Viza e Kanadasë nga Danimarka

Viza e Kanadasë për qytetarët danezë

Aplikoni për vizë në Kanada nga Danimarka

eTA për qytetarët danezë

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët danezë munden aplikoni për Kanada eTA
 • Danimarka ishte një anëtare e fillimit të programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët danezë gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët danezë mund të aplikojnë për eTA online
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza e Kanadasë nga Danimarka

Qytetarëve danezë u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Canada nga Danimarka nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët danezë udhëtimi në vend për qëndrim të shkurtër. Para se të udhëtojë për në Kanada, një udhëtar duhet të sigurojë që vlefshmëria e pasaportës të jetë së paku tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

Visa eTA e Kanadasë po zbatohet me qëllim që të përmirësojë sigurinë e kufirit. Programi eTA i Kanadasë u miratua në 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në 2016 për të ekranizuar udhëtarët që mbërrinin nga përtej detit si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Danimarka?

Visa e Kanadasë për qytetarët danezë përfshin një formular aplikimi online që mund të kompletohet në më pak se pesë (5) minuta. Necessaryshtë e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e tyre të pasaportës, të dhënat personale, detajet e tyre të kontaktit, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë me shëndet të mirë dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për qytetarët danezë mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të marrë Vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët danezë. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët danezë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa online me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizës së Kanadasë për qytetarët danezë

Për të hyrë në Kanada, qytetarët danezë do të kërkojnë një dokument të vlefshëm udhëtimi ose pasaportë në mënyrë që të aplikojnë për Kanada eTA. Qytetarët danezë që kanë një pasaportë të një shtetësie shtesë duhet të sigurohen që ata të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë për të shtypur ose paraqitur ndonjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet në mënyrë elektronike kundër pasaportës në sistemin e Imigracionit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për eTA të Kanadasë. Nga qytetarët danezë gjithashtu kërkohet të sigurojnë një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA të Kanadasë në kutinë e tyre. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni dy herë me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin e Udhëtimeve Elektronike të Kanadasë (eTA), përndryshe mund të duhet të aplikoni për një eTA tjetër të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi danez në Canada Visa Online?

Data e nisjes së qytetarit danez duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësve të pasaportave daneze u kërkohet të marrin një Autoritet të Udhëtimit Elektronik të Kanadasë (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër nga 1 ditë deri në 90 ditë. Nëse qytetarët danezë synojnë të qëndrojnë për një kohë më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një Vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. Kanada eTA është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët danezë mund të hyjnë shumë herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA të Kanadasë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për Qytetarët danezë

 • Hike Marble Canyon, Parku Kombëtar Kootenay, Kolumbia Britanike
 • Ujëvarat e Niagaras, Ontario
 • Gëzoni ushqim meksikan në Aylmer,
 • Udhëtoni në rrugën e Farit, Nova Scotia
 • Drejtohuni për në Tofino, ishullin Vancouver
 • Lundrim në pasazh brenda, ishulli Vancouver
 • Chopper në një akullnajë, Whistler, British Columbia
 • Eksploroni Ndikimin Francez, Qyteti i Kebekut
 • Kopshtet Butchart, Gjiri Brentwood, Kolumbia Britanike
 • Kulla CN, Toronto
 • Një kënaqësi magjike, The Yukon, NW

Ambasada e Danimarkës në Kanada

Adresa

47 Clarence Street, Suite 450, Ottawa, Ontario, K1N 9K1 Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-562-1811

faks

-


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.