Kanada eTA (Otorisasi Travel Elektronik)

eTA Canada Visa (Canada Visa Online) minangka wewenang lelungan sing dibutuhake kanggo lelungan sing ngunjungi Kanada kanggo tujuan bisnis, pariwisata utawa transit. Proses online kanggo Visa elektronik kanggo Kanada iki dileksanakake wiwit 2015 dening Pamrentah Kanada, kanthi tujuan supaya para pelancong sing layak mbesuk nglamar eTA menyang Kanada.

Kanada eTA

eTA Canada (Canada Visa Online) minangka wewenang lelungan sing dibutuhake kanggo lelungan sing ngunjungi Kanada kanggo tujuan bisnis, pariwisata utawa transit. Proses online kanggo Visa elektronik kanggo Kanada iki dileksanakake wiwit 2015 dening Pamrentah Kanada.

1. Aplikasi eTA lengkap

2. Nampa eTA liwat email

3. Ketik Kanada

Apa Kanada eTA utawa Kanada Visa Online?


Minangka bagean saka kesepakatan gabungan karo Amerika Serikat kanggo ngamanake wates negara kasebut, wiwit wulan Agustus 2015 Kanada wiwit a Program Visa Waiver kanggo negara-negara sing dibebasake Visa sing warga negara bisa lelungan menyang Kanada kanthi nglamar Dokumen Izin Perjalanan Elektronik, sing dikenal minangka eTA kanggo Kanada utawa Kanada Visa Online.

Kanada Visa Online dianggo minangka dokumen Visa Waiver kanggo warga negara manca saka negara sing layak (Visa Exempt) tartamtu sing bisa lelungan menyang Kanada tanpa kudu entuk Visa saka Kedutaan Besar Kanada utawa Konsulat nanging ngunjungi negara kasebut ing eTA kanggo Kanada sing bisa bisa ditrapake lan dipikolehi kanthi online.

Kanada eTA nindakake fungsi sing padha karo Visa Kanada nanging luwih gampang dipikolehi lan prosese uga luwih cepet. Kanada eTA mung sah kanggo bisnis, wisata utawa transit.

Periode validitas eTA sampeyan beda karo durasi sampeyan tetep. Nalika eTA valid suwene 5 taun, durasi sampeyan ora bisa ngluwihi 6 wulan. Sampeyan bisa mlebu Kanada kapan wae sajrone periode validitas.

Iku proses cepet sing mbutuhake sampeyan ngisi Formulir Aplikasi Visa Kanada online, iki bisa dadi sethithik limang (5) menit kanggo ngrampungake. Kanada eTA ditanggepi sawise formulir aplikasi wis kasil rampung lan ragad dibayar dening pelamar online.

Pelabuhan Toronto Pelabuhan Toronto

Apa Aplikasi Visa Kanada?

Aplikasi Visa Kanada minangka formulir online elektronik sing disaranake dening Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC), sing bakal dirampungake dening wong-wong sing arep mlebu ing Kanada kanggo lelungan cendhak.

Aplikasi Visa Kanada iki minangka panggantos saka proses adhedhasar kertas. Uga, sampeyan bisa nyimpen trip menyang Kedutaan Besar Kanada, amarga Visa Online Kanada (eTA Kanada) ditanggepi liwat email kanggo rincian paspor sampeyan. Umume pelamar bisa ngrampungake Aplikasi Visa Kanada Online ing sangisore limang menit, lan dheweke ora kuwatir Pemerintah Kanada saka ngunjungi Kedutaan Besar Kanada kanggo ngetrapake proses adhedhasar kertas. Sampeyan mbutuhake browser sambungan internet, alamat email lan kertu Paypal utawa Kredit/Debit kanggo mbayar biaya online.

Sawise, Aplikasi Visa Kanada diisi online babagan iki situs, wis dipriksa dening Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) kanggo mriksa identitas sampeyan. Umume Aplikasi Visa Kanada diputusake sajrone 24 jam lan sawetara bisa nganti 72 jam. Kaputusan Kanada Visa Online disampekake karo alamat email sing diwenehake.

