Kanada eTA (Otorisasi Travel Elektronik)

eTA Canada Visa minangka wewenang lelungan sing dibutuhake kanggo lelungan sing ngunjungi Kanada kanggo tujuan bisnis, pariwisata utawa transit. Proses online kanggo eVisa kanggo Kanada iki dileksanakake wiwit Agustus 2015 dening Pamrentah Kanada, kanthi tujuan supaya para pelancong sing layak mbesuk nglamar eTA menyang Kanada.

1. Aplikasi eTA lengkap

2. Nampa eTA liwat email

3. Ketik Kanada

Apa Kanada eTA utawa Kanada Visa Online?


Minangka bagean saka kesepakatan gabungan karo Amerika Serikat kanggo ngamanake wates negara kasebut, wiwit wulan Agustus 2015 Kanada wiwit a Program Visa Waiver kanggo negara-negara sing dibebasake Visa warga sing bisa lelungan menyang Kanada kanthi ndhaptar Dokumen Otoritas Travel Elektronik, sing dikenal minangka eTA kanggo Kanada.

Kanada eTA makarya minangka dokumen Visa Waiver kanggo warga negara manca negara sing layak (Visa Exempt) sing bisa lelungan menyang Kanada tanpa kudu njupuk Visa saka Kedutaan Besar Kanada utawa Konsulat, nanging ngunjungi negara kasebut ing eTA kanggo Kanada sing bisa dilamar lan dipikolehi online.

ETA Kanada nindakake fungsi sing padha karo Visa Kanada nanging luwih gampang dipikolehi lan prosese uga luwih cepet. Kanada eTA bener kanggo bisnis, wisata utawa transit wae.

Periode validitas eTA sampeyan beda karo durasi sampeyan tetep. Nalika eTA valid suwene 5 taun, durasi sampeyan ora bisa ngluwihi 6 wulan. Sampeyan bisa mlebu Kanada kapan wae sajrone periode validitas.

Iku proses cepet sing mbutuhake sampeyan ngisi Formulir Aplikasi Visa Kanada online, iki bisa nganti limang (5) menit rampung. Kanada eTA ditanggepi sawise formulir aplikasi wis rampung ngrampungake lan mbayar biaya dening pelamar kanthi online.

Agensi Layanan Border Kanada CBSA (Agensi Layanan Perbatasan Kanada)

Apa Aplikasi Visa Kanada?

Aplikasi Visa Kanada minangka formulir online elektronik kaya sing disaranake dening Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC), sing bakal dirampungake dening wong-wong sing arep mlebu ing Kanada kanggo lelungan cendhak.

Aplikasi Visa Kanada iki diganti saka proses adhedhasar kertas. Uga, sampeyan bisa nyimpen trip menyang Kedutaan Besar Kanada, amarga Visa Online Kanada (eTA Kanada) ditanggepi liwat email kanggo rincian paspor sampeyan. Umume pelamar bisa ngrampungake Aplikasi Visa Kanada Online ing sangisore limang menit, lan dheweke ora kuwatir Pemerintah Kanada saka ngunjungi Kedutaan Besar Kanada kanggo ngetrapake proses adhedhasar kertas. Sampeyan mbutuhake browser sambungan internet, alamat email lan Paypal utawa kertu Kredit/Debit kanggo mbayar biaya online.

Sawise, Aplikasi Visa Kanada diisi online babagan iki situs, wis dipriksa dening Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) kanggo mriksa identitas sampeyan. Umume Aplikasi Visa Kanada diputusake sajrone 24 jam lan sawetara bisa nganti 72 jam. Kaputusan Kanada Visa Online disampekake karo alamat email sing diwenehake.

Sawise asil Kanada Visa Online diputus, sampeyan bisa nyimpen rekaman email ing telpon utawa nyithak sadurunge ngunjungi Kapal Pesiar utawa Bandara. Sampeyan ora perlu prangko fisik ing passport amarga staf imigrasi bandara bakal mriksa visa sampeyan ing komputer. Sampeyan kudu nggawe manawa rincian sing diisi ing Aplikasi Visa Kanada ing situs web iki kudu cocog persis karo jeneng ngarep, jeneng kulawarga, data lair, nomer paspor lan masalah paspor lan tanggal kadaluwarsa paspor supaya ora ditolak ing bandara ing wektu munggah pesawat.

