Kanada eTA (Otorisasi Travel Éléktronik)

eTA Canada Visa (Canada Visa Online) mangrupikeun otorisasi perjalanan anu diperyogikeun pikeun wisatawan anu nganjang ka Kanada pikeun tujuan bisnis, pariwisata atanapi transit. Ieu prosés online pikeun Visa éléktronik pikeun Kanada dilaksanakeun ti 2015 ku Pamaréntah Kanada, sareng tujuan pikeun ngamungkinkeun para pelancong anu lolos ka hareup pikeun ngalamar eTA ka Kanada.

Kanada eTA

eTA Canada (Canada Visa Online) mangrupikeun otorisasi perjalanan anu diperyogikeun pikeun wisatawan anu nganjang ka Kanada pikeun tujuan bisnis, pariwisata atanapi transit. Ieu prosés online pikeun Visa éléktronik pikeun Kanada dilaksanakeun ti 2015 ku Pamaréntah Kanada.

1. Aplikasi eTA lengkep

2. Nampi eTA ku email

3. Lebetkeun Kanada

Naon Kanada eTA atanapi Kanada Visa Online?


Salaku bagian tina perjangjian gabunganna sareng Amérika Serikat pikeun ngamankeun wates nagara duanana, ti bulan Agustus 2015 terasna Kanada ngamimitian a Program Visa Waiver pikeun nagara-nagara anu dibebaskeun tina Visa anu wargana tiasa angkat ka Kanada ku cara ngalamar Dokumén Otorisasi Perjalanan Éléktronik, anu katelah eTA pikeun Kanada atanapi Kanada Visa Online.

Kanada Visa Online berpungsi salaku dokumén Waiver Visa pikeun warga asing ti nagara-nagara anu layak (Visa Exempt) anu tiasa angkat ka Kanada tanpa kedah kéngingkeun Visa ti Kedutaan Kanada atanapi Konsulat tapi nganjang ka nagara éta dina eTA pikeun Kanada anu tiasa. dilamar sareng dicandak online.

Kanada eTA ngalaksanakeun fungsi anu sami sareng Kanada Visa tapi langkung gampang diala sareng prosésna langkung gancang ogé. Kanada eTA sah pikeun bisnis, wisata atanapi tujuan transit waé.

Mangsa validitas eTA anjeun béda tibatan lilana cicing. Nalika eTA valid salami 5 taun, anjeun lilana moal tiasa ngaleuwihan 6 bulan. Anjeun tiasa lebet Kanada iraha waé dina jangka waktu validitas.

Éta prosés gancang anu ngabutuhkeun anjeun ngeusian Formulir Aplikasi Visa Kanada online, ieu tiasa sakedik lima (5) menit kanggo réngsé. Kanada eTA dikaluarkeun saatos formulir aplikasi parantos hasil direngsekeun sareng biaya dibayar ku anu ngalamar online.

Pelabuhan Toronto Pelabuhan Toronto

Naon Aplikasi Visa Kanada?

Aplikasi Visa Kanada mangrupa formulir online éléktronik sakumaha dianjurkeun ku Imigrasi, Pangungsi sarta Kewarganegaraan Kanada (IRCC), pikeun réngsé ku jalma anu maksudna pikeun asup ka Kanada pikeun lalampahan pondok.

Aplikasi Visa Kanada ieu mangrupikeun gaganti prosés dumasar-kertas. Ogé, anjeun tiasa nyimpen perjalanan ka Kedubes Kanada, sabab Kanada Visa Online (eTA Kanada) dikaluarkeun ku email ngalawan detil paspor anjeun. Seuseueurna pelamar tiasa ngabéréskeun Aplikasi Visa Kanada Online dina kaayaan lima menit, sareng aranjeunna henteu didorong ku Pamaréntah Kanada ti ngadatangan Kedubes Kanada pikeun nerapkeun prosés dumasar kertas. Anjeun peryogi browser anu nyambung ka internét, alamat email sareng Paypal atanapi Kartu Kredit / Debit pikeun mayar biaya online.

Sakali, Aplikasi Visa Kanada dieusi online ngeunaan ieu website, Hal ieu vetted ku Imigrasi, Pangungsi jeung Kewarganegaraan Kanada (IRCC) pikeun mariksa idéntitas anjeun. Kaseueuran Aplikasi Visa Kanada diputuskeun dina 24 jam sareng sababaraha tiasa nyandak dugi ka 72 jam. Kaputusan Kanada Visa Online ditepikeun ka anjeun ku alamat email anu disayogikeun.

