi Kali Abang lan Kali Assiniboine ketemu. Jenengé asalé saka tlaga Winnipeg sing cedhak, sing jenengé asalé saka basa pribumi sing tegesé banyu lendhut. Amarga dumunung ing pojok Kanada Kulon, iku dikenal minangka Gateway to the West. Ana akeh papan wisata ing Winnipeg, Kayata Garpu, pasar sing dumunung ing saperangan saka bangunan sajarah sing tau digunakake kanggo ndandani railway; ing Museum Kanada kanggo Hak Asasi Manusia, sing dadi landmark anyar ing Winnipeg sing galeri nampilake crita hak asasi manungsa; ing Museum Manitoba, ndudohake sajarah provinsi iki, karo artefak kuwi minangka yuta taun fosil dinosaurus lawas, lan pameran recreating lan nampilake Northern Lights, lan kiriman dagang lawas, kapal layar, etc.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Denmark bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.