Sapa sing bisa ndhaptar eTA kanggo Kanada

Mung warga negara ing ngisor iki sing dibebasake olehe entuk Visa kanggo lelungan menyang Kanada lan kudu ndhaptar eTA menyang Kanada.

Warga Kanada lan Amerika Serikat mung butuh Paspor Kanada utawa AS kanggo lelungan menyang Kanada. Pendhudhuk permanen sing sah ing AS, Nanging, sing duwe Kertu Ijo AS, kudu ndhaptar eTA Kanada.

Mung para pengunjung sing lelungan menyang Kanada liwat udara liwat penerbangan komersial utawa charter sing kudu ndhaptar eTA menyang Kanada.

Jinis Kanada eTA

ETA Kanada duwe patang jinis, utawa kanthi tembung liyane, sampeyan bisa ndhaptar eTA Kanada nalika tujuan sampeyan menyang negara kasebut minangka salah sawijining ing ngisor iki:

  • Transit utawa layover nalika sampeyan kudu mampir ing bandara utawa kutha Kanada sawetara wektu suwene nganti pesawat sabanjure menyang tujuan pungkasan.
  • Pariwisata, tamasya, ngunjungi kulawarga utawa kanca, teka ing Kanada ing plancongan sekolah, utawa melu kursus cekak sing ora menehi kredit.
  • kanggo business tujuane, kalebu rapat bisnis, bisnis, profesional, ilmiah, utawa konferensi utawa konvensi pendhidhikan, utawa kanggo ngrampungake urusan bisnis.
  • kanggo perawatan medis sing direncanakake ing rumah sakit Kanada.

Informasi sing dibutuhake kanggo Kanada eTA

Pelamar eTA Kanada kudu menehi informasi ing ngisor iki nalika ngisi online Formulir Aplikasi eTA Kanada:

  • Informasi pribadi kaya jeneng, papan kelairan, tanggal lahir
  • Nomer paspor, tanggal diterbitake, tanggal kadaluwarsa
  • Informasi kontak kayata alamat lan email
  • Rincian proyek

Sadurunge ndhaptar Kanada eTA

Pelancong sing pengin ndhaptar online kanggo eTA Kanada kudu netepi kahanan ing ngisor iki:

Paspor sing valid kanggo lelungan

Paspor pelamar kudu sah paling ora telung wulan ngluwihi tanggal budhal, tanggal nalika sampeyan mangkat saka Kanada.

Sampeyan uga kudu ana kaca kosong ing paspor supaya Petugas Pabean bisa menehi cap paspor sampeyan.

ETA sampeyan kanggo Kanada, yen disetujoni, bakal disambung menyang Paspor sing valid, mula sampeyan uga kudu duwe Paspor sing valid, sing bisa dadi Paspor Biasa, utawa Paspor Resmi, Diplomatik, utawa Layanan, kabeh diterbitake dening negara sing nduweni hak .

ID Email sing valid

Pelamar bakal nampa eTA Kanada liwat email, mula ID Email sing valid dibutuhake kanggo nampa eTA Kanada. Formulir kasebut bisa diisi dening pengunjung sing arep teka kanthi ngeklik ing kene Formulir Aplikasi Visa eTA Canada.

Cara Pembayaran

wiwit eTA Canada Via formulir aplikasi mung kasedhiya online, tanpa padha karo kertas, dibutuhake kertu kredit / debit utawa akun PayPal sing valid.