Sakali hasil Kanada Visa Online diputuskeun, anjeun tiasa nyimpen rékaman email dina telepon anjeun atanapi nyitak sateuacan nganjang ka Kapal Pesiar atanapi Bandara. Anjeun henteu peryogi cap fisik dina paspor anjeun sabab staf imigrasi bandara bakal pariksa visa anjeun dina komputer. Anjeun kedah mastikeun yén detil anu dieusian dina Aplikasi Visa Kanada dina halaman wéb ieu kedah cocog persis sajauh nami hareup anjeun, nami kulawarga, data kalahiran, nomer paspor sareng masalah paspor sareng tanggal kadaluwarsa paspor pikeun nyegah ditolak di bandara. waktos naek pesawat.

Saha anu tiasa ngalamar Kanada Visa Online (atanapi Kanada eTA)

Ngan ukur warga nagara ieu anu dibebaskeun tina kéngingkeun Visa kanggo angkat ka Kanada sareng kedah ngalamar gantina pikeun eTA ka Kanada.

Warga Kanada sareng Amérika Serikat ngan ukur butuh Paspor Kanada atanapi AS na kanggo ngumbara ka Kanada.

Warga permanén anu sah di Amérika Serikat, anu kagungan a Kartu Héjo AS ogé teu merlukeun Kanada eTA. Sawaktos Anjeun keur indit, pastikeun pikeun mawa
- paspor valid ti nagara kabangsaan anjeun
- bukti status anjeun salaku nyicingan permanén di AS, kayaning kartu héjo valid (resmi katelah kartu nyicingan permanén)

Ngan ukur anu datang anu angkat ka Kanada nganggo hawa ngalangkungan penerbangan komérsial atanapi piagam anu kedah ngalamar eTA ka Kanada.

Jenis Kanada eTA

Kanada eTA ngagaduhan 04 jinis, atanapi dina basa sanés, anjeun tiasa ngalamar Kanada eTA nalika tujuan kunjungan anjeun ka nagara éta mangrupikeun salah sahiji ieu:

  • Transit atanapi layover nalika anjeun kedah lirén di bandara Kanada atanapi kota salami waktos anu singget dugi hiber salajengna ka tujuan akhir anjeun.
  • piknik, jalan-jalan, ngadatangan kulawarga atanapi réréncangan, sumping ka Kanada dina perjalanan sakola, atanapi ngiringan kursus pondok anu henteu masihan kiridit.
  • keur bisnis tujuanana, kalebet rapat bisnis, bisnis, propésional, ilmiah, atanapi konperénsi atikan atanapi konperénsi, atanapi kanggo ngabéréskeun urusan perkebunan.
  • keur perlakuan médis rencanana di rumah sakit Kanada.

Inpormasi anu diperyogikeun pikeun Kanada eTA

Ngalamar Kanada eTA kedah nyayogikeun inpormasi ieu dina waktos ngeusian online Bentuk Aplikasi eTA Kanada:

  • Inpormasi pribadi sapertos nami, tempat lahir, tanggal lahir
  • Jumlah paspor, tanggal terbitan, tanggal kadaluarsana
  • Inpo kontak sapertos alamat sareng email
  • Rincian padamelan

Sateuacan anjeun ngadaptar pikeun Kanada eTA

Wisatawan anu badé ngalamar online pikeun Kanada eTA kedah nyumponan kaayaan ieu:

Paspor anu sah pikeun perjalanan

Paspor nu ngalamar kudu valid pikeun sahanteuna 03 bulan saluareun tanggal miang, tanggal nalika anjeun ninggalkeun Kanada.

Ogé kedah aya halaman kosong dina paspor supados Petugas Bea Cukai tiasa nyéépkeun paspor anjeun.

ETA anjeun pikeun Kanada, upami disatujuan, bakal dikaitkeun sareng Paspor anjeun anu sah, janten anjeun ogé diperyogikeun ngagaduhan Paspor anu sah, anu tiasa paspor biasa, atanapi Paspor Resmi, Diplomatik, atanapi Paspor Layanan, sadayana dikaluarkeun ku nagara-nagara anu layak. .

ID Email anu valid

Nu ngalamar bakal nampi Kanada eTA ku email, janten ID Email anu valid diperyogikeun pikeun nampi Kanada eTA. Formulirna tiasa réngsé ku para tamu anu badé sumping ku ngaklik dieu Formulir Aplikasi Visa eTA Kanada.

Metoda pamayaran

ti eTA Kanada Via formulir aplikasi ngan ukur aya online, tanpa kertas anu sami, kartu kiridit / debit atanapi akun PayPal anu valid diperyogikeun.

