Pandhuan Pariwisata menyang Atlantik Kanada

Atlantik Kanada

Provinsi maritim Kanada kalebu provinsi paling wetan negara, kang kalebu Nova Scotia, New Brunswick lan Prince Edward Island. Bebarengan karo provinsi Newfoundland lan Labrador, provinsi paling wetan ing Kanada iki mbentuk wilayah sing diarani Atlantik Kanada.

Wilayah ing sisih wétan sing adoh ing negara kasebut, sanajan aktif ing macem-macem industri inti lan mancing, minangka sumber pariwisata utama ing negara kasebut.

Sanajan dadi tuan rumah ing macem-macem lokasi sing apik banget, ana kemungkinan umume wong sing lelungan ora ngerti babagan eksistensi lan bisa uga asring kelangan papan sing apik iki nalika ngunjungi Kanada.

Nanging ing negara sing pemandangan apik dadi masalah saben dina, pemandangan Atlantik Kanada sing luar biasa bisa uga nambah definisi kaendahan.

Kanada Visa Online minangka proses sederhana sing ngidini warga Kanada Visa Negara sing layak kanggo ngunjungi Kanada. Kanada Visa Online bisa ditrapake kanthi elektronik kanthi gampang kanggo ngisi Aplikasi Visa Kanada Online wujud. Sampeyan ora perlu ngirim paspor kanggo stamping ing proses Kanada Visa Online iki (proses ETA Kanada). Email eTA Canada bakal ngemot Persetujuan Visa lan dikirim menyang email sing diwenehake nalika ngisi aplikasi Kanada eTA. Sampeyan bisa ngunjungi langsung menyang Bandara utawa kapal pesiar. Kantor Layanan Border Kanada mriksa kanthi elektronik ing komputer nalika sampeyan ngliwati tapel wates sing sampeyan duwe Kanada Visa Online ditanggepi nomer paspor sampeyan. Pamrentah Kanada nyaranake sampeyan ndhaptar eTA Canada Visa kanthi online.

Old Town Lunenburg

Kanada Lunenberg

Mung siji saka rong komunitas kutha ing Amerika Utara sing ditunjuk minangka Situs Warisan Dunia Unesco, Lunenburg minangka salah sawijining kutha pelabuhan Kanada sing dununge ing pinggir Nova Scotia sing warna-warni.

Karo akeh perkara sing bisa dijelajah ing kutha deso sing apik iki, kunjungan menyang Museum Perikanan Atlantik bakal dadi kenangan bali menyang sejarah maritim Lunenburg. Pemandangan sing apik ing Pelabuhan Lunenburg kanthi ferry santai ing waterfronts minangka pemandangan plancongan sing sampurna.

Lan amarga lelungan menyang kutha pesisir ora lengkap tanpa dikunjungi pantai, pantai Hirtle sing cedhak, kanthi pantai pasir putih sing dawa telung kilometer wis siyap kanggo menehi getaran musim panas sing paling apik!

READ MORE:
New Brunswick lan Newfoundland & Labrador duwe luwih akeh penawaran. Waca babagan kasebut ing Kudu Ndeleng Lokasi ing Newfoundland lan Labrador lan lan Kudu Ndeleng Lokasi ing New Brunswick.

Kutha Utama

Dianggep minangka salah sawijining kutha paling gedhe ing provinsi kasebut, St John uga dadi ibukutha provinsi Newfoundland lan Labrador.

Kombinasi mewah lan pesona jagad sing lawas, kutha kasebut misuwur kanthi lurung-lurung sing warna-warni uga akeh situs sejarah sing ana ing saben langkah ing kutha iki sing umure 500 taun, sing dianggep paling tuwa ing Donya Anyar.

Nanging kutha bersejarah iki ing sisih wétan Kanada ora mung papan sing mung diisi museum lan sejarah, lan luwih akeh blanja lan restoran sing ana ing dalan sing bisa ditliti.

Signal Hill, Nggoleki kutha St Johns minangka situs bersejarah nasional liyane sing misuwur kanthi pemandangan samodra Atlantik lan pesisir sekitare.

