Napa pembayaranku ditolak? Tips ngatasi masalah

Bisa uga ana sawetara alasan sing beda kanggo pambayaran ditolak.

yen debit utawa kertu kredit ditolak, priksa manawa:

Perusahaan kertu utawa bank sampeyan duwe informasi luwih lengkap - Telpon nomer telpon ing mburi kertu kredit utawa debit kanggo transaksi internasional iki liwat. Bank utawa institusi finansial sampeyan ngerti babagan masalah umum iki.

Kertu sampeyan kadaluwarsa utawa ora ono tanggal - priksa manawa kertu sampeyan isih valid.

Kertu sampeyan ora cukup dana - priksa manawa kertu sampeyan duwe dana sing cukup kanggo mbayar transaksi.

Apa pembayaran nggunakake PayPal?

Sampeyan milih negara sing ngetokake kertu sing salah - priksa manawa sampeyan wis milih negara sing bener ing jendhela pembayaran PayPal. Contone, yen kertu debit utawa kredit sampeyan ditanggepi dening bank Amerika Serikat, sampeyan kudu milih Amerika Serikat.

Negara Pembayaran

Yen ora ana sing ngewangi, sampeyan bisa ngubungi [email dilindhungi]