Viza e Kanadasë nga Izraeli

Viza e Kanadasë për qytetarët izraelitë

Aplikoni për vizë në Kanada nga Izraeli

eTA për qytetarët izraelitë

Pranueshmëria e Kanada eTA

 • Israeli passport holders are të drejtë për të aplikuar për Kanada eTA
 • Israel was one of the original member of the Canada eTA program
 • Israeli passport holders enjoy a quick and hassle free entry into Canada using the Canada eTA program

Karakteristika të tjera eTA të Kanadasë

 • Qytetarët izraelitë mund të aplikojnë për eTA në internet
 • Kanada eTA kërkohet vetëm për mbërritjen me ajër
 • ETA e Kanadasë kërkohet për vizita të shkurtra biznesi, turistike dhe tranzite
 • Të gjithë mbajtësit e pasaportave duhet të aplikojnë për eTA të Kanadasë duke përfshirë foshnjat dhe të miturit

What is Canada eTA for Israeli citizens?

The Electronic Travel Authorization (ETA) is an automated system introduced by the Government of Canada to facilitate the entry of foreign nationals from visa-exempt countries like Israel into Canada. Instead of obtaining a traditional visa, eligible travelers can apply for the ETA online, making the process quick and straightforward. The Canada eTA is linked electronically to the traveler's passport and remains valid for a specific period, allowing them to enter Canada multiple times during its validity.

Do Israeli citizens need to apply for eTA Canada Visa?

Qytetarëve izraelitë u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Kanada nga Izraeli nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët izraelitë udhëtimi në vend për qëndrime të shkurtra. Përpara se të udhëtojë në Kanada, një udhëtar duhet të sigurohet që vlefshmëria e pasaportës është të paktën tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

The main purpose of the eTA Canada Visa is to enhance the security and efficiency of the Canadian immigration system. By pre-screening travelers before they arrive in the country, Canadian authorities can identify potential risks and ensure the safety of their borders.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Izraeli?

Viza Kanadeze për qytetarët izraelitë përfshin një formular aplikimi online që mund të plotësohet për më pak se pesë (5) minuta. Është e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e pasaportës së tyre, të dhënat personale, detajet e kontaktit të tyre, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Canada Visa for Israeli citizens can be applied online on this website and can receive the Canada Visa Online by Email. The process is extremely simplified for the Israeli citizens. The only requirement is to have an Email Id and a Credit or Debit card.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët izraelitë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa në internet me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


What are requirements of eTA Canada Visa for Israeli citizens?

To enter Canada, Israeli citizens will require a valid Dokument udhëtimi or Pasaportë in order to apply for Canada eTA. Israeli citizens who have a Pasaportë of an additional nationality need to make sure they apply with the same passport that they will travel with, as the Canada eTA will be associated with the passport that was mentioned at the time of application. There is no need to print or present any documents at the airport, as the eTA is stored electronically against the passport in the Canada Immigration system.

Dual Canadian citizens and Canadian Permanent Residents are not eligible for Canada eTA. If you have dual citizenship from Israel as well as Canada, then you must use your Canadian passport to enter Canada. You are not eligible to apply for Canada eTA on your Israel Pasaportë.

Aplikantët gjithashtu do të require a valid credit or debit card për të paguar për eTA të Kanadasë. Qytetarëve izraelitë kërkohet gjithashtu të japin një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA e Kanadasë në kutinë e tyre hyrëse. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin Elektronik të Udhëtimit të Kanadasë (eTA), përndryshe mund t'ju duhet të aplikoni për një tjetër eTA të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi izraelit në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së shtetasit izraelit duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësve të pasaportës izraelite u kërkohet të marrin një Autoriteti Elektronik të Udhëtimit të Kanadasë (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 dite deri në 90 ditë. Nëse qytetarët izraelitë synojnë të qëndrojnë për një kohë më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. ETA e Kanadasë është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët izraelitë mund të hyjnë disa herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA të Kanadasë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa

How early can Israeli citizens apply for eTA Canada Visa?

While most Canada eTAs are issued within 24 hours, it is advisable to apply at least 72 hours (or 3 days) prior to your flight. Since Canada eTA is valid for upto 5 (five years), you can apply Canada eTA even before you have booked your flights as in rare circumstances, Canada eTA can take up to a month to be issued and you may be requested to provide additional documents. Additional documents could be:

 • A Medical Examination - Sometimes a medical examination is required to be carried out to visit Canada.
 • Kontrolli i rekordeve penale - If you have a previous conviction, the Canadian Visa office will intimate you if a police certificate is required or not.

What are some common mistakes to avoid on Canada eTA Application Form?

Ndërsa Canada eTA Application process is extremely straightforward, it is worthwhile to understand the essential requirements and avoid common mistakes listed below.

 • Passport numbers are almost always 8 to 11 characters. If you are entering a number that is too short or too long or outside of this range, it is pretty like that you are entering a wrong number.
 • Another common error is swapping letter O and number 0 or letter I and the number 1.
 • Name related issue like
  • Emri i plotë: Name put in Canada eTA application must match the name exactly as given in the Pasaportë. You can look at MRZ strip in your Passport information page to make sure you have entered the full name, including any middle-names.
  • Do not include previous names: Do not include any part of that name in brackets or previous names. Again, consult the MRZ strip.
  • Non-english name: Your name must be in Anglisht characters. Do not use non-English characters like Chinese/Hebrew/Greek alphabets to spell your name.
Passport with MRZ strip

Activities to do and places to visit in Canada for Israeli Citizens

 • Kërkoni për Arinjtë Polarë në Churchill, Manitoba
 • Gëzoni një Spa Thermëa në Winnipeg, Manitoba
 • Ndërtesa Detare, Vancouver, British Columbia
 • Parku Kombëtar Yoho, Fusha, Kolumbia Britanike
 • Hotel Banff Springs, Banff, Alberta
 • Udhëtoni në rrugën e Farit, Nova Scotia
 • Eksploroni Bregun Sunshine, British Columbia
 • Zbuloni një Sharm të Botës së Vjetër, Montrealin e Vjetër
 • Një kënaqësi magjike, The Yukon, NW
 • Dëshmitari i Pasqyrimit të Qartë të Maleve, Liqeni i Morinës
 • Capilano Suspension Bridge, Vancouver Veriore

Konsullata e Përgjithshme e Izraelit në Toronto

Adresa

2 Bloor Street East Suite 400, Toronto, Ontario M4W 1A8 Kanada

Numri telefonit

+ 1-416-640-8500

faks

+ 1-416-640-8555

Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.