Kudu Waca Places ing Vancouver

Vancouver Pelabuhan Vancouver

Vancouver minangka salah sawijining kutha Kanada sing paling rame, padhet pedunung, lan etnis uga macem-macem linguistik. Iku a kutha pelabuhan dununge ing daratan British Columbia sing diubengi dening gunung ing kabeh sisih. Kutha iki uga minangka salah sawijining kutha paling dhuwur ing donya ing ngendi kualitas urip sing apik banget kanggo kabeh warga, sing akeh sing ora nganggo basa Inggris lan minoritas sing wis migrasi menyang kutha ing sawetara titik. Kutha uga asring dikenal minangka Hollywood ing Kanada amarga kabeh syuting sing ditindakake ing kene. Ndhuwur kabeh, kutha iki minangka salah sawijining kutha kutha sing paling apik ing donya, kanthi daratan metropolitan lan pusat kutha sing diubengi dening ijo, segara, lan gunung.

Minangka kutha metro kutha sing uga kaendahan alam, yaiku tujuan wisata sing populer antarane wong saka sak ndonya lan nyatane pariwisata minangka salah sawijining industri Vancouver sing paling gedhe. Yen sampeyan mikir ngunjungi Vancouver kanggo preian utawa kanggo sawetara tujuan liyane, sampeyan kudu nggawe manawa njelajah kutha kanthi ngunjungi sawetara tujuan wisata paling populer ing Vancouver sing diterangake ing ngisor iki.

Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada Visa kanggo mlebu Vancouver, Canada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

READ MORE:
Sinau babagan liyane kudu ndeleng panggonan ing British Columbia.

Taman Stanley

Taman Stanley, Vancouver Taman Stanley, Vancouver Seawall

Iki taman umum ageng wewatesan karo kutha Vancouver, diubengi dening banyu saka fjord lan teluk. Sing unik ing taman iki yaiku ora direncanakake kanthi arsitektur kaya taman umum kutha, nanging alas lan papan kutha ing kana saya suwe saya berkembang dadi ruang sing wiwit fungsi kaya taman, sawise sawetara atraksi dibangun ing kana.

Isih duwe jutaan wit-witan kayadene nalika alas kasebut nanging uga duwe wit-witan liyane atraksi sing disenengi para turis kayata Vancouver Seawall , yaiku dalan ing jejere segara ing ngendi wong mlaku, mlayu, muter, skate, lan malah iwak; akeh tilase alas kanggo para petualang; ing Lake Beaver sing tentrem, ditutupi lili banyu lan omah berang-berang, iwak, lan manuk banyu akeh; Lost Lagoon, tlaga banyu tawar sing bisa ndeleng manuk kayata angsa Kanada, unggas banyu, angsa, lan bebek; lan Akuarium Vancouver, yaiku akuarium paling gedhe ing Kanada lan duwe sawetara spesies urip segara Pasifik sing paling narik, kayata berang-berang segara, lumba-lumba, beluga, lan singa laut. Kebon Taman uga a atraksi ageng nalika musim semi nalika lagi dijamin karo wit ceri lan rhododendrons.

Gunung Grus

Gunung Grouse, Vancouver Utara Grouse Mountain, Vancouver Utara - Ski Musim Dingin

Dumunung ing Vancouver Utara, Grouse Mountain minangka puncak sing mundhak udakara 4 ewu kaki ndhuwur Vancouver. Sing cedhak karo pusat kutha kutha ndadekake iki swarga alpine plancongan cepet sing sampurna saka hustle lan bustle saka kutha kanggo panggonan sing pengungsi kanggo alam lan satwa lan uga salah sawijining papan sing paling populer kanggo petualangan ruangan ing Kanada, utamané olahraga mangsa, kayata skating, snowshoeing, ski, snowboarding, etc.

Ing musim panas, petualang duwe opsi kanggo njelajah jalur alam Grouse Mountain, kayata sing misuwur Grouse Grind. Objek wisata liyane ing Gunung Grouse yaiku Super Skyride lan Angkat kursi nitih ing mangsa panas, menehi tampilan nggumunke ara-ara samun lan kutha saka langit; ing Mripat Angin, turbin angin ageng kanthi area pengamatan saka ngendi sampeyan bakal entuk pemandangan kutha; karo Pangungsian kanggo Margasatwa sing Kancam Ngancur, yaiku pusat konservasi sing njaga flora lan fauna wilayah kasebut.

READ MORE:
Sampeyan uga seneng ngunjungi kudu ndeleng panggonan ing Montreal.

Pantai Kitsilano

Misuwur dikenal minangka Pantai Kits, iki salah siji sing paling akeh pantai kutha populer ing Vancouver, utamané kebak turis ing sasi panas. Dumunung ing sisih tengah kutha Vancouver, nawakake kaendahan pantai pasir lan pinggir segara uga papan sing trendi lan kutha sing dadi pusat ing njaba ruangan sing kebak kegiatan, kayata kafe, jalur mlaku-mlaku, lan pusat blanja. Sampeyan bisa seneng kabeh jinis kegiatan pantai ing kene, Kayata sunbathing, nglangi kolam banyu asin, dolanan tenis, basket, utawa voli pantai, lan malah nggawa kanca cilik sampeyan sing wulu menyang sisih pantai sing dikenal minangka pantai asu.

Ana uga papan sing cedhak karo Vanier Park lan Museum Maritim Vancouver, lan mesthine tetanggan cedhak pantai kebak restoran lan toko, supaya sampeyan isih bisa seneng-seneng dina sawise sampeyan seneng pantai. .

Gastown

Gastown, Vancouver Gastown, Vancouver - Jam Uap

Gastown minangka salah sawijining pamukiman paling tuwa ing Vancouver watara kang liyane saka kutha dikembangaké liwat wektu lan salah siji panggonan paling unik ing kutha banget. Dumunung ing jejere kutha Vancouver, dianggep minangka situs sajarah saiki amarga tetanggan isih ngreksa bangunan Victorian sing wis kasebut kanthi teliti, dibalèkaké liwat taun. Dijenengi sawise pelaut sing pisanan teka ing wilayah kasebut ing taun 1867 lan dikenal minangka "Gassy" Jack Deighton, sawise pirang-pirang dekade dilalekake, kutha iki entuk popularitas maneh ing taun 1960-an lan bangunane wiwit dipugar amarga arsitektur unik lan bersejarah. Dina iki kebak restoran turis, galeri, butik, lan toko kanthi tampilan Victorian, uga dalan cobblestone lan tiang lampu wesi. Turis utamane tresna ing Jam Uap ing kene sing muni saben limalas menit menehi kukusan uap.

Jembatan Suspensi Capilano

Jembatan Suspensi Capilano, Vancouver Jembatan Suspensi Capilano, Vancouver

Iki salah siji saka Tujuan wisata pertama ing Vancouver sing mbukak dalan bali ing 1889. Dilereni soko tugas liwat Capilano River Canyon, jembatan iki salah sawijining papan sing paling nyenengake para turis ing Vancouver. Jembatan kasebut tumuju taman kanthi jalur alas lan dalan mlaku sing diubengi wit-witan gedhe. Ana uga platform transparan bunder, dikenal minangka Cliff Walk, dilereni lan mlengkung metu saka tembok canyon, mlaku liwat kang uga pengalaman saestu agawé lan narik. Ana uga Capilano Salmon Hatchery cedhak ngendi siji bisa wenehi salmon sing sumunar. Jembatan iki bisa dituju liwat anter jemput saka pusat kutha Vancouver.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Swiss bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.