Kudu Ndeleng Lokasi ing Quebec, Kanada

Montreal Montreal, salah siji saka 2 kutha gedhe ing Quebec

Quebec minangka provinsi Francophone paling gedhe ing Kanada ing ngendi siji-sijine basa resmi provinsi kasebut yaiku Prancis. Provinsi paling gedhe ing Kanada, Quebec, bebarengan karo Ontario, sing dadi provinsi paling padhet ing Kanada, dene Quebec minangka provinsi paling padhet nomer loro, minangka bagean saka Kanada Tengah, ora sacara geografis, nanging amarga pentinge politik sing dianakake loro provinsi kasebut ing Kanada. Dina iki Quebec minangka pusat budaya ing Kanada, ngunjungi sing kudu dadi prioritas utama kanggo sapa wae sing pengin nyekseni Kanada ing kabeh keasliane.

Loro saka wilayah kutha, Quebec duwe akeh liyane kanggo turis para turis, saka sawijining tanah kaya tundra Arktik karo Pegunungan Laurentides , kang pagunungan paling tuwa ing donya, kebak Resor ski kanggo dataran rendah kang brimming karo tlaga, kali, kayata misuwur luwih saka sewu kilometer dawa Saint Lawrence River sing nganggo liwat provinsi, kebon anggur, lan farms.

Kaloro kutha utama provinsi kasebut, Montreal lan City Quebec, uga nampa akeh turis ing saindhenging taun amarga padha teeming karo panggonan sajarah, institusi budaya, lan taman lan panggonan outdoorsy liyane banget. Lan sanajan sampeyan ora perlu dadi penutur Prancis kanggo seneng ngunjungi Quebec, budaya Prancis provinsi nambahake pesona kanthi menehi rasa Eropa, saéngga mbedakake saka kabeh kutha ing Amerika Utara. Yen sampeyan pengin ngunjungi papan unik iki ing Kanada, iki minangka dhaptar papan sing kudu dijelajahi ing Quebec.

eTA Kanada Visa minangka wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Quebec, Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu Quebec ing Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

READ MORE:
Kita nutupi Montreal kanthi rinci ing Kudu Ndeleng Lokasi ing Montreal.

Panggonan Royale

Panggonan Royale Selehake Royale ing Kota Quebec

Ing lingkungan bersejarah Quebec diarani Quebec lawas sing landmark bersejarah lan bangunan wiwit abad kaping 17. Ing distrik Lower Town tetanggan iki Place Royale, alun-alun cobblestoned sajarah sing wis bangunan sing bisa tanggal bali menyang periode antarane abad kaping 17 lan abad kaping 19. Nyatane, alun-alun iki minangka papan City Quebec, ibukutha Quebec, didegake wiwit taun 1608. Salah siji panggonan paling misuwur kanggo ndeleng kene iku ing greja watu paling tuwa ing Amerika Utara, Notre-Dame-des-Victoires, sing ana ing tengah-tengah Place Royale lan dibangun ing taun 1688 lan wiwit saiki wis diowahi kaping pirang-pirang lan interior dipulihake supaya meh padha karo versi Prancis kolonial asli. Musée de la Place-Royale uga patut dikunjungi yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh babagan alun-alun bersejarah ing Quebec iki.

Taman Royal Royal

Taman Royal Royal Taman Royal Royal Montreal (Parc Du Mont-Royal)

Mont Royal, bukit sing menehi jeneng kutha Montreal, diubengi taman sing desain asline kanggo nggawe kaya lembah ing sakubenge gunung. Sanajan rencana kasebut mandheg lan ora nate dikembangake dadi lembah, iki minangka salah sawijining cadangan terbuka utawa ruang ijo paling gedhe ing Montreal. Taman iki misuwur kanggo loro Belvederes, setengah bunderan plazas disetel ing dhuwur puncak saka ngendi Downtown Montreal bisa katon; tlaga buatan sing dikenal kanthi jeneng Beaver Lake; taman patung; lan hiking lan ski tilase uga sawetara dalan kerikil kanggo biking. Godhong-godhongan godhong lan alas taman wis nandhang akeh kerusakan sajrone pirang-pirang dekade wiwit dibangun nanging wis pulih lan bisa dideleng ing kabeh kamulyan utamane ing dina musim gugur nalika panorama musim gugur sing apik banget.

