Kudu Ndeleng Lokasi ing Victoria

Victoria Victoria, ibukutha British Columbia

The ibu kutha provinsi British Columbia ing Kanada, Victoria iku sawijining kutha sing dumunung ing pucuk kidul Pulo Vancouver, yaiku sawijining pulo ing Samudra Pasifik sing dumunung ing Pantai Kulon Kanada. Dumunung ing sisih kidul kulon Kanada, Victoria mung adoh saka Washington ing Amerika Serikat. Ing kutha iki dijenengi saka Ratu Victoria (asline diarani Fort Victoria) lan nalika Inggris wiwit manggon ing Kanada ing taun 1840-an Victoria minangka salah sawijining pemukiman Inggris pisanan ing Pasifik Northwest. Nanging suwe sadurunge kolonisasi lan pemukiman Eropa, kutha kasebut wis dienggoni lan didunungi dening wong pribumi ing Coast Salish First Nations. Diubengi gunung lan segara, Victoria kondhang amarga iklim sing nyenengake, bebas salju, lan sedang, ing kasunyatan, iklim mildest ing kabeh Kanada, lan kaendahan shoreline lan pesisir. Iku uga populer dikenal minangka Kanada City of Gardens kanggo akeh Kebon cantik lan taman ing kutha iki alon-alon. Iku uga chock kebak museum lan bangunan sajarah lan kastil. Iki minangka dhaptar papan wisata sing paling apik ing Victoria, Kanada.

eTA Kanada Visa minangka wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Victoria, Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu ing Victoria ing British Columbia. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

READ MORE:
Waca uga babagan atraksi utama liyane ing British Columbia.

Museums

Museum British British Columbia Museum British British Columbia, Victoria

Victoria nduwe sejarah sing apik yaiku salah sawijining kutha paling tuwa ing sisih Lor Kulon Pasifik lan mula iku mung ndadekake pangertèn sing uga duwe sawetara museum penting lan nyenengake kang nuduhake sajarah iki lan budaya kutha kang wis ngalami évolusi liwat abad. Ing Royal British Columbia Museum minangka salah sawijining museum sejarah alam lan budaya sing paling penting ing Kanada, sing nduweni tampilan interaktif 3D sing ngidini sampeyan ngalami alas udan, nonton kewan, ndeleng artefak kolonial, uga nyekseni ritual pribumi lan sinau babagan urip lan perjuangane. bangsa First Nations. Museum penting liyane yaiku Museum Maritim British Columbia, yaiku Museum Maritim Kanada paling tuwa lan nampilake artefak sing nggambarake eksplorasi lan petualangan maritim British Columbia.

Bangunan Warisan lan Kastil

Kastil Craigdarroch Jendhela kaca patri lan karya kayu rumit, Kastil Craigdarroch

As salah sawijining pamukiman Eropa sing pertama ing Kanada, Victoria wis akeh bangunan warisan sajarah lan kastil sing ngawula minangka pangeling saka umur liwat lan uga nambah Pesona deso kanggo kutha sepi iki. Ing Bangunan Parlemen ing Victoria, sing dadi papan resmi pamaréntahan provinsi, dibangun ing pungkasan abad kaping 19 lan struktur watu, taman sing dijaga kanthi apik, patung tokoh sajarah ing kubah, lan lampu sing urip ing wayah wengi, iku kabeh sing nggawe khusus. Sampeyan bisa malah njaluk demo saka pusat kutha ing kreta jaran.

liyane Bangunan abad kaping 19 ing Victoria yaiku Kastil Craigdarroch, kang dibangun dening miner coal sugih minangka house kanggo bojoné, lan arsitektur Victorian iku apik, karo windows kaca patri, kayu ayu lan ruwet, akeh barang antik saka nalika dibangun, lan nggumunke 87 langkah oak tangga. Saiki dadi museum omah bersejarah. Museum Hatley Park uga dadi situs bersejarah nasional, kanthi atraksi utama yaiku Kastil White Hatley sing dibangun ing awal abad kaping 20, lan sawetara taman Jepang, Italia, lan Mawar sing apik ing properti sing wis dirancang ing gaya taman Edwardian.

READ MORE:
Sampeyan uga bisa uga kepengin maca kudu ndeleng panggonan ing Montreal.

Kebon

Taman Butchart Kagum Hortikultur, Taman Butchart

Kutha Taman Kanada, Victoria kang iklim pesisir ndadekake kahanan ngrembaka kanggo Kebon lan taman ing kutha. Nalika liyane Kanada isih ngalami mangsa nresep, ing Victoria spring teka saka sasi Februari dhewe. Kembang mekar ing kabeh kebon, sawetara taman sing paling misuwur ing Kanada. Contone, ing 20 Taman Butchart hektar minangka salah sawijining karya hortikultura paling apik ing Kanada.

Salah sijine taman sing terkenal ing Victoria yaiku Kebon Kupu Victoria sing manggoni ora mung luwih saka 70 spesies kupu-kupu lan moth tropis, eksotis, nanging uga manuk, iwak, reptil, lan malah serangga saka sak ndonya ing insectarium. Ruang njero kebon diowahi dadi alas tropis kanthi grojogan, wit, lan kembang sing ana karo kupu-kupu lan kewan liyane kaya ing ekosistem alam.

The Taman Abkhazi uga a taman sing apik ing Victoria, dibangun ing taun 1946 dening Pangeran lan Putri Abkhazi sing diasingake, saka kulawarga pangeran ing Georgia, negara ing Eurasia. Kebon warisan iki, kanthi lemah sing miring lan pemandangan sing nggumunake, uga duwe omah teh, misuwur amarga teh Maroko, ing ngendi panganan regional utawa sing digawe saka prodhuk sing ditanam ing kebon dhewe uga disuguhake.

READ MORE:
Kanada nawakake sawetara lokasi ski paling apik ing saindenging jagad.

Pantai, Lakes, lan Olahraga Luar Ruangan

Taman Regional Lake Lake Taman Regional Lake Lake

Dumunung ing pesisir Pasifik sing kasar ing Kanada, Victoria diubengi dening segara lan akeh teluk, pesisir, lan tlaga. Sawetara pesisir paling populer ing Victoria sing kudu sampeyan kunjungi yaiku Pantai Gonzalez, Gordon Langkawi, Lan Pantai Muir Creek. Saka Muir Creek, sampeyan uga bisa ndeleng Selat Juan de Fuca, sing minangka badan banyu ing Samudra Pasifik mudhun sing dadi wates internasional antarane Kanada lan Amerika Serikat.

Uga ana sing kaya ngono tlaga apik ing Victoria as Kemp Lake, tlaga banyu tawa kebak lili banyu lan capung; Taman Regional Lake Lake, sing uga duwe pantai berpasir; ing conjoined Lake Elk lan Lake Beaver, Prospect Lake, lan akeh liyane. Ana uga papan sing diarani Taman Daerah Sooke Potholes, sing nduweni tatanan geologi sing unik banget yaiku saperangan blumbang jero kanthi watu sing mulus. Sampeyan uga bisa mlaku ing kene. Nyatane, garis pantai lan gunung Victoria ndadekake akeh olahraga ruangan lan rekreasi liyane. Saka hiking, cycling, kayaking, diving, fishing, kanggo ziplining, sampeyan bisa nindakake kabeh kene.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Denmark bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.