Kudu Ndeleng Lokasi ing British Columbia

Tofino, British Columbia Tofino, British Columbia

Dumunung ing Pantai Barat Kanada, British Columbia diubengi ing sisih siji dening Samudra Pasifik lan ing sisih liyane dening Pagunungan Rocky sing misuwur. Dipérang dadi telung wilayah utama, Daratan Hilir, Pedalaman Kidul, lan Pesisir. Salah sawijining provinsi paling padhet ing Kanada, British Columbia kalebu sawetara kutha paling metropolitan ing Kanada, kayata Victoria lan Vancouver, Vancouver minangka salah sawijining metropolis paling gedhe ing Pasifik Northwest. British Columbia uga minangka papan kanggo sawetara tujuan wisata sing paling populer ing Kanada lan minangka provinsi Kanada sing paling kerep dibukak dening turis saka sak ndonya. Saka kutha metropolitan oceanside menyang pedalaman deso kanggo panggonan kaya Whistler kang dadi wonderlands mangsa, British Columbia wis sawetara saka sudhut panggonan lan pengalaman kanggo kurban kanggo turis.

Apa sampeyan pengin nyekseni kaendahan gunung, tlaga, alas sing subur, segara lan pesisir, utawa ndeleng ing kutha-kutha sing apik lan kutha-kutha cilik sing aneh, utawa pindhah menyang ski, hiking, lan petualangan camping, sampeyan bisa nindakake kabeh ing British Columbia. Yen sampeyan pengin nglampahi liburan macem-macem ing Kanada, British Columbia minangka papan sampeyan. Liyane saka papan sing paling misuwur kayata Vancouver, Pulau Vancouver, Taman Nasional Yoho, lan Whistler, iki minangka dhaptar kabeh papan liya sing kudu sampeyan jelajahi ing British Columbia.

eTA Kanada Visa minangka wewenang elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu ing Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

READ MORE:
Kita wis nulis babagan Lokasi ski paling apik kaya Whistler Blackcomb ing British Columbia lan Rockies lan taman nasional ing British Columbia ing artikel sadurunge.

Lembah Okanagan

Bagéyan saka Okanagan County sing ngluwihi uga menyang Amerika Serikat, bagéan Kanada saka County dikenal minangka Lembah Okanagan lan diubengi dening Danau Okanagan lan bagean saka Kali Okanagan sing teka ing wilayah Kanada. Muga-muga dina sing garing, anget, cerah, lanskap tlaga Lembah Okanagan lan kegiatan kayata prahu, olahraga banyu, ski, hiking, lan sapiturute nggawa turis menyang Lembah saka saindenging jagad. Ing sisih wétan tlaga ana kutha Kelowna, kutha utama ing Lembah, sing jeneng ing basa pribumi ing wilayah kasebut tegese. 'bear grizzly'. A metropolis dhewe, Kelowna diubengi dening kutha-kutha cilik liyane kayata Peachland, Summerland, lan Penticton. Lembah uga kutha-kutha ing saubengé iki misuwur amarga musim panas sing nyenengake, saéngga dadi panggonan sing sampurna kanggo turis ing British Columbia.

Tofino

Kutha iki dumunung ing Pulo Vancouver, ing pinggir Taman Nasional Pacific Rim sing misuwur. Utamane kutha pesisir, uga sing paling akeh dibukak nalika musim panas. Sampeyan bisa melu macem-macem kegiatan ing kene sing bakal disenengi para pecinta alam, kayata surfing, hiking, nonton manuk, camping, nonton paus, mancing, lan liya-liyane. ing pesisir sawijining tetep turis seneng ing kutha cilik iki.

Jarake lan jarak saka kutha tegese minangka papan sing dibutuhake kanggo akeh turis. Dheweke teka ing kene kanggo nikmati segara lan macem-macem kegiatan sing ditawakake ing kene, uga kanggo nglampahi liburan sing santai lan tenang ing resor segara. Sanajan ing musim dingin, sanajan ora akeh turis, dheweke isih menehi liburan sing sepi lan tenang adoh saka wong akeh.

READ MORE:
Waca babagan budaya Kanada lan rencanakake lelungan sing sampurna menyang Kanada.

Nelson

Dumunung ing Pegunungan Selkirk salju, Nelson dikenal minangka Kutha Ratu ing Kanada. Dumunung ing cedhak Tlaga Kootenay ing Pedalaman Kidul British Columbia, sing kalebu wilayah non-pesisir British Columbia. Nelson iku salah siji saka kutha-kutha cilik sing paling populer ing Kanada. Sepisan a kutha tambang emas lan perak, saiki wis misuwur amarga bangunan Victorian sajarah sing wis ati-ati wadi lan dibalèkaké liwat taun. Kutha iki uga misuwur minangka pusat budaya, kanthi pusat kutha sing kebak restoran, kafe, galeri seni, lan teater.

Iki misuwur ing antarane turis amarga resor ski, jalur hiking, lan uga kanggo kegiatan rekreasi liyane sing ditawakake, kayata snowboarding, sepedaan gunung, panjat tebing, lsp. Yen sampeyan lagi liburan ing Nelson, sampeyan uga kudu nggawe manawa ngunjungi Kokanee Glacier Provisional Park toko, kang ana salah siji saka taman sementara pisanan dibangun ing British Columbia.

Kutha Bersejarah Barkerville

Kutha iki nduweni sejarah sing apik banget babagan ledakan emas ing taun 1858 nalika sewengi dadi kutha penggalian emas. Dikenal minangka Rush Emas Caribbean, amarga lokasi Barkerville ing jejere Pagunungan Cariboo, siji wong siji panemuan celengan emas ing wedhi fluvial kali kene nyebar dening tutuk antarane supaya akeh wong sing kabeh dumadakan kutha dadi darmabakti kanggo pertambangan emas. Kutha iki diobong 10 taun sawisé, mungkasi boom emas sanajan langsung dibangun maneh. Nanging saiki kutha iki dilestarekake lan dilindhungi minangka kutha bersejarah sing akeh 75 bangunan bersejarah, aktor costumed akting metu sajarah kutha minangka yen ana drama periode, lan panggonan kayata smithy, karya printing, toko umum, barbershop, etc., kabeh katon minangka yen padha panggonan asli abad ka-19.

Ngarai Fraser

Nalika Kali Fraser, ing kali paling dawa ing British Columbia, mudhun liwat sawetara gorges paling nyengsemaken ing Kanada, iku wangun landform sing dikenal minangka Fraser Canyon. Canyon punika yuta taun, pisanan kawangun ing Periode miosen. Kutha iki uga nyakup wilayah lan jarak sing ageng, nganti 270 kilometer. Salah siji panggonan ing Fraser Canyon sing paling misuwur diarani Gerbang Hells ing ngendi Kali Fraser tiba-tiba sempit menyang dalan sing diubengi tembok watu sing ambane mung 35 meter. Hells Gate biyen dadi papan mancing sing populer nanging saiki uga dadi tujuan wisata populer ing British Columbia, utamané amarga saka trem udhara saka ngendi sampeyan bisa ndeleng spektakuler saka Fraser Canyon.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. eTA Kanada Aplikasi Visa cukup straighforward lan yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.