Visa Pengunjung Kanada

Visa Pengunjung Kanada

Apa sampeyan arep lelungan menyang Kanada kanggo tamasya utawa rekreasi? Nalika ngunjungi Kanada, iku penting kanggo sampeyan kanggo mesthekake yen duwe identifikasi lan dokumen travel sing tepat kanggo dhewe. Yen sampeyan bocah-bocah lelungan karo sampeyan, dheweke kudu duwe identifikasi lan dokumen perjalanan.

Apa sing diarani Kanada eTA (Otoritas Perjalanan Elektronik)?

Kanada eTA minangka dokumen lelungan sing sah sing ngidini warga negara manca kanggo mlebu Kanada kanggo tujuan pariwisata kaya nglampahi preian utawa preian ing sembarang kutha Kanada, nyawang, ngunjungi kulawarga utawa kanca-kanca, teka minangka bagéan saka grup sekolah ing trip sekolah utawa kanggo sawetara kegiatan sosial liyane.

Kanada eTA ngidini negara manca negara sing dibebasake visa kanggo lelungan menyang Kanada tanpa kudu entuk Visa saka Kedutaan Besar Kanada utawa Konsulat. Kanada eTA disambungake kanthi elektronik menyang paspor lan sah suwene limang taun utawa nganti paspor sampeyan kadaluwarsa, endi sing luwih dhisik.

Apa aku butuh eTA Kanada utawa Visa kanggo lelungan menyang Kanada kanggo turisme?

Sampeyan bisa lelungan menyang Kanada kanggo pariwisata nganggo Visa Pengunjung Kanada tradisional utawa Kanada eTA gumantung saka kewarganegaraan sampeyan. Yen paspor warga negara iku salah siji saka Negara Visa Dibebasake kadhaptar ing ngisor iki, sampeyan ora perlu ngunjungi kedutaan Kanada utawa konsulat kanggo entuk Visa Wisata Kanada lan mung nglamar Kanada eTA online.

Kanggo layak kanggo eTA Kanada, sampeyan kudu:

  • Warga saka salah sawijining negara sing dibebasake visa:
    Andorra, Antigua lan Barbuda, Australia, Austria, Bahama, Barbados, Belgia, Brunei, Chili, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Prancis, Jerman, Yunani, Tahta Suci (sing duwe paspor utawa dokumen perjalanan sing ditanggepi dening Tahta Suci), Hongaria, Islandia, Irlandia, Israel (sing duwe paspor Israel nasional), Italia, Jepang, Korea (Republik), Latvia, Liechtenstein, Lithuania (sing duwe paspor biometrik/e-paspor sing ditanggepi dening Lithuania), Luxembourg, Malta, Mexico, Monako, Walanda, Selandia Baru , Norwegia, Papua Nugini, Polandia (pemilik paspor biometrik/e-paspor sing ditanggepi dening Polandia), Portugal, Samoa, San Marino, Singapura, Slovakia, Slovenia, Kepulauan Solomon, Spanyol, Swedia, Swiss, Taiwan (pemilik saka paspor biasa sing diterbitake dening Kementerian Luar Negeri ing Taiwan sing kalebu nomer identifikasi pribadi).
  • Warga Inggris utawa warga negara Inggris ing jaban rangkah. Wilayah ing luar negeri Inggris kalebu Anguilla, Bermuda, Kepulauan Virgin Inggris, Kepulauan Cayman, Kepulauan Falkland, Gibraltar, Montserrat, Pitcairn, St. Helena utawa Kapuloan Turks lan Caicos.
  • Warga utawa penduduk permanen sing sah ing Amerika Serikat kanthi kertu Hijau utawa bukti-bukti omah permanen liyane.

Kabeh kegiatan sing diidini kanggo turis ing eTA Canada Visa?

Visa Turis Kanada eTA bisa digunakake kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Mbuwang preinan utawa preinan ing kutha Kanada
  • nyawang
  • Kunjungan kulawarga utawa kanca
  • Rawuh minangka bagean saka klompok sekolah ing plancongan sekolah utawa kanggo kegiyatan sosial liyane
  • Melu kursus cekak sing ora menehi kredit

Suwene aku bisa manggon ing Kanada dadi pengunjung?

Umume turis diidini suwene nem wulan wiwit tanggal mlebu menyang Kanada. Nanging, pejabat Imigrasi ing pelabuhan entri Kanada (POE) wis ujar babagan nemtokake suwene sampeyan diidini tetep ing negara kasebut. Yen Petugas Layanan Border mung menehi wewenang wektu sing luwih cendhek, umpamane 3 sasi, tanggal sampeyan kudu ninggalake Kanada bakal dituduhake ing paspor sampeyan.

Apa syarat penting kanggo aplikasi ETA Kanada kanggo pariwisata?

Nalika ndhaptar online eTA Kanada, sampeyan kudu ndhuwe:

  • passport
  • Rincian kontak, lapangan kerja, lan lelungan
  • Kertu debit utawa kredit (utawa akun PayPal) kanggo mbayar biaya aplikasi eTA

Paspor sampeyan minangka dokumen sing paling penting sing kudu sampeyan gawa nalika mlebu ing Kanada lan suwene sampeyan tetep ing Kanada bakal dicap dening pejabat perbatasan.

Kanada Border Security

Apa sing bisa nggawe mlebu ing Kanada dadi turis?

Sampeyan kudu eling Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan Kanada (IRCC) bisa nolak sampeyan mlebu ing tapel wates sanajan sampeyan minangka nduwèni eTA Kanada sing disetujoni.
Sawetara alasan utama sing ora bisa ditampa yaiku

  • sampeyan ora duwe kabeh dokumen, kayata paspor, supaya bisa dipriksa dening pejabat perbatasan
  • sampeyan duwe risiko kesehatan utawa finansial
  • riwayat pidana / teroris
  • Pelanggaran hak asasi manungsa
  • partisipasi ing angkara diatur
  • masalah imigrasi sadurunge
  • alesan finanical kaya ora bukti-bukti sarana kanggo ndhukung dhewe


Nyuwun aplikasi kanggo Kanada eTA 72 jam sadurunge pesawat.