Tlaga Luar Biasa ing Kanada

Kanada minangka papan kanggo akeh tlaga, utamane limang tlaga gedhe ing Amerika Utara yaiku Lake Superior, Lake Huron, Lake Michigan, Lake Ontario, lan Lake Erie. Sawetara tlaga sing dienggo bareng antarane AS lan Kanada. Ing sisih kulon Kanada minangka papan yen sampeyan pengin njelajah banyu kabeh tlaga kasebut.

Ketenangan lan katentreman sing ditawakake tlaga ora bisa ditandingi, pinggir tlaga nawakake pemandangan sing nggumunake ing Kanada. Kanada kira-kira duwe luwih saka 30000 tlaga. Akèh-akèhé ngidini sampeyan njelajah banyuné liwat paddling, nglangi, canoeing, lan ing mangsa sampeyan uga bisa ski ing sawetara tlaga beku.

eTA Kanada Visa minangka wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi lan ngunjungi tlaga sing apik iki. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa ngunjungi tlaga gedhe Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Lake Superior

Lokasi - Superior
Lake Superior Pinggir Pantai Superior, Musim Musim Gugur

Salah siji saka lima Great Lake of Amerika Utara lan tlaga gedhe paling gedhe. Jembaré 128,000 kilometer persegi. Isine 10% banyu tawar ing donya. Iki dienggo bareng karo Ontario, Kanada ing sisih lor, lan negara ing Amerika Serikat ing arah liyane. Tlaga iki uga tlaga banyu tawar paling gedhé ing donya. Banyu biru lan pesisir pasir bisa nggawe sampeyan salah lokasi pantai.

ana akeh taman ing sacedhake tlaga ngendi turis seneng munggah gunung lan njelajah. Sisih kidul tlaga ing saubengé titik Whitefish dianggep minangka kuburan tlaga gedhe amarga akeh kapal karam ing wilayah kasebut.

READ MORE:
Saliyane Lake Superior lan Lake Ontario, Ontario uga omahé Ottawa lan Toronto. Sinau babagan kasebut ing Kudu Waca Places ing Ontario.

Lake Ontario

Lokasi - Ontario

The paling cilik saka tlaga gedhe ing Amerika Utara jenenge saka provinsi Kanada. Mercusuar ing pinggir tlaga iki. Ing sumber sendhang yaiku Kali Niagara lan pungkasanipun ketemu Samudra Atlantik. Ana pulo cilik ing pinggir tlaga Ontario. Tlaga iki kerep dikunjungi ora mung dening turis nanging uga warga lokal kanggo ndeleng langit gedhe ing Ontario nalika ngurmati banyu tlaga kasebut.

Lake Louise

Lokasi - Alberta
Lake Louise Lake Louise, Taman Nasional Banff

Tlaga kasebut misuwur minangka tlaga iwak cilik. Tlaga iki dipangan dening gletser Lefroy. Tlaga kasebut entuk banyu saka gletser sing nyawiji saka gunung Alberta. Werna biru aqua bisa nyebabake ilusi sampeyan percaya yen tlaga kasebut tropis nanging sawetara detik ing banyu cukup kanggo sampeyan ngerti yen tlaga iki beku ing saindhenging taun. Pemandangan lintang tlaga bisa dideleng saka gunung Fairview. Tlaga kasebut sanajan kurang saka 1 mil persegi wilayah kasebut minangka salah sawijining sing paling apik ing Kanada. Gunung-gunung watu ndadekake tlaga iki apik amarga ana ing latar mburi tlaga.

Lake Louise dianggep Royalti ing antarane tlaga ing Kanada lan sengaja diarani putri Ratu Victoria.

Ana akeh trek kanggo para pejalan kaki, wong sing mlaku-mlaku, lan para penggemar sepeda kanggo njupuk ing sekitar Lake Louise. Yen sampeyan pengin ngendhokke lan nginep ing cedhak tlaga, Fairmont Chateau Lake Louise minangka papan sing kudu dituju.

READ MORE:
Yen sampeyan ngunjungi Alberta lan Lake Louise, priksa manawa sampeyan uga maca Pegunungan Rocky ing Kanada.

Tlaga Peyto

Lokasi - Alberta

Tlaga iki ditemokake ing Taman Nasional Banff ing Icefields Parkway. Iki minangka tlaga glasial liyane sing paling apik dibukak ing wayah sore utawa sore. Sampeyan bisa njupuk foto titik paling dhuwur ing Icefields Parkway saka puncak Bow saka tlaga. Tlaga iki minangka titik asal saka Kali Mistaya ing Kanada.

Tlaga Moraine

Lokasi - Alberta
Tlaga Moraine Danau Moraine, tlaga liyane sing apik ing Taman Nasional Banff

Tlaga iki ditemokake ing Taman Nasional Banff ing Lembah sepuluh puncak, cedhak banget karo Lake Louise sing misuwur. Iku nuduhake werna murni lan sparkling padha Lake Louise. Tlaga kasebut nduweni banyu biru sing nyenengake sing bakal nggawe sampeyan pengin nglampahi sedina muput. Moraine Lake kira-kira 50 kaki jero lan watara 120 hektar. Latar mburi gunung lan alas alpine sing apik nambah kaendahan tlaga iki. Tlaga iki ora bisa diakses nalika musim dingin amarga dalan ditutup amarga salju lan tlaga uga tetep beku. Danau Moraine minangka lokasi sing paling foto lan uga ditampilake ing mata uang Kanada.