Ndhaptar kanggo eTA Kanada

Warga Asing sing nduweni hak sing pengin lelungan menyang Kanada kudu ndhaptar eTA kanggo Kanada kanthi online. Kabeh proses adhedhasar web, wiwit saka aplikasi, pembayaran, lan pengajuan nganti dikabari babagan asil lamaran. Pelamar kudu ngisi formulir aplikasi eTA Kanada kanthi rincian sing relevan, kalebu rincian kontak, rincian perjalanan sadurunge, rincian paspor, lan informasi latar mburi liyane kayata cathetan kesehatan lan pidana. Kabeh wong sing lelungan menyang Kanada, preduli umure, kudu ngisi formulir iki. Sawise diisi, pelamar kudu nggawe pembayaran aplikasi eTA nggunakake kertu kredit utawa debit lan banjur ngirim aplikasi. Umume keputusan entuk keputusan sajrone 24 jam lan pelamar diwenehi notifikasi liwat email, nanging sawetara kasus butuh sawetara dina utawa minggu kanggo diproses. Luwih becik ndhaptar eTA kanggo Kanada yen sampeyan wis ngrampungake rencana perjalanan lan mengko wae 72 jam sadurunge mlebu menyang Kanada sing dijadwalake . Sampeyan bakal dikabari babagan keputusan pungkasan liwat email lan yen aplikasi sampeyan ora disetujoni sampeyan bisa uga nyoba ndhaptar Visa Kanada.

Suwene wektu proses aplikasi eTA Kanada

Disaranake ndhaptar ing Kanada eTA paling ora 72 jam sadurunge arep mlebu negara kasebut.

Validitas eTA Kanada

ETA kanggo Kanada yaiku sah sajrone 5 taun wiwit tanggal diterbitake utawa luwih cilik yen Paspor sing disambungake kanthi elektronik bakal kadaluwarsa sadurunge 5 taun. ETA ngidini sampeyan tetep ing Kanada kanggo maksimal 6 wulan sekaligus nanging sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ngunjungi negara bola-bali sajrone wektu validitas. Nanging, durasi nyata sampeyan bakal diidini ing wektu tartamtu bakal diputusake dening pejabat perbatasan gumantung saka tujuan kunjungan sampeyan lan bakal dicap ing Paspor sampeyan.

Entri menyang Kanada

eTA kanggo Kanada dibutuhake supaya sampeyan bisa numpak pesawat menyang Kanada amarga tanpa iku sampeyan ora bisa numpak ing sembarang pesawat bound Kanada. Nanging, Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) utawa Pejabat perbatasan Kanada bisa nolak sampeyan mlebu ing bandara sanajan sampeyan minangka pemegang eTA Kanada sing disetujoni yen nalika mlebu:

  • sampeyan ora duwe kabeh dokumen, kayata paspor supaya bisa dipriksa dening pejabat perbatasan
  • yen sampeyan duwe risiko kesehatan utawa finansial
  • lan yen sampeyan duwe riwayat pidana / teroris sadurunge utawa masalah imigrasi sadurunge

Yen sampeyan wis nyiapake kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo eTA Kanada lan nyukupi kabeh syarat kanggo eTA kanggo Kanada, mula sampeyan kudu gampang nglamar online kanggo eTA Kanada sing formulir aplikasi cukup prasaja lan langsung. Yen sampeyan mbutuhake klarifikasi sampeyan kudu hubungi helpdesk kita kanggo dhukungan lan tuntunan.

Dokumen sing pelamar eTA Kanada bisa uga dijaluk ing tapel wates Kanada

Tegese ndhukung awake dhewe

Pelamar bisa dijaluk menehi bukti yen bisa ndhukung finansial lan nylametake awake dhewe sajrone manggon ing Kanada.

Tiket pesawat terus / bali.

Pelamar bisa uga kudu nuduhake manawa dheweke arep ninggalake Kanada sawise tujuan lelungan sing dilamar Kanada eTA wis rampung.

Yen pelamar ora duwe tiket terus, dheweke bisa menehi bukti dana lan kemampuan kanggo tuku tiket mbesuk.

Mupangate Aplikasi Online

Mung sawetara keuntungan paling penting nglamar CANADA sampeyan online

layanan Embassy online
24/365 Aplikasi Online.
Ora ana watesan wektu.
Revisi lan koreksi aplikasi dening ahli visa sadurunge dikirim.
Proses aplikasi sing disederhanakake.
Koreksi informasi sing ilang utawa ora bener.
Proteksi privasi lan wangun aman.
Verifikasi lan validasi informasi tambahan sing dibutuhake.
Dhukungan lan pitulung 24/7 dening E-mail.
Email Recovery saka eVisa sampeyan yen ana kerugian.
Mbalekno layanan yen eVisa sampeyan ditolak.
Ora biaya tambahan transaksi Bank saka 2.5%.