Daptar kanggo eTA Kanada

Warga Asing anu layak anu badé angkat ka Kanada kedah ngadaptar eTA pikeun Kanada online. Sakabeh prosés dumasar kana wéb, ti mimiti aplikasi, pamayaran, sareng kaluman dugi ka béja ngeunaan hasil lamaran. Nu ngalamar kedah ngeusian formulir aplikasi eTA Kanada sareng detil anu aya hubunganana, kalebet detil kontak, detil perjalanan samentawis, detil paspor, sareng inpormasi kasang tukang sapertos kasihatan sareng catetan kriminal. Sadaya jalma anu iinditan ka Kanada, henteu paduli umurna, kedah ngeusian formulir ieu. Sakali dieusian, anu ngalamar kedah mayar pambayaran aplikasi eTA nganggo kiridit atanapi kartu debit teras ngirimkeun aplikasina. Kaseueuran kaputusan dihontal dina 24 jam sareng anu ngalamar dibéjaan ku email tapi sababaraha kasus tiasa nyandak sababaraha dinten atanapi minggu pikeun ngolah. Langkung saé pikeun ngadaptar eTA pikeun Kanada pas anjeun parantos ngarengsekeun rencana perjalanan anjeun sareng henteu langkung saurna 72 jam sateuacan dijadwalkeun asupna anjeun ka Kanada . Anjeun bakal dibéjaan ngeunaan kaputusan pamungkas ku email sareng upami aplikasi anjeun henteu disatujuan anjeun panginten nyobian nyalonkeun Visa Kanada.

Sabaraha lami aplikasi Kanada eTA diolah

Disarankeun pikeun ngadaptar pikeun Kanada eTA sahenteuna 72 jam sateuacan anjeun badé asup ka nagara éta.

Validitas eTA Kanada

ETA pikeun Kanada nyaéta sah salami 5 taun ti tanggal panerbitanana atanapi kirang upami Paspor yén éta sacara éléktronik numbu ka kadaluarsa sateuacan 5 taun. ETA ngamungkinkeun anjeun cicing di Kanada pikeun maksimum 6 bulan dina hiji waktu tapi anjeun tiasa nganggo éta pikeun nganjang ka nagara sababaraha kali dina jangka waktu validitasna. Nanging, lilana anu saleresna anjeun bakal diijinkeun pikeun cicing dina hiji waktos bakal diputuskeun ku pejabat perbatasan gumantung kana tujuan anjeun nganjang sareng bakal dicap dina Paspor anjeun.

Éntri ka Kanada

ETA pikeun Kanada diperyogikeun sahingga anjeun tiasa naek pesawat ka Kanada sabab tanpa éta anjeun moal tiasa naek kana penerbangan Kanada. Nanging, Imigrasi, Pangungsi sareng Kewarganegaraan Kanada (IRCC) atawa Pejabat perbatasan Kanada tiasa nampik anjeun lebet di bandara sanaos anjeun mangrupikeun panyekel eTA Kanada upami dina waktos lebet:

  • anjeun henteu gaduh sadayana dokumén anjeun, sapertos paspor anjeun dina urutan, anu bakal dipariksa ku pejabat perbatasan
  • upami anjeun ngagaduhan résiko kaséhatan atanapi kauangan
  • sareng upami anjeun ngagaduhan riwayat kriminal / teroris atanapi masalah imigrasi sateuacanna

Upami anjeun parantos ngatur sadaya dokumén anu dipikabutuh pikeun eTA Kanada sareng nyumponan sadaya syarat syarat pikeun eTA pikeun Kanada, maka anjeun siap panawaran pikeun Kanada Visa Online anu formulir aplikasina cukup basajan tur lugas. Upami anjeun peryogi klarifikasi, anjeun kedah ngahubungi helpdesk urang pikeun ngadukung sareng pedoman.

Dokumén anu ngalamar Kanada Visa Online tiasa ditaroskeun di wates Kanada

Sarana ngadukung diri

Ngalamar tiasa dipenta pikeun masihan bukti yén aranjeunna sacara finansial tiasa ngadukung sareng ngadukung diri salami cicing di Kanada.

Maju / tikét hiber deui.

Ngalamar tiasa diperyogikeun nunjukkeun yén aranjeunna badé angkat ti Kanada saatos tujuan perjalanan anu dilarapkeun Kanada eTA parantos réngsé.

Upami anu ngalamar teu ngagaduhan tikét saterasna, aranjeunna tiasa nyayogikeun buktina dana sareng kamampuan mésér tikét kahareup.

Manfaat Ngalamar Online

Ngan sababaraha kauntungan paling penting pikeun nerapkeun Kanada Anjeun eTA ONLINE

Services Métode kertas online
24/365 Aplikasi Online.
Teu aya wates waktu.
Révisi aplikasi sareng koreksi ku ahli visa sateuacan dikintunkeun.
Proses aplikasi saderhana.
Koreksi inpormasi anu leungit atanapi lepat.
Perlindungan privasi sareng bentuk anu aman.
Verifikasi sareng validasi inpormasi anu diperyogikeun tambahan.
Dukungan sareng bantosan 24/7 ku Surélék.
Email Pamulihan eVisa anjeun bisi rugi.