Pasi të aplikoni për eTA Kanada Visa: Hapat e ardhshëm

Çfarë tjetër pas përfundimit dhe kryerjes së pagesës për eTA Canada Visa?

Së shpejti do të merrni një email nga ne që konfirmon Aplikimi përfundoi statusin për aplikimin tuaj për vizë eTA në Kanada. Sigurohuni që të kontrolloni dosjen e postës junk ose spam të adresës së emailit që keni dhënë në formularin tuaj të aplikimit eTA Canada. Herë pas here filtrat e padëshiruar mund të bllokojnë email -et e automatizuar nga Kanada Visa Online posaçërisht ID-të e korporatave.

Shumica e aplikacioneve vërtetohen brenda pak orësh nga përfundimi. Disa aplikacione mund të zgjasin më shumë dhe kërkojnë kohë shtesë për përpunim. Rezultati i eTA -s tuaj do t'ju dërgohet automatikisht në të njëjtën adresë emaili.

Kontrolloni numrin tuaj të pasaportës
Imazhi i letrës së miratimit dhe faqja e informacionit për pasaportën

Meqenëse eTA Canada Visa lidhet drejtpërdrejt dhe elektronikisht me pasaportën, kontrolloni që numri i pasaportës i përfshirë në emailin e miratimit të eTA Canada përputhet saktësisht me numrin në pasaportën tuaj. Nëse nuk është e njëjtë, duhet të aplikoni përsëri.

Nëse keni futur një numër të gabuar të pasaportës, mund të mos jeni në gjendje të hipni në fluturimin tuaj për në Kanada.

  • Ju mund ta zbuloni në aeroport vetëm nëse keni gabuar.
  • Ju do të duhet të aplikoni përsëri për një eTA Kanada Visa.
  • Në varësi të situatës tuaj, mund të mos jetë e mundur të merrni një Visa eTA Kanada në minutën e fundit.
Nëse dëshironi të përditësoni adresën e postës elektronike për komunikim, sigurohuni që të kontaktoni ndihmë për viza ose na dërgoni një email në info@official-canada-visa.org.

Nëse eTA juaj Kanada është aprovuar

Ju do të merrni një Konfirmimi i Miratimit të eTA Kanada email. Emaili i miratimit përfshin tuajin Statusi i eTA, numri i eTA Data e skadimit të eTA dërguar nga Emigracioni, Refugjatët dhe Shtetësia e Kanadasë (IRCC)

Email i Miratimit të Vizave eTA Kanada Emaili i miratimit të vizës eTA Kanada që përmban informacion nga IRCC

Juaj Kanada eTA lidhet automatikisht dhe elektronikisht me pasaportën që keni përdorur për aplikimin tuaj. Sigurohuni që numri i pasaportës tuaj është i saktë dhe duhet të udhëtoni me të njëjtën pasaportë. Do t'ju kërkohet ta paraqisni këtë pasaportë tek stafi i checkin-it të linjës ajrore dhe Agjencia e Shërbimit Kufitar të Kanadasë gjatë hyrjes në Kanada.

eTA Canada Visa është e vlefshme për deri në pesë vjet nga data e lëshimit, për sa kohë që pasaporta e lidhur me aplikimin është akoma e vlefshme Ju mund të vizitoni Kanada për deri në 6 muaj në eTA Canada Visa. Ju do të duhet të aplikoni për të zgjatur autorizimin tuaj të udhëtimit elektronik nëse dëshironi të qëndroni më gjatë në Kanada.

A jam i garantuar hyrja në Kanada nëse është lëshuar viza ime eTA?

La Autoriteti i Udhëtimeve Elektronike (eTA) leje ose vizë të vlefshme për vizitorët, mos garantoni hyrjen tuaj në Kanada. A Agjenti i Shërbimeve Kufitare të Kanadasë (CBSA) rezervon të drejtën t'ju deklarojë të papranueshëm për shkak të arsyeve të mëposhtme:

  • Ka pasur një ndryshim të madh në rrethanat tuaja
  • Informacion i ri për ju është marrë

Çfarë të bëj nëse Aplikimi im eTA nuk miratohet brenda 72 orësh?

Ndërsa shumica e Vizave të eTA Kanada lëshohen brenda 24 orësh, disa mund të duhen disa ditë për tu përpunuar. Në raste të tilla, informacione shtesë mund të kërkohen nga Imigracioni, Refugjatët dhe Qytetaria e Kanadasë (IRCC) përpara se të aprovohet aplikimi. Ne do t'ju kontaktojmë përmes postës elektronike dhe do t'ju këshillojmë për hapat e ardhshëm.

Emaili nga Imigracioni, Refugjatët dhe Shtetësia e Kanadasë (IRCC) mund të përfshijë një kërkesë për:

  • Një ekzaminim mjekësor - Ndonjëherë kërkohet që të kryhet një ekzaminim mjekësor për të vizituar Kanadanë
  • Kontrolli i rekordeve penale - Në rrethana të rralla, zyra e Visa Kanadeze do t'ju intimizojë nëse kërkohet ose jo një çertifikatë policie.
  • intervistë - Nëse agjenti i Visa Kanadeze e konsideron të domosdoshme një intervistë personale, do të kërkohet të vizitoni ambasadën / konsullatën më të afërt Kanadeze.

Po nëse duhet të aplikoj për një vizë tjetër eTA Kanada?

Për të aplikuar për një anëtar të familjes ose dikë tjetër që udhëton me ju, përdorni këtë Formulari i aplikimit për vizë eTA Kanada përsëri.

Po sikur të mohohet aplikimi im eTA?

Në rast se eTA juaj Kanada nuk lëshohet, ju do të merrni një ndarje të arsyes së refuzimit. Ju mund të provoni të paraqisni Visa të Vizitorëve Kanadezë tradicionale ose me letër në ambasadën ose konsullatën tuaj më të afërt Kanadeze.

Shkoni në Shtetet e Bashkuara?

Ju mund të keni nevojë për një ESTA.

Shtetet e Bashkuara ESTA Sistemi elektronik për autorizimin e udhëtimit