Ana pondokan uga sing ngidini sampeyan nginep ing wayah wengi kanthi ndeleng tlaga sing mbukak musiman wiwit akhir Mei nganti awal Nopember.

Tlaga Abraham

Lokasi - Alberta

Tlaga kasebut sanajan katon kaya gletser biru digawe amarga pembendungan Kali Saskatchewan Lor. Iku a sendhang gaweyane manungsa sing dibentuk amarga pambangunan Bendungan Bighorn. Tlaga kasebut ketemu karo Kali Saskatchewan Lor lan nalika es tlaga kasebut nyentuh umpluk kasebut nggawe pemandangan magis kanggo nyekseni. Iki paling apik dideleng nalika musim dingin.

Lake Maligne

Lokasi - Alberta
Lake Maligne Lake Maligne ing Winters

Tlaga iki dumunung ing Taman Jasper, ing dhasar pagunungan Maligne. Iku tlaga paling gedhe ing taman lan lake paling dawa ing Pegunungan Rocky Kanada. Tlaga kasebut menehi pemandangan gunung glasial sing nggumunake lan minangka sudut pandang kanggo telung gletser ing cedhak tlaga kasebut.

Tlaga kasebut duwe sawijining pulau cilik ing sacedhake pesisire Pulau semangat sing bisa didayung para turis utawa nyewa kapal kanggo dolan.

READ MORE:
Saliyane Lake Louise, Peyto Lake, Moraine Lake, Abraham Lake lan Maligne Lake nemokake liyane Kudu Waca Panggonan ing Alberta.

Lake Emerald

Lokasi - British Columbia
Lake Emerald Lake Emerald

Tlaga iki dumunung ing Taman Nasional Yoho lan minangka tlaga paling gedhé saka 61 tlaga sing ditemokake ing taman kasebut. Tlaga zamrud dijenengi miturut watu kasebut amarga partikel watu gamping bubuk sing apik banget menehi tlaga iki kanthi warna ijo alami. Tlaga iki ditutupi ijo sing padhet ing kabeh pinggir. Iki diubengi dening gunung-gunung sing bisa dideleng liwat refleksi banyu. Tlaga iki mbukak kanggo turis kanggo numpak kano lan njelajah banyu. Ing wayah salju, ing tlaga minangka papan sing populer kanggo ski salib.

A trail ngubengi tlaga kanggo para pendaki kanggo nikmati pemandangan lan olahraga. Yen sampeyan pengin ngendhokke lan njupuk cokotan cepet utawa tetep cedhak tlaga, Emerald Lake Lodge minangka resort sing ana ing pinggir banyu.

Werna zamrud tlaga kasebut sumunar lan paling apik ing wulan Juli amarga tlaga iki umume beku nganti Juni, nggawe Juli wayahe paling apik kanggo ngunjungi tlaga Emerald.

Tlaga Garibaldi

Lokasi - British Columbia

Tlaga Garibaldi dumunung ing taman provinsi Garibaldi. Tlaga kasebut ndadekake sampeyan ngupayakake tekan kasebut amarga sampeyan kudu ngubengi jalur 9km kanggo tekan tlaga. Pendakian iki mbutuhake udakara 5-6 jam kanggo ngrampungake. Sampeyan bakal munggah gunung liwat alas lan Meadows kapenuhan kembang ing mangsa panas. akeh turis milih kemah ing Garibaldi sewengi minangka judhul bali cukup tedious kanggo nindakake ing siji dina. Tlaga kasebut entuk warna biru saka leleh gletser sing diarani glepung gletser.

Nanging yen sampeyan ora bisa munggah, sampeyan bisa lungguhan lan santai ing pesawat sing apik kanggo ndeleng tlaga kasebut.

Tlaga Deleng

Lokasi - British Columbia
Tlaga Deleng Tlaga Deleng

Tlaga iki cedhak karo kutha Osoyoos ing Lembah Similkameen. Spotted Lake entuk jeneng saka 'bintik-bintik' ijo lan biru sing katon ing tlaga kasebut. Sifat mineral saka tlaga iki mbisakake pembentukan saline nalika musim panas lan iki nyebabake bintik-bintik. Wektu paling apik kanggo ndeleng papan yaiku nalika musim panas.

Ora ana kegiatan sing diidini ing tlaga kasebut amarga tlaga iki minangka wilayah sing dilindhungi lan sensitif ekologis. Spotted Lake minangka papan suci Bangsa Okanagan.

READ MORE:
Saliyane Lake Emerald, Garibaldi lan Spotted Lake nemokake liyane Kudu Ndeleng Lokasi ing British Columbia.

READ MORE:
Rencanakake liburan sing sampurna ing Kanada, priksa manawa sampeyan wis rampung maca munggah ing Cuaca Kanada.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Chili, lan Warga Meksiko bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.