Viza e Kanadasë nga Sllovakia

Viza e Kanadasë për qytetarët sllovakë

Aplikoni për vizë në Kanada nga Sllovakia

eTA për qytetarët sllovakë

Pranueshmëria eTA

 • Qytetarët sllovakë munden aplikoni për Kanada eTA
 • Sllovakia ishte një anëtar fillestar i programit eTA të Kanadasë
 • Qytetarët sllovak gëzojnë hyrje të shpejtë duke përdorur programin eTA të Kanadasë

Kërkesat e tjera të eTA

 • Qytetarët sllovakë mund të aplikojnë për eTA online
 • Kanada eTA është e vlefshme vetëm për mbërritje nga ajri
 • Kanada eTA është për vizita të shkurtra turistike, biznesi dhe tranziti
 • Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç për të aplikuar për eTA përndryshe të kërkoni një prind / kujdestar

Viza e Kanadasë nga Sllovakia

Qytetarëve sllovakë u kërkohet të aplikojnë për një vizë eTA të Kanadasë për të hyrë në Kanada për vizita deri në 90 ditë për qëllime turizmi, biznesi, tranziti ose mjekësore. Viza eTA Canada nga Sllovakia nuk është fakultative, por a kërkesë e detyrueshme për të gjithë qytetarët sllovakë udhëtimi në vend për qëndrime të shkurtra. Përpara se të udhëtojë në Kanada, një udhëtar duhet të sigurohet që vlefshmëria e pasaportës është të paktën tre muaj pas datës së pritshme të nisjes.

ETA Canada Visa po zbatohet me qëllim të përmirësimit të sigurisë kufitare. Programi eTA e Kanadasë u miratua në vitin 2012 dhe u deshën 4 vjet për t'u zhvilluar. Programi eTA u prezantua në vitin 2016 për të kontrolluar udhëtarët që vijnë nga jashtë si një përgjigje ndaj rritjes globale të aktiviteteve terroriste.

Si mund të aplikoj për vizë kanadeze nga Sllovakia?

Viza Kanadeze për qytetarët sllovakë përfshin një formular aplikimi online që mund të plotësohet për më pak se pesë (5) minuta. Është e nevojshme që aplikantët të fusin informacione në faqen e pasaportës së tyre, të dhënat personale, detajet e kontaktit të tyre, si emaili dhe adresa, dhe detajet e punësimit. Aplikanti duhet të jetë në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk duhet të ketë histori kriminale.

Viza e Kanadasë për qytetarët sllovakë mund të aplikohet online në këtë faqe interneti dhe mund të merrni Vizën e Kanadasë në internet me email. Procesi është jashtëzakonisht i thjeshtuar për qytetarët sllovakë. Kërkesa e vetme është të keni një ID Email, një kartë krediti/debiti në 1 nga 133 monedhat ose Paypal.

Pasi të keni paguar tarifat, fillon përpunimi i aplikimit eTA. Kanada eTA dërgohet me email. Viza e Kanadasë për qytetarët sllovakë do të dërgohet me email, pasi ata të kenë plotësuar formularin e aplikimit online me informacionin e nevojshëm dhe pasi të jetë verifikuar pagesa në internet me kartë krediti. Në rrethana shumë të rralla, nëse kërkohet dokumentacion shtesë, aplikanti do të kontaktohet përpara miratimit të eTA të Kanadasë.


Kërkesat e vizave të Kanadasë për qytetarët sllovakë

Për të hyrë në Kanada, qytetarët sllovakë do të kërkojnë një dokument udhëtimi ose pasaportë të vlefshme për të aplikuar për Kanada eTA. Qytetarët sllovakë që kanë një pasaportë të një shtetësie shtesë duhet të sigurohen që të aplikojnë me të njëjtën pasaportë me të cilën do të udhëtojnë, pasi eTA e Kanadasë do të shoqërohet me pasaportën që u përmend në kohën e aplikimit. Nuk ka nevojë të printoni ose të paraqisni asnjë dokument në aeroport, pasi eTA ruhet në mënyrë elektronike kundrejt pasaportës në sistemin e imigracionit në Kanada.

Aplikantët gjithashtu do të kërkojnë një kartë krediti ose debiti të vlefshëm ose llogari PayPal për të paguar për eTA të Kanadasë. Qytetarëve sllovakë kërkohet gjithashtu të japin një adresë e vlefshme email, për të marrë eTA e Kanadasë në kutinë e tyre hyrëse. Do të jetë përgjegjësia juaj të kontrolloni me kujdes të gjitha të dhënat e futura në mënyrë që të mos ketë probleme me Autoritetin Elektronik të Udhëtimit të Kanadasë (eTA), përndryshe mund t'ju duhet të aplikoni për një tjetër eTA të Kanadasë.

Lexoni në lidhje me Kërkesat e Vizave të plota eTA Kanada

Sa kohë mund të qëndrojë shtetasi sllovak në Kanada Visa Online?

Data e nisjes së shtetasit sllovak duhet të jetë brenda 90 ditëve nga mbërritja. Mbajtësve të pasaportës sllovake u kërkohet të marrin një Autoritet Elektronik të Udhëtimit të Kanadasë (Kanada eTA) edhe për një kohëzgjatje të shkurtër prej 1 dite deri në 90 ditë. Nëse qytetarët sllovakë synojnë të qëndrojnë për një kohë më të gjatë, atëherë ata duhet të aplikojnë për një vizë përkatëse në varësi të rrethanave të tyre. ETA e Kanadasë është e vlefshme për 5 vjet. Qytetarët sllovakë mund të hyjnë disa herë gjatë vlefshmërisë pesë (5) vjeçare të eTA të Kanadasë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me eTA Canada Visa


Gjërat për të bërë dhe vendet me interes për qytetarët sllovakë

 • Sferat Frymë Falas, Plazhi Qualicum
 • Riverview Hospital, Coquitlam, Kolumbia Britanike
 • Shtëpia e Kukullave të Çmendura të Leslieville, Toronto, Ontario
 • Muzeu Redpath, Montreal, Québec
 • Turneu Ndërtesat e Parlamentit të Kanadasë, Otava
 • Lundrim në pasazh brenda, ishulli Vancouver
 • Zbuloni një Sharm të Botës së Vjetër, Montrealin e Vjetër
 • Pamje të mrekullueshme në liqenin Garibaldi, Kolumbia Britanike
 • Gape Në Monolitët më të Vjetër, Monolitë Mingan, Quebec
 • Parku Kombëtar i Kluane dhe Rezervat, Yukon
 • Ngjit në malin Athabasca, Rockies Canadian, Alberta

Ambasada Sllovake në Otava, Kanada

Adresa

50, Rideau Terrace, Otava, Ontario K1M 2A1 Kanada

Numri telefonit

+ 1-613-749-4442

faks

+ 1-613-749-4989


Ju lutemi aplikoni për një eTA të Kanadasë 72 orë përpara fluturimit tuaj.