10 Gemstones Paling Didhelikake Kanada

Land of the Maple Leaf nduweni akeh atraksi sing nyenengake nanging kanthi atraksi kasebut teka ewonan turis. Yen sampeyan nggoleki lokasi sing sepi nanging sepi ing Kanada, aja goleki maneh. Ing kirim dipandu iki kita nutupi sepuluh lokasi terpencil.

Ngunjungi Kanada ora tau luwih gampang wiwit Pamrentah Kanada ngenalake proses sing disederhanakake lan disederhanakake kanggo entuk wewenang perjalanan elektronik utawa eTA Kanada Visa. eTA Kanada Visa iku wewenang travel elektronik utawa ijin travel kanggo ngunjungi Kanada kanggo wektu kurang saka 6 sasi lan seneng gemstones didhelikake iki ing Kanada. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa ngunjungi papan-papan seklusi epik ing Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

The Grotto, Ontario

Ing Grotto Grotto, guwa segara gisik lan segara biru sing apik

The Grotto ing Taman Nasional Semenanjung Bruce ing Tobermory minangka kaendahan alam sing paling apik. Sing narik ati guwa segara kawangun liwat ewu taun dening erosi lan nduweni werna turquois sing paling mencolok. Guwa segara bisa digayuh kanthi 30 menit mudhun liwat jalur Bruce. Nglangi, snorkeling lan scuba diving mung sawetara saka akeh aktivitas sampeyan bisa seneng aside saka soaking munggah sesawangan.

Diefenbunker, Ontario

Diefenbunker Museum Perang Dingin Museum Perang Dingin ing Diefenbunker Kanada

Dibangun sajrone dhuwure Perang dingin, Diefenbunker dibangun kanggo tameng pejabat pemerintah Kanada ndhuwur ing acara a serangan nuklir. Bunker papat lantai kasebut diwenehi status situs bersejarah nasional lan museum Diefenbunker diadegake ing taun 1997. Diefenbunker duwe kamar uwal paling gedhe ing saindenging jagad. Kamar uwal sing menang penghargaan ngliwati kabeh lantai bunker. Museum Diefenbunker nawakake puncak menyang periode khianat saka perang dingin.

Pantai Singing Sands, Ontario

Pantai Singing Sands ing Taman Nasional Bruce Peninsula dumunung ing pinggir tlaga Huron ing Ontario. Wedhi bisa keprungu mrodhuksi swara booming utawa nggero nalika angin mili liwat gumuk pasir menehi ilusi sing wedhi nyanyi. Pantai iku a papan sing apik kanggo mangan awan sing tentrem karo kulawarga lan kanggo nonton srengenge surup. Pantai gampang diakses kanthi mlaku cilik lan uga kanthi mobil.

READ MORE:
Yen sampeyan duwe rencana ngunjungi Ontario, aja lali Kudu Waca Places ing Ontario.

Taman Provinsi Dinosaurus, Alberta

Taman Provinsi Dinosaurus Taman Provinsi Dinosaur minangka Situs Warisan Donya UNESCO

Taman Provinsi Dinosaurus ing Alberta Kidul dumunung ing Red Deer River Velley. Ing Era Mesozoik wilayah iki minangka papan kanggo akeh dinosaurus lan kadal gedhe, balunge isih terus digali saka taman kasebut, sing ndadekake Taman Provinsi Dinosaurus dadi Situs Warisan Donya UNESCO. Pusat Interpretasi Provinsi Dinosaurus lan Museum ngemot akeh balung sing ditemokake dening arkeolog lan ngidini turis njelajah lan nggali balung kasebut. Taman iki nduweni akeh perkemahan sing sampurna kanggo ngobong api sore lan restoran. Taman uga fitur paling gedhe saka Lansekap ala Kanada sing pancen narik ati. Taman sajarah alam cukup gampang diakses liwat dalan.

Gua Danau Horne, British Columbia

Taman Provinsi Gua Horne Lake ing Pulo Vancouver ing British Columbia ora bakal rampung 1,000 guwa sing nggumunake. Taman iki dibangun ing taun 1971 kanggo nglindhungi lan ngreksa guwa-guwa kasebut lan saiki dadi papan wisata kanggo ngidini wong sinau babagan guwa-guwa sing gedhe banget. Taman nawakake akeh Tours nampilaken geser fun liwat guwa-guwa, loro grojogan lemah lan spelunking yaiku seni eksplorasi guwa. Ing ndhuwur lemah, pusat pendhidhikan guwa akeh pameran mineral sing ditemokake ing jero guwa kasebut. Ing sebrang guwa ana ing Taman Daerah Lake Horne sing nduweni akses menyang akeh kemah, tilase ayu lan Danau Horne minangka papan sing cocog kanggo kayak lan prahu.

