Kebijakan privasi

Kebijakan privasi iki nemtokake apa situs web iki nindakake karo data sing dikoleksi saka pangguna lan cara data kasebut diproses lan kanggo tujuan apa. Kebijakan iki gegayutan karo informasi sing dikoleksi situs web iki lan bakal menehi informasi babagan informasi pribadi sampeyan apa sing dikoleksi dening situs web lan kepiye lan sapa informasi kasebut bisa dituduhake. Sampeyan uga bakal menehi informasi babagan sampeyan cara ngakses lan ngontrol data sing dikoleksi situs web lan pilihan sing kasedhiya kanggo panggunaan data sampeyan. Iki uga bakal ngatasi prosedur keamanan sing ana ing situs web iki sing bakal mandheg mula ora ana penyalahgunaan data sampeyan. Pungkasan, sampeyan bakal menehi saran babagan carane mbenerake ketidaktepatan utawa kesalahan ing informasi yen ana.

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju karo kabijakan privasi lan syarat lan kahanan.


Koleksi Informasi, langkung, lan Sharing

Informasi sing diklumpukake dening situs web iki duweke dhewe. Siji-sijine informasi sing bisa dikoleksi utawa duwe akses yaiku informasi sing diwenehake kanthi sukarela dening pangguna liwat email utawa kontak langsung liyane. Informasi iki ora dituduhake utawa disewakake dening sapa wae. Informasi sing dikumpulake saka sampeyan mung digunakake kanggo nanggapi sampeyan lan ngrampungake tugas sing wis dihubungi. Informasi sampeyan ora bakal dituduhake karo pihak katelu ing sanjabane organisasi kajaba kita kudu nindakake supaya bisa proses panjaluk sampeyan.

Akses pangguna lan Ngontrol Informasi

Sampeyan bisa ngubungi kita liwat alamat email sing kasedhiya ing situs web kita supaya bisa ngerteni data apa sing diklumpukake situs web kita babagan sampeyan, yen ana; supaya kita ngganti utawa mbenerake data babagan sampeyan sing kita duwe; supaya kita mbusak kabeh data sing diklumpukake situs web saka sampeyan; utawa mung kanggo nyatakake keprihatinan lan pitakon babagan panggunaan data sing diklumpukake situs web saka sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo milih metu saka sembarang kontak mangsa karo kita.

Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) mbutuhake informasi iki supaya eTA sampeyan kanggo Kanada bisa diputusake kanthi proses nggawe keputusan kanthi apik lan sampeyan ora bali nalika mlebu utawa nalika mlebu ing India.

keamanan

Kita njupuk kabeh pancegahan keamanan kanggo nglindhungi informasi sing diklumpukake saka sampeyan dening website. Sembarang informasi sensitif lan pribadi sing dikirim dening sampeyan ing situs web dilindhungi kanthi online lan offline. Kabeh informasi sensitif, contone, kertu kredit utawa data kertu debit, diwenehake marang kita kanthi aman sawise enkripsi. Lambang kunci sing ditutup ing browser web utawa 'https' ing wiwitan URL minangka bukti sing padha. Dadi, enkripsi mbantu kita nglindhungi informasi pribadhi lan sensitif online.

Kajaba iku, kita nglindhungi informasi offline kanthi menehi akses menyang informasi apa wae sing ngenali sampeyan mung kanggo milih karyawan sing mbutuhake informasi kasebut supaya bisa nindakake proyek sing ngolah panjaluk sampeyan. Komputer lan server ing ngendi informasi sampeyan disimpen uga dilindhungi lan aman.

Ngolah Panjaluk / Pesenan Sampeyan

Miturut syarat lan kahanan, sampeyan diwajibake menehi informasi sing dibutuhake kanggo ngolah panjaluk utawa pesenan sampeyan ing situs web kita. Iki kalebu informasi pribadhi, kontak, lelungan, lan biometrik (umpamane, jeneng lengkap, tanggal lahir, alamat, alamat email, informasi paspor, itinerary lelungan, lsp.), lan uga informasi finansial kayata kertu kredit/debit nomer lan tanggal kadaluwarsa, etc.

Sampeyan kudu menehi informasi iki kanggo kita nalika ngirim panjalukan kanggo nglamar kanggo Kanada eTA. Informasi iki ora bakal digunakake kanggo tujuan marketing, nanging mung kanggo nepaki pesenan sampeyan. Yen kita nemokake alangan kanggo nindakake perkara sing padha utawa mbutuhake informasi liyane saka sampeyan, kita bakal nggunakake informasi kontak sing diwenehake sampeyan kanggo ngubungi sampeyan.

Cookies

Cookie minangka file teks cilik utawa data sing dikirimake situs web liwat browser web pangguna kanggo disimpen ing komputer pangguna sing nglumpukake informasi log standar uga informasi prilaku pengunjung kanthi nglacak kegiatan browsing lan situs web pangguna. Kita nggunakake cookie kanggo mesthekake yen situs web bisa digunakake kanthi efektif lan lancar lan kanggo nambah pengalaman pangguna. Ana rong jinis cookie sing digunakake dening situs web iki - cookie situs, sing penting kanggo panggunaan situs web lan kanggo ngolah panjaluk situs web lan ora ana gandhengane karo informasi pribadi pangguna; lan cookie analitik, sing nglacak pangguna lan mbantu ngukur kinerja situs web. Sampeyan bisa milih metu saka cookie analitik.


Modifikasi lan owah-owahan ing Kebijakan Kebijakan iki

Kawicaksanan hukum, Sarat lan Ketentuan, reaksi kita kanggo pamrentahan Pemerintah lan faktor liyane bisa meksa kita supaya bisa nggawe owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki. Iki minangka dokumen sing urip lan ganti lan kita bisa ngowahi babagan Kebijakan Kebijakan iki lan bisa uga menehi kabar babagan kabijakan privasi iki.

Owah-owahan sing ditindakake kanggo kabijakan privasi iki bener-bener bakal ditindakake nalika nerbitake polisi iki lan bisa ditindakake langsung.

Tanggung jawab para pangguna yen dheweke wis ngerti babagan kabijakan privasi iki. Yen sampeyan wis ngrampungake Formulir Aplikasi Visa Kanada, kita njaluk sampeyan nampa Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Kita. Sampeyan diwenehake kesempatan kanggo maca, mriksa lan menehi umpan balik kanggo Kebijakan Privasi sadurunge sadurunge ngirim aplikasi lan pambayaran kanggo kita.


Links

Link apa wae sing ana ing situs web iki menyang situs web liya kudu diklik pangguna miturut kabijakane. Kita ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi situs web liyane lan pangguna disaranake maca kabijakan privasi situs web liya.

Sampeyan bisa tekan kita

Kita bisa dikontak liwat meka bantu. Sugeng rawuh saran, saran, rekomendasi lan dandan saka pangguna. Kita ngarep-arep bisa dandan kanggo platform sing paling apik ing saindenging jagad kanggo nglamar Kanada Visa Online.