Pandhuan Pariwisata Pantai misuwur ing Montreal

Kutha paling gedhe ing Quebec minangka papan sing apik kanggo akeh pesisir ing kutha lan akeh liyane sing jarake kurang saka jam. Kali Saint Lawrence ketemu kutha ing macem-macem junctures kanggo mbentuk paling saka pesisir ing lan watara Montreal.

Montreal Kanada Montreal Kanada

Kelembapan ing sasi musim panas ndadekake warga lokal lan turis padha ngubengi pesisir lan tlaga ing sekitar Montreal. Amarga ora ana apa-apa sing bisa ngalahake dina sing santai karo srengenge, mlaku-mlaku ing pasir, lan nglangi ing pesisir.

Ngunjungi Kanada ora tau luwih gampang wiwit Pamrentah Kanada ngenalake proses sing disederhanakake lan disederhanakake kanggo entuk wewenang perjalanan elektronik utawa eTA Kanada Visa. eTA Kanada Visa iku wewenang travel elektronik utawa ijin travel kanggo ngunjungi Kanada kanggo wektu kurang saka 6 sasi lan seneng iki pesisir misuwur ing Montreal. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa ngunjungi Montreal, Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Pantai Jean-Dore

Pantai kasebut ana ing Parc Jean Drapeau lan dumunung ing cedhak pusat kutha. Sampeyan bisa mlumpat ing mancal lan numpak menyang pantai, utawa njupuk metro utawa mung lumaku menyang pantai. Kanggo olah raga ing pantai sampeyan bisa main voli pantai ing kene. Pantai nyedhiyakake para turis kesempatan kanggo kano lan kayak nalika njelajah banyu. Pantai iki nduweni area nglangi 15000 meter persegi kanggo bocah lan wong diwasa.

  • Lokasi - 10 kilometer, sepuluh nganti limalas menit saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juli nganti Agustus
  • Wektu - 10 AM - 6 PM

READ MORE:
Kita uga wis nutupi Montreal sadurunge, maca babagan Kudu Ndeleng Lokasi ing Montreal.

Pantai Menara Jam

Pantai Menara Jam Pantai Menara Jam Montreal | Pelabuhan Montreal Lawas

Pantai ing sisih tengen ing Pelabuhan Lawas Montreal. Sampeyan ora kudu pindhah adoh saka kutha kanggo tekan pantai iki kanggo ngendhokke lan ngendhokke. Nglangi ora diidini ing pantai, nanging sampeyan bisa santai ing kursi biru sing ditemokake ing endi wae ing pantai. Pante menehi pemandangan sing nggumunke saka skyline Montreal. Ing mangsa panas, ing wayah sore sampeyan bisa nikmati kembang api sing ditampilake saka pelabuhan Lawas.

  • Lokasi - 10 kilometer, sepuluh nganti limalas menit saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juli nganti Agustus
  • Wektu - 10 AM - 6 PM

Pantai Calumet Point

Christened pantai partai Montreal karo sawetara pihak klub edan lan nyenengake tuan rumah ing pantai ing mangsa panas. Yen sampeyan seneng pesta, pantai iki kudu ana ing daftar ember sampeyan. Siji bagean saka pantai kanggo wong party lan bagean liyane kanggo kulawarga. Pantai wis akeh aktivitas saka kayaking, kayak kayak, main bal-balan, Lan volleyball.

  • Lokasi - 53 kilometer, kurang saka sakjam saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juni nganti September
  • Wektu - Minggu - 10 AM - 6 PM, Akhir minggu - 12 PM - 7 PM.

Pantai Verdun

Pantai Verdun Pantai Verdun, pantai kutha ing Kali St. Lawrence kanthi bentuke pasir

Pantai kasebut ana ing mburi Auditorium Verdun ing Taman Arthur-Therrien lan gampang diakses kanthi metro lan mobil. Sampeyan uga bisa numpak sepedha ing pinggir segara menyang pantai iki. Ana taman ing pantai iki, dumunung ing pinggir kali sing asring dikunjungi wisatawan. Pantai kasebut nduweni area renang sing ditunjuk kanggo turis. Ana tembok pendakian ing pantai iki kanggo wong sing pengin ngulandara.

  • Lokasi - 5 kilometer, adoh saka limang nganti sepuluh menit saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juni nganti September
  • Wektu - 10 AM - 7 PM

Pantai Saint Zotique

Pantai Saint Zotique ana ing pesisir kali Saint Lawrence. Pantai iki dumunung ing kutha Saint-Zotique. Pante iki nduweni luwih saka 5 kilometer saka waterfront lan akeh aktivitas ing pinggir pantai kanggo para turis saka barbequing, pedal boating, lan lapangan tenis. Sampeyan uga bisa mlaku-mlaku lan hiking ing jalur cedhak pantai. Iki minangka pantai sing populer banget lan dadi rame, utamane ing akhir minggu.

