Viza e Kanadasë nga Australia

Viza e Kanadasë për Qytetarët Australianë

Aplikoni për vizë në Kanada nga Australia

eTA për qytetarët australianë

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët australianë munden aplikoni për Kanada eTA
 • Australia ishte një anëtare e fillimit të programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët australianë gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët australianë mund të aplikojnë për eTA online
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza e Kanadasë nga Australia

Qytetarëve australianë u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA e Kanadasë nga Australia nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët australianë udhëtimi në vend për qëndrim të shkurtër. Para se të udhëtojë për në Kanada, një udhëtar duhet të sigurojë që vlefshmëria e pasaportës të jetë së paku tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

Visa eTA e Kanadasë po zbatohet me qëllim që të përmirësojë sigurinë e kufirit. Programi eTA i Kanadasë u miratua në 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në 2016 për të ekranizuar udhëtarët që mbërrinin nga përtej detit si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Australia?

Visa e Kanadasë për shtetasit Australian përbëhet nga një formular aplikimi online që mund të kompletohet në më pak se pesë (5) minuta. Necessaryshtë e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e tyre të pasaportës, të dhënat personale, detajet e tyre të kontaktit, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë me shëndet të mirë dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për qytetarët australianë mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të merrni Vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët australianë. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët australianë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa në internet me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizës së Kanadasë për qytetarët australianë

Për të hyrë në Kanada, qytetarët australianë do të kërkojnë një dokument të vlefshëm udhëtimi ose pasaportë në mënyrë që të aplikojnë për Kanada eTA. Qytetarët australianë që kanë një pasaportë të një shtetësie shtesë duhet të sigurohen që ata të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë për të shtypur ose paraqitur ndonjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet në mënyrë elektronike kundër pasaportës në sistemin e Imigracionit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për eTA të Kanadasë. Nga qytetarët australianë kërkohet gjithashtu të sigurojnë një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA të Kanadasë në kutinë e tyre. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni dy herë me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin e Udhëtimeve Elektronike të Kanadasë (eTA), përndryshe mund të duhet të aplikoni për një eTA tjetër të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi australian në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së shtetasit Australian duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësve të pasaportave Australiane u kërkohet të marrin një Autoritet të Udhëtimit Elektronik të Kanadasë (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 ditë deri në 90 ditë. Nëse qytetarët australianë synojnë të qëndrojnë për një kohë më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një Vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. Kanada eTA është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët australianë mund të hyjnë shumë herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA të Kanadasë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për Qytetarët Australianë

 • Lundroni në Ishujt e Gjirit, në Ishullin Vancouver
 • Eksploroni Ndikimin Francez, Qyteti i Kebekut
 • Zbuloni një Sharm të Botës së Vjetër, Montrealin e Vjetër
 • Parku Kombëtar Gros Morne, Newfoundland dhe Labrador
 • Kulla CN, Toronto
 • Dëshmitari Përvoja Oqeanike, Bay Of Fundy, New Brunswick
 • Pamje të mrekullueshme në liqenin Garibaldi, Kolumbia Britanike
 • Parajsa për fotografët, Liqeni Maligne, Parku Kombëtar Jasper
 • Kepi ​​Breton - Një tokë e pashkelur, Nova Scotia
 • Dëshmitari i Pasqyrimit të Qartë të Maleve, Liqeni i Morinës
 • Gape Në Monolitët më të Vjetër, Monolitë Mingan, Quebec

Australia Komisioni i Lartë Kanada

Adresa

Suita 710 - 50 O'Connor Street K1P 6L2 Otava Ontario Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-236-0841

faks

+ 1-613-216-1321


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.