Kanggo istirahat saka museum lan sejarah papan kasebut, nemu pesona wisata kutha ing wilayah kutha sing dadi salah sawijining papan kanggo nyakseni omah-omahé warna-warni lan dalan restoran ing kutha cilik iki

Ombak paling dhuwur

Kanada ombak paling dhuwur

Dumunung ing antarane provinsi New Brunswick lan Nova Scotia, Teluk Fundy dikenal kanthi ombak sing dhuwur banget, jebule paling dhuwur ing saindenging jagad. Cara paling apik kanggo ngrasakake Bay of Fundy yaiku ing garis pantai lan pantai, kanthi cathetan fosil wiwit pirang-pirang yuta taun!

Sanajan wilayah pasang surut, sampeyan ora bisa menehi saran nalika renang, nanging kanggo nyawang banyu sing resik, wilayah kasebut uga duwe akeh kolam pasang pasang lan pulau-pulau lepas pantai.

Pesisir provinsi New Brunswick uga dadi salah siji sing paling anget ing negara kasebut sing nggawe banyune dadi hotspot keanekaragaman hayati.

Teluk Fundy kanthi pesisir sing apik banget lan lingkungan pesisir sing unik uga misuwur amarga akeh panemuan geologi lan kehidupan laut. Taman Nasional Fundy, dununge ing sisih Kanada Wétan iki, misuwur amarga ombak ombak sing gedhe banget lan cepet banget, sing paling misuwur ing endi wae ing jagad iki!

Kanthi pemandangan garis pantai sing kasar, pasang pasang paling dhuwur ing donya lan sawetara air terjun, perjalanan liwat taman nasional iki bisa uga ora kaya liyane.

READ MORE:
Kita sadurunge nutupi Nova Scotia lan Lunenberg ing Papan Paling Anyar kanggo Ngalami Tanduran Kanada.

Margasatwa sing Luar Biasa

Margasatwa Kanada

Atlantik Kanada minangka papan kanggo sawetara spesies paus sing asli ing wilayah kasebut, uga akeh kewan darat langka sing mung bisa disekseni ing sisih iki.

Kanthi sawetara lokasi sing paling apik ing sisih paling tuwa ing Kanada, sampeyan mesthine ora kudu ninggalake satwa sing durung digoleki kanthi asumsi yen keajaiban alam bakal didhelikake ing papan sing adoh lan ora bisa dipanggoni.

 Luwih, ing Atlantik Kanada, akeh taman nasional lan drive sing apik bakal dadi kanca sampeyan kanggo njelajah tanah sing apik iki.

Mlaku liwat Cabot Trail, salah sawijining tujuan paling apik ing donya kanthi pemandangan segara sing nggumunakelan pemandangan Dataran Tinggi Cape Breton. Mlaku liwat rute sing apik iki bisa uga nggawe sampeyan ora bisa ngerteni keajaiban Kanada.

Rute kasebut liwat satwa sing apik banget, pemandangan segara sing apik lan desa-desa cilik Kanada sing adoh banget saka saindenging jagad. Lan wiwit mercusuar minangka pesona kanggo pemandangan laut, bukak mercusuar negara sing paling indah ing Peggy's Cove, sawijining désa cilik ing sisih wétan Nova Scotia. 

Plancongan sing kaya ngono liwat sisih wétan Amerika Utara bakal dadi pengalaman lelungan sing apik. Lan sawise teka ing sisih wétan Kanada, sampeyan bisa uga wis ndeleng kabeh wiwit anyar nganti lawas lan uga sisih kuna Amerika Utara!

READ MORE:
Rencanakake liburan sing sampurna ing Kanada, priksa manawa sampeyan wis rampung maca munggah ing Cuaca Kanada.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Israel, Warga Spanyol, Lan Warga Meksiko bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita Meja Bantuan Visa Visa Kanada kanggo dhukungan lan bimbingan. Hubungi kita Dhukungan Pelanggan Visa Kanada kantor kanggo pitakon sampeyan.