  • Lokasi - 68 kilometer, patang puluh lima menit saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juni nganti September
  • Wektu - 10 AM - 7 PM

READ MORE:
Kanada minangka papan kanggo akeh tlaga, utamane limang tlaga gedhe ing Amerika Utara. Ing sisih kulon Kanada minangka papan yen sampeyan pengin njelajah banyu kabeh tlaga kasebut. Sinau babagan Tlaga Luar Biasa ing Kanada.

Pantai Oka

Pantai kasebut dununge ana ing Taman Nasional Oka. Pantai Oka minangka papan sing cocog kanggo kunjungan kulawarga kanthi situs piknik, barbeku, Lan wilayah kemah. Kanggo sing pengin njelajah wilayah kasebut, ana jalur sepeda lan hiking ing cedhak. Sampeyan entuk tampilan Lake Deux Montagnes sing nggumunake ing taman kasebut. Kanggo para pejalan kaki, dheweke bisa njupuk dalan sing cedhak kaya tilase Calvaire kanggo nambah petualangan ing kunjungan.

  • Lokasi - 56 kilometer, udakara adoh saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Mei nganti September
  • Wektu - 8 AM - 8 PM

Pantai RécréoParc

Pantai iki nduweni rong zona, siji kanggo bocah lan bayi lan liyane kanggo wong diwasa. Wis akeh kegiatan kaya slide kanggo bocah-bocah. Anak-anak duwe papan dolanan sing bisa dolanan lan wong diwasa bisa dolanan voli ing pantai. Kulawarga bisa piknik ing akeh situs piknik lan meja ing saindhenging taman.

  • Lokasi - 25 kilometer, adoh saka Montreal telung puluh menit.
  • Nalika ngunjungi - Pesisir mbukak taun suwene.
  • Wektu - 10 AM - 7 PM

Pantai Saint Timothee

Pantai Saint Timothee Volley ing Pantai Saint Timothee

Pantai iki dumunung ing Valleyfield. Pantai iki uga ana ing pinggir Kali Saint Lawrence. Ana akeh meja piknik kanggo kulawargane kanggo nikmati hawa pantai lan pantai. Lapangan voli ing pantai bisa diakses kanggo bocah lan wong diwasa kanggo dolanan. Ana uga garis zip mini cedhak pantai kanggo para pencari petualangan. Wong-wong sing pengin njelajah banyu bisa kano, kayak, paddle-boat nyabrang banyu. Kanggo para pendaki, ana jalur sing bisa dijelajahi uga.

  • Lokasi - 50 kilometer, kurang saka sakjam saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juni nganti September
  • Wektu - 10 AM - 6 PM

READ MORE:
Sasi September lan Oktober nandhani wiwitan musim gugur ing Kanada, sing bakal menehi pemandangan sing paling apik ing negara Amerika Utara, kanthi warna oranye sing beda-beda katon ing alas sing padhet. Sinau babagan Kanada ing Musim Musim Gugur- Pandhuan Wisata menyang tujuan Musim Gugur epik.

Pantai Saint Gabriel

Ana trek sing dawane udakara 10 kilometer minangka papan sing paling pas kanggo para penggemar trek kaya sing ana ing ara-ara samun njelajah. Sampeyan bisa njupuk munggah kaya nglangi lan kayaking lan paddle-boating ing pantai. Kulawarga bisa seneng piknik ing pantai. Kanggo kabeh sing seneng ngulandara, sampeyan bisa melu olahraga banyu ing pantai kaya jet-ski, sailing, windsurfing, lan paddleboarding stand-up.

  • Lokasi - 109 kilometer, sakjam adoh saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juni nganti September
  • Wektu - 10 AM - 5 PM

Pantai Utama

The Pantai utama minangka salah sawijining pantai paling gedhe ing sekitar Montreal. Pantai kasebut diisolasi kanthi ora akeh turis sing mlebu. Sampeyan bisa njelajah pantai nganggo kano, kayak, lan prau. Kanggo wong sing seneng hiking, bakal dadi pengalaman sing luwih apik kanggo tekan pantai. Kulawarga bisa seneng main voli ing pantai ing kene.

  • Lokasi - 97 kilometer, udakara adoh saka Montreal
  • Nalika ngunjungi - Juni nganti September
  • Wektu - 10 AM - 6 PM

Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Italia, Warga Spanyol, lan Warga Israel bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.