Bukit Pasir Athabasca, Saskatchewan

Pantai Menara Jam Taman Provinsi Sandabas Dunes digawe kanggo nglindhungi bukit pasir Athabasca

Ing sisih kidul tlaga Athabasca dumunung ing Athabasca Sand Dunes sing apik banget. Ekosistem paling gedhé ing Kanada, gumuk pasir minangka gumuk pasir sing paling aktif ing donya. Luwih saka 100 kilometer, bukit pasir mung bisa diakses nganggo pesawat apungan utawa kapal. Taman Provinsi Gumuk Pasir Athabasca digawe kanggo nglindhungi dunes sing diarani para ilmuwan minangka teka-teki evolusi. Dumunung ing jejere tlaga, taman kasebut nawakake mancing, kano lan prahu kanggo turis bebarengan karo tur dunes sing megah.

Falls Alexandra, Wilayah Lor-Kulon

Falls Alexandra Alexandra Falls dununge ing Kali Hay ing Wilayah Lorwest, Kanada

The Falls Alexandra minangka air terjun nomer telu nomer paling gedhe ing NWT minangka grojogan 32 meter sing apik banget lan minangka atraksi utama Taman Territorial Twin Fall Gorge. A prodhuk saka Hay River sing pungkasanipun kosong ing Great Slave Lake, Alexandra tumiba ing antarane ndhuwur 30 grojogan ing donya kanggo volume banyu. Pendakian 30 menit bakal nggawa sampeyan menyang ndhuwur grojogan saka ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng panorama cekungan. Ing Louise Falls, grojogan apik liyane mung 3 kilometer trek adoh saka Alexander Falls. Loro-lorone musim gugur iki cocog kanggo piknik kulawarga.

READ MORE:
Kanada minangka papan kanggo akeh tlaga, utamane limang tlaga gedhe ing Amerika Utara. Ing sisih kulon Kanada minangka papan yen sampeyan pengin njelajah banyu kabeh tlaga kasebut. Sinau babagan Tlaga Luar Biasa ing Kanada.

Pemakaman Lawn Fairview, Nova Scotia

Pemakaman Lawn Fairview Pemakaman Fairview sing paling misuwur minangka papan istirahat pungkasan kanggo luwih saka satus korban jebol RMS Titanic

Pemakaman Fairview dikenal minangka papan ngaso para korban RMS Titanic. Kuburan kasebut ngemot 121 kuburan para korban sing ana ing kapal Titanic, 41 sing tetep ora dingerteni kaya kuburan. Bocah Ora dingerteni. Papan khidmat bisa ditekani kanggo ngurmati para lelungan sing wis budhal.

Pulo Sambro, Nova Scotia

Mercusuar Pulo Sambro Mercusuar Pulau Sambro minangka mercusuar paling tuwa sing isih ana ing Amerika Utara

Omah mercusuar paling tuwa ing Amerika Utara, Mercusuar Pulau Sambro dikenal minangka Patung Liberty Kanada dening akeh. Mercusuar kasebut dibangun ing taun 1758 lan nggawe umure 109 taun luwih tuwa tinimbang Kanada dhewe. Sapisan taun, Nova Scotia Light House Preservation Society nawakake tur menyang omah lampu lan ing saubengé formasi rock Devil's Staircase. Tur taun iki bakal dianakake tanggal 5 September dadi priksa manawa sampeyan wis pesen tiket saka Kaca Facebook Masyarakat Pengawetan Mercusuar Nova Scotia. Pulo iki ora bisa diakses kanthi dalan, nanging mung nganggo prau sing nggawa sampeyan langsung menyang Pelabuhan Halifax sing ana mercusuar kasebut. Pulo iki uga nduweni Taman Provinsi Pantai Crustal Crescent sing apik karo 3 pantai pasir putih lan akeh jalur hiking sing apik ing sadawane segara.

Lembah Iceberg, Newfoundland lan Labrador

Yen sampeyan pengin ndeleng gletser leleh Newfoundland cedhak iku papan sing bakal ditindakake. Sajrone sasi musim semi, pesisir lor-wétan Newfoundland lan Labrador nyekseni atusan gunung es nakal sing pecah saka gletser induke sing mung ngambang. Gunung es bisa dideleng kanthi prau, kayak lan asring uga ing darat. Kanggo entuk pengalaman paling apik babagan badan gletser, sampeyan pengin ngayuh menyang banyu biru.

READ MORE:
Provinsi paling wétan ing negara sing kalebu Nova Scotia, New Brunswick bebarengan karo provinsi Newfoundland lan Labrador mbentuk wilayah sing disebut Atlantik Kanada. Sinau babagan wong-wong mau ing Pandhuan Pariwisata menyang Atlantik Kanada.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Italia, Warga Spanyol, lan Warga Israel bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.