Viza kanadeze nga Kroacia

Viza e Kanadasë për shtetasit kroatë

Aplikoni për vizë në Kanada nga Kroacia

eTA për qytetarët kroatë

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët kroatë munden aplikoni për Kanada eTA
 • Kroacia ishte një anëtar fillestar i programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët kroatë gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët kroatë mund të aplikojnë për eTA online
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza kanadeze nga Kroacia

Qytetarëve kroatë u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Kanada nga Kroacia nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët kroatë udhëtimi në vend për qëndrim të shkurtër. Para se të udhëtojë për në Kanada, një udhëtar duhet të sigurojë që vlefshmëria e pasaportës të jetë së paku tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

Visa eTA e Kanadasë po zbatohet me qëllim që të përmirësojë sigurinë e kufirit. Programi eTA i Kanadasë u miratua në 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në 2016 për të ekranizuar udhëtarët që mbërrinin nga përtej detit si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Kroacia?

Viza Kanadeze për qytetarët kroatë përfshin një formular aplikimi online që mund të kompletohet në më pak se pesë (5) minuta. Necessaryshtë e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e tyre të pasaportës, të dhënat personale, detajet e tyre të kontaktit, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë me shëndet të mirë dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për shtetasit kroatë mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të merrni vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët kroatë. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët kroatë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa në internet me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizës së Kanadasë për shtetasit kroatë

Për të hyrë në Kanada, qytetarët kroatë do të kërkojnë një dokument udhëtimi ose pasaportë të vlefshme në mënyrë që të aplikojnë për ETA të Kanadasë. Qytetarët kroatë që kanë një pasaportë të një kombësie shtesë duhet të sigurohen që ata të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë të printoni ose paraqisni ndonjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet elektronikisht kundër pasaportës në sistemin e Imigrimit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për ETA të Kanadasë. Qytetarëve kroatë u kërkohet gjithashtu të sigurojnë një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA të Kanadasë në kutinë e tyre. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni dy herë me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin e Udhëtimeve Elektronike të Kanadasë (eTA), përndryshe mund të duhet të aplikoni për një eTA tjetër të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi kroat në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së qytetarit kroat duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësit e pasaportave kroate u kërkohet të marrin një Autoritet Kanadez të Udhëtimit Elektronik (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 dite deri në 90 ditë. Nëse qytetarët kroatë synojnë të qëndrojnë për një kohëzgjatje më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një Vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. Kanada eTA është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët kroatë mund të hyjnë shumë herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA -së në Kanada.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për qytetarët kroatë

 • Capilano Suspension Bridge, Vancouver Veriore
 • Shkoni për Peshkim në Liqenin e Madh të Skllevërve, Territoret Veriperëndimore
 • Zhytja në shkëmb në Liqenin Horseshoe, Parku Kombëtar Jasper
 • Rritje Mont Royal, Montreal
 • Wonderland i Kanadasë, Ontario
 • Tregu i Shën Lorencit, Toronto, Ontario
 • Red Rock Coulee, Orion, Alberta
 • Big Rock çrregullt, Okotoks, Alberta
 • Writing-on-Stone Park Krahinor, Aden, Alberta
 • 9 O'Clock Gun, Vancouver, Kolumbia Britanike
 • Far Fisgard, Colwood, Kolumbia Britanike

Ambasada e Republikës së Kroacisë në Otava

Adresa

229 Chapel Street, Ottawa, Ontario K1N 7Y6 Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-562-7824

faks

+ 1-613-562-7821


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.