Pranueshmëria e Vizave eTA Kanada

Duke filluar nga gushti 2015, eTA (Autorizimi Elektronik i Udhëtimit) kërkohet për udhëtarët që vizitojnë Kanada vizitat e biznesit, tranzitit ose turizmit nën gjashtë muaj.

eTA është një kërkesë e re për hyrje për shtetasit e huaj me status të përjashtuar nga viza të cilët po planifikojnë të udhëtojnë në Kanada me avion. Autorizimi është i lidhur në mënyrë elektronike me pasaportën tuaj dhe është e vlefshme për një periudhë pesë vjeçare.

Aplikantët e vendeve / territoreve të pranueshëm duhet të aplikojnë në internet minimumi 3 ditë përpara datës së mbërritjes.

Qytetarët e Shteteve të Bashkuara nuk kërkojnë Autorizim Elektronik të Udhëtimit nga Kanada. Qytetarët amerikanë nuk kanë nevojë për një Visa Kanadeze ose Kanada eTA për të udhëtuar në Kanada.

Qytetarët e vendeve të mëposhtme kanë të drejtë të aplikojnë për një eTA Kanada:

Ju lutemi aplikoni për një eTA Canada 72 orë përpara fluturimit tuaj.