Lokasi Ski paling apik ing Kanada

Whistler Blackcomb, British Columbia Whisler Blackcomb, British Columbia

Minangka tanah pucuk sing adhem lan salju, kanthi mongso adhem mongso meh setengah taun ing akeh wilayah, Kanada panggonan sampurna kanggo akeh olahraga mangsa, salah siji saka wong-wong mau ski. Nyatane, ski wis dadi salah sawijining kegiatan rekreasi sing paling populer sing narik turis saka saindenging jagad menyang Kanada.

Kanada pancen minangka salah sawijining tujuan utama ing donya kanggo ski. Sampeyan bisa ski ing meh kabeh kutha lan provinsi Kanada nanging panggonan ing Kanada sing paling misuwur kanggo sing resort ski sing British Columbia, Alberta, Quebec, lan Ontario . Musim ski ing kabeh panggonan iki tetep nganti musim dingin, lan malah liwat musim semi ing panggonan sing isih luwih adhem, yaiku saka Nopember nganti April utawa Mei.

Wonderland sing Kanada dadi ing mangsa lan mujur nengen ayu ditemokaké ing saindhenging negara bakal njamin sampeyan duwe vacation penake kene. Nggawe luwih nyenengake kanthi mbuwang ing salah sawijining resor ski sing misuwur ing Kanada. Iki minangka resor ski paling apik sing bisa dituju kanggo liburan ski ing Kanada.

READ MORE:
Sinau babagan teka ing Kanada minangka turis utawa pengunjung.

Whistler Blackcomb, British Columbia

Iki mung siji Resor ski ing antarane akeh ing British Columbia. Nyatane, BC duwe nomer paling akeh ing kabeh Kanada, nanging Whistler paling misuwur ing antarane kabeh amarga paling gedhe lan paling gedhe. resort ski paling populer ing Amerika Serikat. Resor dadi amba, karo liwat a dalan ski satus, lan akeh turis sing katon kaya kutha ski.

Mung rong jam adoh saka Vancouver, mula gampang diakses. Uga dikenal ing saindhenging donya amarga sawetara saka Olimpiade Mangsa 2010 dumadi ing kene. Iki gunung loro, Whistler lan Blackcomb, wis meh Eropah dipikir bab mau, kang kok Resor ski nengsemake supaya akeh turis internasional. Salju turun saka pertengahan November nganti Mei ing kene, sing tegese tepat, mangsa ski dawa. Sanajan sampeyan dudu pemain ski dhewe, lanskap salju lan akeh spa, restoran, lan aktivitas rekreasi liyane sing ditawakake kanggo kulawarga bakal nggawe panggonan liburan sing apik ing Kanada.

READ MORE:
Sinau babagan Cuaca Kanada kanggo mbantu sampeyan ngrancang plancongan.

Sun Peaks, British Columbia

Sun Peaks, British Columbia

Banff minangka kutha turis sing cilik, diubengi pegunungan Rocky, lan liya-liyane tujuan ski Kanada sing populer kanggo turis. Ing mangsa panas, kutha iki minangka gerbang menyang taman nasional pegunungan sing nambah keajaiban alam Kanada. Nanging ing mangsa, karo salju langgeng meh anggere ing Whistler, sanajan kutha iki kurang sibuk, dadi istimewa Resor ski. Ing wilayah ski biasane dadi bagean saka Taman Nasional Banff lan kalebu telung resort gunung: Banff Sunshine, kang mung 15 menit drive saka kutha Banff, lan kang mung nduweni ewu hektar terrain kanggo ski, lan wis nganggo kanggo loro wiwitan lan ahli; Lake Louise, kang uga salah siji saka resort ski paling gedhe ing Amerika Utara, karo malang biasa; lan Gunung Norquay, sing apik kanggo pamula. Telu resort ski ing Banff iki asring bebarengan misuwur minangka Big 3. Lereng iki uga tau dadi situs Olimpiade Musim Dingin 1988 lan dikenal ing saindenging jagad kanggo acara kasebut. Banff uga salah siji saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing Kanada.

Mont Tremblant, Quebec

Quebec ora duwe puncak sing ageng kaya ing British Columbia nanging provinsi ing Kanada iki uga duwe sawetara resor ski sing populer. Lan luwih cedhak karo Pantai Timur Kanada. Yen sampeyan arep lelungan menyang Montréal utawa Quebec City, mesthine sampeyan kudu lelungan ski sing paling akeh Resor ski populer ing sacedhake, yaiku Mont Tremblant, sing dumunung ing Pagunungan Laurentian ing njaba Montreal. Ing sikil gunung, ing jejere Lake Tremblant, ana desa ski cilik sing meh padha karo desa Alpine ing Eropa kanthi dalan-dalan cobblestone lan bangunan-bangunan sing warni lan sregep. Iku uga menarik sing iki resort ski paling tuwa nomer loro ing kabeh Amerika Utara, dating bali kanggo 1939, sanajan iku uga dikembangaké saiki lan a tujuan ski internasional utama ing Kanada.

Blue Mountain, Ontario

Iki resort ski paling gedhe ing Ontario, nawakake ora mung ski kanggo turis nanging uga aktivitas rekreasi liyane lan olahraga mangsa kayata snow tubing, ice skating, etc. Dumunung ing jejere Georgian Bay, iku kalebu Niagara Escarpment, kang Cliff saka Kali Niagara cascades mudhun menyang Niagara Falls. Ing dhasar kasebut ana Blue Mountain Village sing minangka desa ski ing ngendi akeh turis sing teka ski ing resort Blue Mountain nemokake penginapan kanggo awake dhewe. Resor iki mung rong jam adoh saka Toronto lan kanthi mangkono gampang diakses saka kono

READ MORE:
Sinau babagan ngunjungi Niagara Falls ing eTA Canada Visa.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. eTA Kanada Aplikasi Visa cukup straighforward lan yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.