За нас

Постојат многу различни видови канадски визи, електронски патни овластувања и процедури за аплицирање. Некои канадски овластувања за патување треба да се подигнат лично во канадскиот конзулат или амбасада, додека други може да се добијат само при пристигнувањето, а од август 2015 година, одредени визи може, под строги барања, да се аплицираат за целосно онлајн. Кој тип на виза е неопходен зависи, меѓу другото, од националноста и историјата на патување на апликантот. Секој тип на виза доаѓа со различен сет на правила. Важно е да ги исполните сите барања на визата за која се аплицира, инаку патувањето може брзо да се распадне.

www.canada-visa-online.org е профитна приватна веб-страница.

Од 2020 година www.canada-visa-online.org нуди специјализирани услуги за аплицирање за виза со цел да им помогне на патниците во текот на визните процедури. Нашите агенти помагаат при добивање патни овластувања од владите. Нашите услуги вклучуваат, правилно прегледување на сите одговори, преведување информации, помош при пополнување на апликацијата и проверка на целиот документ за точност, комплетност, правопис и граматички преглед. Дополнително, можеме да контактираме со нашите клиенти преку е-пошта или телефон за дополнителни информации со цел да го обработиме барањето. По пополнување на формуларот за апликација обезбедена на нашите веб-страници, барањето за овластување за патување ќе биде поднесено по преглед од експерт за имиграција.

Апликациите за еТА се предмет на одобрување од владите, но нашата експертиза гарантира дека апликацијата е 100% без грешки. Во многу случаи, апликациите се обработуваат и се доделуваат за помалку од 48 часа. Меѓутоа, ако некои детали се внесени погрешно или се нецелосни, некои апликации може да бидат одложени. Целото следење на апликацијата е управувано од нашите експерти, а одобрените документи за eTA се испраќаат по е-пошта со детални информации и совети за тоа како да се користи eTA за успешно да се влезе во земјата одредиште.

Канцелариите на оваа компанија се наоѓаат и во Азија и во Океанија. Следствено, можеме да им помогнеме на нашите клиенти во секое време, каде било. Нашата е-пошта е [заштитена по е-пошта] Ние им помагаме на клиентите од над 40 земји и зборуваме над десет (10) различни јазици. Повеќе од 50 специјализирани вработени деноноќно ги прегледуваат, уредуваат, коригираат, анализираат и обработуваат апликациите за виза.

Дозволете ни да ви помогнеме со вашата апликација еТА денес!

www.canada-visa-online.org е веб-локација која обезбедува помош и насоки и за физички и за правни лица со нивната онлајн апликација за канадска електронска виза. Ние сме приватна веб-страница и не сме поврзани со канадската влада. Нашите услуги имаат мал надомест за нашата професионална поддршка за патување. Апликантите може да ја обработат својата апликација директно преку веб-страницата на канадската влада, меѓутоа, со избирање да ја обработи апликацијата преку оваа веб-локација, корисникот ќе има пристап до нашите персонализирани услуги за помош при патување.

нашите услуги

  • Обезбедуваме превод на документи од 104 јазици на англиски
  • Ние обезбедуваме канцелариски услуги за вашата апликација, доколку ви треба.
  • Ја разгледуваме апликацијата пред да биде поднесена

Она што НЕ го обезбедуваме:

  • Ние НЕ обезбедуваме насоки или консултации за имиграција
  • Ние НЕ даваме совети за имиграција

Нашите цени

Тип на eTA Владини такси Вкупни такси (вклучувајќи превод, преглед и други службени услуги во USD, AUD е 1.45 AUD до USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
Туристички $ 7 CAD $ 79 долари

Процесот на аплицирање еТА

Ние сме посветени на искуството на нашиот клиент и затоа создадовме лесна платформа, која им овозможува на секој корисник брзо и успешно да ја заврши својата апликација.

На овој начин, патниците можат да се релаксираат и да се фокусираат на најважните аспекти на нивното патување, со своето еТА во рака.

Изборот за обработка на апликација преку нашата веб-страница значи одобрената еТА поврзаност со употребениот пасош и двојно проверување на сите лични информации пред поднесувањето. Откако ќе заврши, барањето ќе се разгледа и потоа ќе се достави. Апликантите обично ги добиваат своите визи во рок од 48 часа. Сепак, на некои може да им треба подолго време за обработка, до 96 часа.

Системот

Ние користиме само ажурирана, сигурна технологија за да ја осигураме приватноста и безбедноста на нашиот клиент во текот на целиот процес на апликација, вклучително и плаќањето.

Услуги на клиентите

Нашиот тим експерти за патувања е достапен деноноќно. Во случај на сомнежи или прашања, контактирајте не преку е-пошта.