Sawise asil Kanada Visa Online diputus, sampeyan bisa nyimpen rekaman email ing telpon utawa nyithak sadurunge ngunjungi Kapal Pesiar utawa Bandara. Sampeyan ora perlu prangko fisik ing passport amarga staf imigrasi bandara bakal mriksa visa sampeyan ing komputer. Sampeyan kudu nggawe manawa rincian sing diisi ing Aplikasi Visa Kanada ing situs web iki kudu cocog persis karo jeneng ngarep, jeneng kulawarga, data lair, nomer paspor lan masalah paspor lan tanggal kadaluwarsa paspor supaya ora ditolak ing bandara ing wektu munggah pesawat.

Sapa sing bisa nglamar Visa Online Kanada (utawa Canada eTA)

Mung warga negara ing ngisor iki sing dibebasake olehe entuk Visa kanggo lelungan menyang Kanada lan kudu ndhaptar eTA menyang Kanada.

Warga Kanada lan Amerika Serikat mung butuh Paspor Kanada utawa AS kanggo lelungan menyang Kanada.

Pendhudhuk permanen sing sah ing AS, ingkang gadhah a Kertu Ijo AS uga ora mbutuhake Kanada eTA. Nalika sampeyan lelungan, priksa manawa sampeyan nggawa
- paspor sing sah saka negara kewarganegaraan sampeyan
- bukti status sampeyan minangka penduduk permanen ing AS, kayata kertu ijo sing sah (resmi dikenal minangka kertu penduduk permanen)

Mung para pengunjung sing lelungan menyang Kanada liwat udara liwat penerbangan komersial utawa charter sing kudu ndhaptar eTA menyang Kanada.

Jinis Kanada eTA

Kanada eTA duwe 04 jinis, utawa kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nglamar Kanada eTA yen tujuan kunjungan sampeyan menyang negara kasebut yaiku salah sawijining:

  • Transit utawa layover nalika sampeyan kudu mampir ing bandara utawa kutha Kanada sawetara wektu suwene nganti pesawat sabanjure menyang tujuan pungkasan.
  • Pariwisata, tamasya, ngunjungi kulawarga utawa kanca, teka ing Kanada ing plancongan sekolah, utawa melu kursus cekak sing ora menehi kredit.
  • kanggo business tujuane, kalebu rapat bisnis, bisnis, profesional, ilmiah, utawa konferensi utawa konvensi pendhidhikan, utawa kanggo ngrampungake urusan bisnis.
  • kanggo perawatan medis sing direncanakake ing rumah sakit Kanada.

Informasi sing dibutuhake kanggo Kanada eTA

Pelamar eTA Kanada kudu menehi informasi ing ngisor iki nalika ngisi online Formulir Aplikasi eTA Kanada:

  • Informasi pribadi kaya jeneng, papan kelairan, tanggal lahir
  • Nomer paspor, tanggal diterbitake, tanggal kadaluwarsa
  • Informasi kontak kayata alamat lan email
  • Rincian proyek

Sadurunge ndhaptar Kanada eTA

Pelancong sing pengin ndhaptar online kanggo eTA Kanada kudu netepi kahanan ing ngisor iki:

Paspor sing valid kanggo lelungan

Paspor pelamar kudu sah paling sethithik 03 sasi ngluwihi tanggal budhal, tanggal sampeyan ninggalake Kanada.

Sampeyan uga kudu ana kaca kosong ing paspor supaya Petugas Pabean bisa menehi cap paspor sampeyan.

ETA sampeyan kanggo Kanada, yen disetujoni, bakal disambung menyang Paspor sing valid, mula sampeyan uga kudu duwe Paspor sing valid, sing bisa dadi Paspor Biasa, utawa Paspor Resmi, Diplomatik, utawa Layanan, kabeh diterbitake dening negara sing nduweni hak .

ID Email sing valid

Pelamar bakal nampa Kanada eTA kanthi email, mula ID Email sing sah dibutuhake kanggo nampa Kanada eTA. Formulir kasebut bisa diisi dening pengunjung sing arep teka kanthi ngeklik kene Formulir Aplikasi Visa eTA Canada.

Cara Pembayaran

wiwit eTA Canada Via formulir aplikasi mung kasedhiya online, tanpa padha karo kertas, dibutuhake kertu kredit / debit utawa akun PayPal sing valid.

