Kudu Waca Panggonan ing Toronto

Toronto Pelabuhan Toronto

The ibukutha provinsi Ontario ing Kanada, Toronto ora mung kutha paling padhet ing Kanada nanging uga salah siji saka paling metropolitan uga. Iku pusat komersial lan finansial Kanada lan kaya kutha paling kutha ing Kanada, uga cukup multikultural. Dumunung ing dharatan Danau Ontario, sing tapel wates karo Amerika Serikat, Toronto wis entuk kabeh, saka tlaga karo pesisir lan panggonan kutha outdoorsy ijo, lan wilayah downtown rame karo Nightlife kedados, kanggo sawetara saka seni paling, budaya, lan pangan sampeyan bakal nemokake ing negara.

Sampeyan bisa uga ngunjungi Toronto ing perjalanan bisnis utawa ketemu kanca lan kulawarga lan bakal dadi isin yen sampeyan ora njelajah kutha nalika sampeyan ana ing kana. Objek wisata lan budaya sing akeh digawe dadi turis favorit ing Kanada. Mangkene sawetara papan sing kudu sampeyan priksa nalika lelungan ing Toronto.

eTA Kanada Visa iku wewenang travel elektronik utawa ijin travel kanggo ngunjungi Toronto, Ontario kanggo periode wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu ing Toronto, Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Menara CN

Menara CN, Toronto

Menara CN minangka landmark ikon sing misuwur ing saindenging jagad saka Toronto uga Kanada minangka kabèh. ngadeg 553 dhuwure sampeyan ora bisa bantuan nanging titik nalika sampeyan lagi ing kutha. Sanajan dudu bangunan sing paling dhuwur ing donya nalika dibangun ing taun 1970-an, nanging kaya ngono. Sampeyan bisa ndeleng Menara CN sing ana ing kutha Toronto saka kabeh panggonan sing bisa ditindakake ing kutha kasebut, nanging sampeyan uga bisa ngunjungi salah sawijining area observasi ing ndhuwur utawa restoran sing ana kanggo ndeleng kutha Toronto sing nggumunake. Nyatane, area tampilan paling dhuwur, dikenal minangka Langit Pod, malah menehi tampilan Niagara Falls lan New York City ing dina nalika langit cetha. Kanggo jiwa petualang ana lis ing njaba pod utama ing ngendi pengunjung bisa mlaku lan nikmati pemandangan. Ana uga restoran revolving disebut 360 kang ora ketompo kang meja sampeyan lungguh ing sampeyan bisa dijamin views apik banget.

READ MORE:
Saliyane ing Toronto nemokake liyane kudu ndeleng panggonan ing Ontario.

Museum lan Galeri ing Toronto

Galeri Seni, Toronto

Toronto minangka salah sawijining pusat budaya Kanada lan ana ing kana akeh museum lan galeri ing Toronto sing ora kudu kantun . Ing Museum Royal Ontario minangka salah sawijining museum Kanada paling misuwur lan uga Museum Nasional museum paling gedhe ing donya sing nuduhake seni lan budaya donya lan sajarah alam. Ana galeri lan pameran sing nampilake pameran seni, arkeologi, lan ilmu alam saka sak ndonya. Museum liyane sing misuwur ing Toronto yaiku Galeri Seni Toronto kang museum seni paling gedhe ora mung ing Kanada nanging ing Amerika Utara kabeh. Iki nduwe macem-macem karya seni sing misuwur, saka mahakarya seni Eropa nganti seni kontemporer saka saindenging jagad uga seni Kanada sing sugih lan berkembang. Museum menarik liyane ing Toronto yaiku Museum Bata Show sing nampilake macem-macem jinis sepatu saka saindenging jagad lan bali menyang wektu lan budaya sing beda. Yen sampeyan a penggemar saka olahraga, utamane Hockey, sampeyan bisa uga pengin ngunjungi Hall of Fame Hockey. Kanggo sing kepengin njelajah budaya Islam, Museum Aga Khan uga kudu.

READ MORE:
Sampeyan uga seneng ngunjungi kudu ndeleng panggonan ing Montreal.

Distrik Hiburan

Distrik Hiburan Toronto ing pusat kutha Toronto yaiku Broadway ing Toronto lan papan kang nguri-uri seni budaya kutha. Iki diisi karo papan hiburan kayata teater lan pusat pertunjukan liyane. Saka produksi teater nganti film, pertunjukan, musikal, lan seni pertunjukan liyane, sampeyan wis entuk kabeh ing kene. Salah sawijining pusat budaya sing paling misuwur ing papan kasebut yaiku TIFF Bell Lightbox kang fungsi minangka markas kanggo Festival Filem Internasional Toronto, salah sawijining festival film internasional paling gedhe ing saindenging jagad. Ana uga kafe lan restoran kanggo nedha bengi uga klub malam lan bar paling apik ing Toronto kanggo wengi sosialisasi. Objek wisata liyane kayata Menara CN; Rogers Center, ing ngendi pertandhingan baseball, game bal-balan, lan konser ditindakake; lan Akuarium Ripley ing Kanada uga dununge ing kene.

Casa Loma

Casa Loma, Toronto

Casa Loma, Spanyol kanggo Hill House, minangka salah sawijining sing paling misuwur ing Kanada kastil misuwur malih dadi museum. Dibangun ing 1914, struktur lan arsitektur kaya a Kastil Eropa Gotik, karo kabeh kamulyan lan kemewahan saka bangunan kuwi. Iku kasusun saka omah gedhong lan taman lan latar gedhe kalebu trowongan nyambungake menyang pondokan mburu, lan stables. Ing njero omah gedhong kasebut kalebu akeh kamar, kayata Kamar Oak, sing sadurunge dikenal minangka Kamar Gambar Napoleon, kanthi langit-langit sing dihiasi lan lampu sing kaya ing pengadilan Louis XVI. Ora mung museum mbukak kanggo umum, Casa Loma uga wis a lokasi syuting populer uga tujuan wedding populer ing Kanada.

Taman dhuwur

Taman Tinggi, Toronto

High Park minangka taman kotamadya paling gedhe ing Toronto kanthi dhasar sing kalebu kebon, papan dolanan, kebon binatang, lan uga wilayah sing sok-sok digunakake kanggo tujuan olahraga, budaya, lan pendidikan. Iku mangkono taman alam uga taman hiburan. Iki nduweni lanskap berbukit kanthi rong jurang uga sawetara kali lan blumbang lan wilayah alas. Sisih tengah taman kasebut minangka salah sawijining Savannah Oak ing Kanada sing minangka padang rumput sing entheng karo wit oak. Ana uga panggonan menarik sing dumunung ing latar Taman kayata museum sajarah lan amfiteater lan malah restoran. Akeh bagéan saka Taman kebak Wit ceri Jepang sing ndandani wilayah kaya ora ana sing liya.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Swiss bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.