Viza e Kanadasë nga Zelanda e Re

Viza e Kanadasë për qytetarët e Zelandës së Re

Aplikoni për vizë në Kanada nga Zelanda e Re

eTA për qytetarët e Zelandës së Re

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët e Zelandës së Re munden aplikoni për Kanada eTA
 • Zelanda e Re ishte një anëtare e fillimit të programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët e Zelandës së Re gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët e Zelandës së Re mund të aplikojnë për eTA në internet
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza e Kanadasë nga Zelanda e Re

Qytetarëve të Zelandës së Re u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Canada nga Zelanda e Re nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët e Zelandës së Re udhëtimi në vend për qëndrime të shkurtra. Përpara se të udhëtojë në Kanada, një udhëtar duhet të sigurohet që vlefshmëria e pasaportës është të paktën tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

ETA Canada Visa po zbatohet me qëllim të përmirësimit të sigurisë kufitare. Programi eTA e Kanadasë u miratua në vitin 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në vitin 2016 për të kontrolluar udhëtarët që vijnë nga jashtë si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Zelanda e Re?

Visa e Kanadasë për qytetarët e Zelandës së Re përfshin një formular aplikimi online që mund të plotësohet për më pak se pesë (5) minuta. Është e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e pasaportës së tyre, të dhënat personale, detajet e kontaktit të tyre, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për qytetarët e Zelandës së Re mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të marrin Vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët e Zelandës së Re. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët e Zelandës së Re do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa me kartë krediti në internet. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizës së Kanadasë për qytetarët e Zelandës së Re

Për të hyrë në Kanada, qytetarët e Zelandës së Re do të kërkojnë një dokument udhëtimi ose pasaportë të vlefshme për të aplikuar për Kanada eTA. Qytetarët e Zelandës së Re që kanë një pasaportë të një kombësie shtesë duhet të sigurohen që të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë të printoni ose të paraqisni asnjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet në mënyrë elektronike kundrejt pasaportës në sistemin e imigracionit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për eTA të Kanadasë. Qytetarëve të Zelandës së Re kërkohet gjithashtu të japin një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA e Kanadasë në kutinë e tyre hyrëse. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin Elektronik të Udhëtimit të Kanadasë (eTA), përndryshe mund t'ju duhet të aplikoni për një tjetër eTA të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi i Zelandës së Re në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së shtetasit të Zelandës së Re duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësit e pasaportave të Zelandës së Re u kërkohet të marrin një Autoritet Elektronik të Udhëtimit të Kanadasë (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 dite deri në 90 ditë. Nëse qytetarët e Zelandës së Re synojnë të qëndrojnë për një kohëzgjatje më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. ETA e Kanadasë është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët e Zelandës së Re mund të hyjnë disa herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA të Kanadasë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për Qytetarët e Zelandës së Re

 • Drejtoni Icefields Parkway, Parqet Kombëtare Jasper
 • Flini në një Hotel Akulli, Quebec
 • Kaloni një pushim të skive në Mont Tremblant, Quebec
 • Keni një aventurë me sajë me qen, Yukon
 • Wonderland i Kanadasë, Ontario
 • Rideau Canal Site Historik Kombëtar, Smith Falls, Ontario
 • Turne në Detin e Veriut, lumi Churchill
 • Shpellat Sasquatch, Hope, British Columbia
 • Mali Thor, territori Arktik i Nunavut
 • Insektari i Montrealit, Montrealit, Kebekut
 • Muralet në Bulevardin Saint Laurent, Montreal, Quebec

Komisioni i Lartë i Zelandës së Re Kanada

Adresa

99 Bank Street, Suite 727, K1P 6G3, Otava, Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-238-5991

faks

+ 1-613-238-5707


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.