Viza e Kanadasë nga Polonia

Viza e Kanadasë për qytetarët polakë

Aplikoni për vizë në Kanada nga Polonia

eTA për qytetarët polakë

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët polakë munden aplikoni për Kanada eTA
 • Polonia ishte një anëtare e fillimit të programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët polakë gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët polakë mund të aplikojnë për eTA në internet
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza e Kanadasë nga Polonia

Qytetarëve polakë u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Canada nga Polonia nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët polakë udhëtimi në vend për qëndrim të shkurtër. Para se të udhëtojë për në Kanada, një udhëtar duhet të sigurojë që vlefshmëria e pasaportës të jetë së paku tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

Visa eTA e Kanadasë po zbatohet me qëllim që të përmirësojë sigurinë e kufirit. Programi eTA i Kanadasë u miratua në 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në 2016 për të ekranizuar udhëtarët që mbërrinin nga përtej detit si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Polonia?

Visa e Kanadasë për qytetarët polakë përmban një formular aplikimi online që mund të kompletohet në më pak se pesë (5) minuta. Necessaryshtë e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e tyre të pasaportës, të dhënat personale, detajet e tyre të kontaktit, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë me shëndet të mirë dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për qytetarët polakë mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të merrni Vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët polakë. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët polakë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit në internet me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa në internet me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizave të Kanadasë për qytetarët polakë

Për të hyrë në Kanada, qytetarët polakë do të kërkojnë një dokument të vlefshëm udhëtimi ose pasaportë në mënyrë që të aplikojnë për Kanada eTA. Qytetarët polakë që kanë një pasaportë të një shtetësie shtesë duhet të sigurohen që ata të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë për të shtypur ose paraqitur ndonjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet në mënyrë elektronike kundër pasaportës në sistemin e Imigracionit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për eTA të Kanadasë. Nga qytetarët polakë kërkohet gjithashtu të sigurojnë një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA të Kanadasë në kutinë e tyre. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni dy herë me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin e Udhëtimeve Elektronike të Kanadasë (eTA), përndryshe mund të duhet të aplikoni për një eTA tjetër të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi polak në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së shtetasit polak duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësve të pasaportave polake u kërkohet të marrin një Autoritet të Udhëtimit Elektronik të Kanadasë (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 ditë deri në 90 ditë. Nëse qytetarët polakë synojnë të qëndrojnë për një kohë më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një Vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. Kanada eTA është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët polakë mund të hyjnë shumë herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA të Kanadasë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për Qytetarët polakë

 • Shkoni për Peshkim në Liqenin e Madh të Skllevërve, Territoret Veriperëndimore
 • Ngjit në malin Athabasca, Rockies Canadian, Alberta
 • Hike Waterton Liqenet, Alberta
 • Flini në një Hotel Akulli, Quebec
 • Ecni në një rrjedhë akulli, territori Arktik i Nunavut
 • Kopshtet Butchart, Victoria, Kolumbia Britanike
 • Rideau Canal Site Historik Kombëtar, Smith Falls, Ontario
 • Tregu i Shën Lorencit, Toronto, Ontario
 • Bota Miniaturë, Victoria, Kolumbia Britanike
 • Insektari i Montrealit, Montrealit, Kebekut
 • Qyteti-Val-Jalbert Ghost, Metabetchouan-Lac-à-la-Croix, Québec

Ambasada e Republikës së Polonisë në Otava

Adresa

443 Daly Avenue, K1N 6H3, Otava, Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-789-6542

faks

+ 1-613-789-1218


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.