Ndhaptar kanggo eTA Kanada

Warga Negara Asing sing layak sing pengin lelungan menyang Kanada kudu nglamar eTA kanggo Kanada kanthi online. Kabeh proses adhedhasar web, saka aplikasi, pambayaran, lan pengajuan nganti diwenehi kabar babagan asil aplikasi kasebut. Pelamar kudu ngisi formulir aplikasi eTA Kanada kanthi rincian sing relevan, kalebu rincian kontak, rincian perjalanan sadurunge, rincian paspor, lan informasi latar mburi liyane kayata cathetan kesehatan lan pidana. Kabeh wong sing lelungan menyang Kanada, preduli umure, kudu ngisi formulir iki. Sawise diisi, pelamar kudu nggawe pembayaran aplikasi eTA nggunakake kertu kredit utawa debit banjur ngirim aplikasi kasebut. Umume keputusan ditindakake sajrone 24 jam lan pelamar diwenehi kabar liwat email, nanging sawetara kasus mbutuhake sawetara dina utawa minggu kanggo diproses. Paling apik kanggo nglamar eTA kanggo Kanada sanalika sampeyan wis ngrampungake rencana lelungan lan paling ora 72 jam sadurunge mlebu menyang Kanada sing dijadwalake . Sampeyan bakal dilaporake babagan keputusan pungkasan kanthi email lan yen aplikasi sampeyan ora disetujoni, sampeyan bisa nyoba nglamar Visa Kanada.

Suwene wektu proses aplikasi eTA Kanada

Disaranake ndhaptar ing Kanada eTA paling ora 72 jam sadurunge arep mlebu negara kasebut.

Validitas eTA Kanada

ETA kanggo Kanada yaiku sah sajrone 5 taun saka tanggal Jeksa Agung bisa ngetokake utawa kurang yen Passport sing disambung elektronik kanggo kadaluwarsa sadurunge 5 taun. eTA ngijini sampeyan kanggo tetep ing Kanada kanggo maksimal 6 wulan sekaligus nanging sampeyan bisa nggunakake kanggo ngunjungi negara bola-bali ing periode validitas. Nanging, wektu nyata sampeyan bakal diijini nginep ing sawijining wektu bakal diputusake dening pejabat tapel wates gumantung saka tujuan kunjungan sampeyan lan bakal dicap ing Paspor sampeyan.

Entri menyang Kanada

eTA kanggo Kanada dibutuhake supaya sampeyan bisa numpak pesawat menyang Kanada amarga tanpa iku sampeyan ora bisa numpak ing sembarang pesawat bound Kanada. Nanging, Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) utawa Pejabat perbatasan Kanada bisa nolak sampeyan mlebu ing bandara sanajan sampeyan minangka pemegang eTA Kanada sing disetujoni yen nalika mlebu:

  • sampeyan ora duwe kabeh dokumen, kayata paspor supaya bisa dipriksa dening pejabat perbatasan
  • yen sampeyan duwe risiko kesehatan utawa finansial
  • lan yen sampeyan duwe riwayat pidana / teroris sadurunge utawa masalah imigrasi sadurunge

Yen sampeyan wis ngatur kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo eTA Kanada lan nyukupi kabeh syarat kelayakan kanggo eTA kanggo Kanada, sampeyan wis siyap aplikasi kanggo Kanada Visa Online sing formulir aplikasi cukup prasaja lan langsung. Yen sampeyan mbutuhake klarifikasi sampeyan kudu hubungi helpdesk kita kanggo dhukungan lan tuntunan.

Dokumen sing bisa dijaluk pelamar Visa Online Kanada ing tapel wates Kanada

Tegese ndhukung awake dhewe

Pelamar bisa dijaluk menehi bukti yen bisa ndhukung finansial lan nylametake awake dhewe sajrone manggon ing Kanada.

Tiket pesawat terus / bali.

Pelamar bisa uga kudu nuduhake manawa dheweke arep ninggalake Kanada sawise tujuan lelungan sing dilamar Kanada eTA wis rampung.

Yen pelamar ora duwe tiket terus, dheweke bisa menehi bukti dana lan kemampuan kanggo tuku tiket mbesuk.

Mupangate Aplikasi Online

Mung sawetara keuntungan paling penting nglamar CANADA sampeyan online

layanan Metode kertas online
24/365 Aplikasi Online.
Ora ana watesan wektu.
Revisi lan koreksi aplikasi dening ahli visa sadurunge dikirim.
Proses aplikasi sing disederhanakake.
Koreksi informasi sing ilang utawa ora bener.
Proteksi privasi lan wangun aman.
Verifikasi lan validasi informasi tambahan sing dibutuhake.
Dhukungan lan pitulung 24/7 dening E-mail.
Email Recovery saka eVisa sampeyan yen ana kerugian.