Chutes Montmorency

Chutes Montmorency Chutes Montmorency utawa Montmorency Falls, Quebec

Chutes Montmorency, utawa Montmorency Falls, yaiku air terjun ing Quebec sing luwih dhuwur tinimbang Air Terjun Niagara. Banyu Falls yaiku Kali Montmorency, sing mudhun saka tebing menyang Kali Saint Lawrence. Tlatah ing saubengé Grojogan iku bagéan saka Montmorency Falls Park. Ana jembatan gantung ing Kali Montmorency saka ngendi para pejalan kaki bisa nonton banyu mili mudhun. Sampeyan uga bisa nyedhaki ndhuwur banget Falls ing mobil kabel lan njaluk tampilan nggumunke Falls lan tlatah sakubengé. Ana uga tilase akeh, tangga, Lan wilayah piknik kanggo seneng tampilan Falls saka tanah saka perspektif beda uga kanggo seneng sawetara wektu kualitas bebarengan karo wong liya. Falls uga misuwur amarga menehi cahya kuning nalika musim panas amarga konsentrasi wesi sing dhuwur ing banyu.

Museum Sejarah Kanada

Pantai, Lakes, lan Olahraga Luar Ruangan Museum Sejarah Kanada, Ottawa

Nggoleki Gedung Parlemen Ottawa ing sabrang kali, iki museum iki dununge ing Gatineau, sawijining kutha ing Quebec Kulon sing dumunung ing pinggir lor Kali Ottawa. Museum Sejarah Kanada nampilake sejarah manungsa ing Kanada lan wargane sing asale saka latar budaya sing maneka warna. Eksplorasi sejarah manungsa Kanada diwiwiti saka 20,000 taun kepungkur, wiwit saka sejarah Bangsa-Bangsa Pertama ing Pasifik Northwest nganti pelaut Norse, lan uga njelajah budaya lan peradaban liyane. Musiyum iki uga minangka lembaga riset sing wigati lan narik kawigaten para sejarawan, arkeolog, etnolog, lan wong-wong sing nyinaoni budaya rakyat. Nanging ora mung kanggo peneliti utawa wong awam diwasa, museum kasebut uga duwe Museum Anak Kanada sing kapisah, sing ditrapake kanggo bocah-bocah umur 14 taun lan ndhuwur, yaiku salah sawijining museum sing paling populer ing Kanada.

READ MORE:
Priksa Taman Nasional sing apik tenan ing The Rockies.

Taman Nasional Forillon

Taman Nasional Forillon Pemandangan spektakuler ing Taman Nasional Forillon

Dumunung ing wiwitan Semenanjung Gaspé ing Quebec, sing dununge ana ing pesisir kidul Saint Lawrence, Taman Nasional Forillon minangka taman nasional sing pertama dibangun ing Quebec. Iku unik kanggo kombinasi terrains kang kalebu alas, bukit pasir, watu watu gamping lan gunung Appalachians, pesisir segara, lan rawa uyah. Sanajan taman nasional minangka upaya penting kanggo njaga, taman kasebut tau mburu lan nelayan kanggo wong pribumi sing kudu ninggalake tanahe nalika taman kasebut dibangun. Taman saiki misuwur kanthi pemandangan sing apik; kanggo mercusuar dikenal minangka Mercusuar Cap des Rosiers, yaiku mercusuar paling dhuwur ing Kanada; lan uga kanggo macem-macem satwa liar sing ditemokake ing kene, dadi favorit utamane para pengamat manuk lan uga para pengamat paus.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Denmark bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.