Viza e Kanadasë nga Lituania

Viza e Kanadasë për qytetarët lituanez

Aplikoni për vizë në Kanada nga Lituania

eTA për qytetarët e Lituanisë

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët lituanezë munden aplikoni për Kanada eTA
 • Lituania ishte një anëtar fillestar i programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët Lituanisht gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët Lituanisht mund të aplikojnë për eTA online
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza e Kanadasë nga Lituania

Qytetarëve lituanez u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Canada nga Lituania nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët lituanezë udhëtimi në vend për qëndrim të shkurtër. Para se të udhëtojë për në Kanada, një udhëtar duhet të sigurojë që vlefshmëria e pasaportës të jetë së paku tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

Visa eTA e Kanadasë po zbatohet me qëllim që të përmirësojë sigurinë e kufirit. Programi eTA i Kanadasë u miratua në 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në 2016 për të ekranizuar udhëtarët që mbërrinin nga përtej detit si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Lituania?

Viza Kanadeze për qytetarët Lituanisht përfshin një formular aplikimi online që mund të kompletohet në më pak se pesë (5) minuta. Necessaryshtë e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e tyre të pasaportës, të dhënat personale, detajet e tyre të kontaktit, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë me shëndet të mirë dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për qytetarët lituanez mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të merrni Vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët lituanez. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët lituanez do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit në internet me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa në internet me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizave të Kanadasë për qytetarët lituanez

Për të hyrë në Kanada, qytetarët lituanezë do të kërkojnë një dokument udhëtimi ose pasaportë të vlefshme në mënyrë që të aplikojnë për ETA të Kanadasë. Qytetarët lituanezë që kanë një pasaportë të një kombësie shtesë duhet të sigurohen që ata të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë të printoni ose paraqisni ndonjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet elektronikisht kundër pasaportës në sistemin e Imigrimit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për ETA të Kanadasë. Qytetarëve Lituanisht u kërkohet gjithashtu të sigurojnë një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA të Kanadasë në kutinë e tyre. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni dy herë me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin e Udhëtimeve Elektronike të Kanadasë (eTA), përndryshe mund të duhet të aplikoni për një eTA tjetër të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi lituanez në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së qytetarit Lituanisht duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësit e pasaportave lituaneze u kërkohet të marrin një Autoritet të Udhëtimit Elektronik të Kanadasë (eTA e Kanadasë) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 ditë deri në 90 ditë. Nëse qytetarët lituanezë synojnë të qëndrojnë për një kohëzgjatje më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një Vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. Kanada eTA është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët lituanezë mund të hyjnë shumë herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA -së në Kanada.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për qytetarët lituanezë

 • Wonderland i Kanadasë, Ontario
 • Muzeu Royal Ontario, Ontario
 • Hoodoos të Luginës së Drumheller, Drumheller, Alberta
 • Insektari i Montrealit, Montrealit, Kebekut
 • Fan Tan Alley, Victoria, British Columbia
 • Buntzen Lake Powerhouses, Anmore, British Columbia
 • Liqeni Watson Sign Forest Forest, Liqeni Watson, Territori i Yukon
 • 9 O'Clock Gun, Vancouver, Kolumbia Britanike
 • Liqeni Abraham, Alberta
 • Putri i majmunit, Toronto
 • Teatri i Kopshtit Dimëror, Toronto

Ambasada e Republikës së Lituanisë në Kanada

Adresa

150 Metcalfe Str #1600, Ottawa, Ontario, K2P 1P1, Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-567-5458

faks

+ 1-613-567-5315


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.